Scoala generala 129? In Berceni.

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Uraaaaaaaaaaaaaaaaaa
Acum am vazut subiectul.
Eu am invatat tot la 129. Am terminat in 1985, la 8 D. L-am avut pe Lasculescu diriginte, pe Chica la romana, pe Boboc la istorie, Staiculescu la sport, pe Nuta la chimie, cam atat imi amintesc. Dar cunosc si ceilalti profesori. In generala am avut-o ca invatatoare pe Pana.
Acum stau tot in Berceni pe Izvorul Rece, inainte stateam pe Izvorul Muresului.
Doamne ce ma bucur ca am gasit fete care au invatat la 129.
Va pup pe toate si tare mi-as dori sa ne intalnim candva prin cartier.

utu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Mirela, tu esti de aceeasi varsta cu sora mea, Anca. Ea (inca) locuieste in blocul acela mare, care avea cofetaria odata la parter, cu coaforul si multe si diferite magazine.(jumate e Brancoveanu, jumate pe Izvorul rece).
Ea a avut-o invatatoare in generala pe Dragomirescu Filofteia.

Cristina

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucamatei spune:

Mai fetelor, dar suntem multe tare. Eu am stat in Romania 6 luni anul trecut si intr-adevar zona nu mai arata cum arata, dar arata oricum mai bine ca Militari...sau altele. Eu am terminat in 89, diriginte Lasculescu, cu care imi scriu si acuma scrisori, profa de mate Nita, franceza Tolea, cu Burtea la romana o vreme, o dementa, la fizica cu Barbosu, si sport cu Talpeanu. Am fost colega de generatie cu Irina Petre, care sta in D7, pe Izv. Muresului, Alina Lica tot acolo, si multi altii. Frumoasa copilarie la scoala...deh, amintirile, dragele de ele.Oana

oana olson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

EXTRAORDINAR!!!Nu-mi venea sa-mi cred ochilor,cind am vazut subiectul!!!
Am terminat in 89,am avut 3 ani diriginta pe LIBELULA(profesoara de franceza,va aduceti aminte de ea?O dragutza!!) dupa care,ultimul an,pe SORTAN de geografie,care ne cam caftea,hehehe mate cu Rasturnoiu,romana cu Chica,pina a plecat in America..dar am auzit ca s-a intors,engleza cu Lasculescu,altul care ne lua de perciuni ,dar trebuie sa admit ca toata engleza,de la el o stiu!!!Ultimul an am facut franceza cu Tolea,o profesoara de exceptie,cu un curaj fantastic...o femeie de aur.Istorie cu Nobilescu,o mare doamna,sport cu Talpeanu.
Pentru lucamatei-cred ca sintem aceeasi generatie.Eu locuiam cu Irina Petre in bloc,dar nu mai stiu nimic de ea..sint plecata de mult timp.
Pentru Samsara7-pe profa aia rea de fizica o chema Istrate..chiar ca era afurisita!!
Ce viata era!!!Hehehehhehe!
Rayuela cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Eu am terminat in 1992 am avut invatatoare pe Musat Adriana, mi-a placut tare mult de ea, diriginte vreo 2 ani parca, pe Rasturnoiu, prof. de romana pe Chica, cine a facut cu ea isi mai aduce aminte de ghiulul ei? era o placere sa o admiram, mereu isi asorta culoarea parului cu imbracamintea, era o zi verde, o zi rosie, o zi albastra, engleza cu LASCULESCU, mare om chiar ca am invatat engleza de frica sa nu ne traga de perciuni
Am locuit in D17 pe str. Resita pana m-am maritat, acum sunt la casa mea, locuiesc in bl. cu 4 etaje de langa parculetul de care spuneati mai sus din spatele blocului unde a fost cofetaria Brancoveanu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

A! Si inca ceva!
Ati vazut ce frumos arata scoala acum? Si ce sala mare de sport se construieste sau e aproape gata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

URA...
Vreau si eu sa-mi gasesc colegii....
Si eu am stat pe strada Huiedin, si am invata un an la 99 si apoi 5 ani la 129... anii '77-'83. Nu-mi aduc aminte decat de o colega de clasa Frent Corina.

4 ani - februarie 2004
http://www.babiesonline.com/babies/o/oana
http://community.webshots.com/user/cristinat7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Fetelor..care inca mai stam in Romania...pe Izvoare...:))...hai sa ne intalnim...undeva , candva..in parculetele de pe acolo...ca vad ca suntem destul de multe...

va pup..si mai vorbim...

Maria&Vladut

Mergi la inceput