Mamici si Gravidute Italia (59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

stefania-am primit pm.Cand am timp,intru sa vad despre ce e vorba.Poate reusesc eu sa te sun,sper sa pun mana pe tel. cand imi vine in minte,ca altfel nu mai sun...

nicky-da,e scumpa Ambra cand se trezeste la 5,ca doarme in fund...asa m-am distrat de ea,intr-o dim.,,ii cadea caputzul...tare figura e.
M-ai intrebat daca imi doresc baiat sau fata?Pt. mine e indiferent,sanatos(oasa) sa fie,sotiorul vrea f. mult baiat...sper sa aiba ce isi doreste...

ma duc s-o trezesc pe Ambra...

andreea, Ambra si 18+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

nicky-eu nu stiam cantecelul,doar partea de inceput,din publicitate .
Nu ne-ai zis cine e Bimby?

andreea, Ambra si 18+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Berarpiri-pt ca nimeni nu a intrebat. Nu ati auzit de Bimby? Hmmmmmmmmmmm, curios!

Mama de ... fluturas...Nicholas...

Mergi la inceput

Vreti sa va spun una si mai frumoasa? Cred ca azi e ziua mea cu surprize ca de dimineaza au inceput. Va spuneam ca vreau sa merg la plimbare cu Nicholas piccolas si sa merg la piaza pt ardei si vinete? Ei bine...mi-am imbracat baiatul, i-am dat san, m-am imbracat si eu, am pus o masina dde spalat in functiune si...via! Ajung la usa si nu am chei sa descui usa( la mine nu am broasca si yala) se poate incuia usa si pe dinauntru si pe dinafara doar cu cheia.Cauta cheile, in geanta, in dulapuri....nimik.Il sun pe Victor sotul meu ...si surpriza! Cheile mele si cheile lui sunt in acelasi buzunar al sau! TA TA TA TAM....SI EU SUNT INCHISA IN CASA ACUM. Na poftim, trebuie sa stau inchisa in casa pana vine el de la munca....norocul meu ca azi termina mai repede in vreo 4 ore. Deci ...am ratat iesirea de dimineatza...si automat si zacusca mea

Mergi la inceput

stefania-am citit mesajul,dar chiar nu stiu cum am putea sa-l ajutam...adica nici una dintre noi nu are (cred) posibilitatea sa o caute...
Cred ca e asa de scumpa Stefy,cu ,,tzanzarul"...

nicky-te-a intrebat si Stefania ieri cine e Bymbi....deci tii pt. tine,nu vrei sa ne spui cine-o fi....de Bamby am auzit...

andreea, Ambra si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

eu stiu de un aparat care face tot felul de mancarici pt copii,care se numeste Bimbi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Citat:
citat din mesajul lui slimatei

ginger..uite aici bunatati
detaliat frumos..nu cum fac eu...

Da' tu chiar vrei sa ma bagi in boala..... lesin de pofta,nu alta.O sa intru de pe calc. de acasa sa salvez pagina asta pe Preferenze .

Na,pupilici la toate ...ma intorc la hartzogariile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Berarpiri-pt ca nimeni nu a intrebat. Nu ati auzit de Bimby? Hmmmmmmmmmmm, curios!

ha.ha..nimeni n'a intrebat hai???
iote aici...
Citat:
citat din mesajul lui slimatei

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Voiam sa va intreb...ati auzit de Bimby? Stiti ce e acela?

mama de fluturas

boo..la ce te referi..?
desen animat..sau ce..un nick..nu'mi dau seama...

am vrut sa intru numai sa citesc asa un pic..caci as vrea sa ma duc un pic al riposo..ma simt un pic mai mult rau...dar nu puteam sa trec cu vederea...

va pup o zi buna!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

nicky frumos cantecelulimi pare rau ca ati ramas inchise in casa
andreea..poate 'om gasi noi o zi
burticiul si pe fetitza mica...imi imaginez ca tb sa fie tare comica

dana ma bucur ca ..ne urmaresti..chiar si din umbra
ce mai face nou delia?

ginger nu era intentia mea sa te bag in boala tare...numai asa oleaca va pup... sa-mi spui si mie la ce te'ai decis,da?papanasi sau...

va pup o zi buna tuturor acum chiar ma bag in pat ca nu mai rezist..

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Daraban-bingooooo, brava brava! Bimby e acel aparat de la marca vorwerk care face minuni, adica pregateste " da solo" tutto...si care cosata nu mai putin de 950 de euro.
As fi vrut sa il cumpar in rate ca se poate, dar iubitul meu sot...a zis ca eu gatesc mai bine decat bimby si ca nu ne trebuie.. ...si facea si papitze pt bebei...iti dadeau carte de bucate cu toate retetele, dar am sa mai astept. Eu il folosesc la munca foarte mult...il are familia asta unde muncesc eu...cocea inclusiv la vapori asa cum imi place mie....

Mergi la inceput