Mamici si Gravidute Italia (59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Voiam sa va intreb...ati auzit de Bimby? Stiti ce e acela?

mama de fluturas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Voiam sa va intreb...ati auzit de Bimby? Stiti ce e acela?

mama de fluturas

boo..la ce te referi..?
desen animat..sau ce..un nick..nu'mi dau seama...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

ma bucur ca ai reusit...eu i-am raspuns..dar e greu sa gasesti ceva..atat timp cat da' detalii atat de putine..plus ca nustiu daca e cineva din firenze..si in plus..noi suntem un grup atat de mic..si timpul pt investigatii care n-ul avem avand in vedere ca ni'l papa tot bebe..macar daca as fi avut ceva cunostinte sa putem intardevar sa ajutam ..am fi facut'o cu drag..sincer!

voi stiti de www.italiaromania.com/forum/default.asp" target="_blank">forumul romanilor din italia...?
singura indirizzare.. a fost asta poate ei stiu ceva mai mult...

ma duc la ale mele..ca azi numai pe comp am stat...ma duc la trebi..

o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Am si eu cateva min. sa va salut...
S-a trezit Ambra pe la 5,si dupa ce a adormit m-a luat o foameee...am mancat o briosa,si am intrat sa vad ce mai faceti.

Asa de repede imi trece timpul dim,cu treburile casei,cu Ambra...apoi dupa-masa iesim,si e gata ziua...tre' sa profit,ca dupa ce vin ploile,nu mai am eu posibilitatea asta...

Bb. din burtica e bine,e activ,ieri m-am speriat cat de tare s-a miscat...era Ambra f. entuziasmata,si poate a ,,sarit" si bb in sus de bucurie ...cine stie?!...

stefania-m-a facut si pe mine curioasa.Imi trimiti pm?Imi pare bine ca esti activa...imi era dor sa fii pe-aici,cu noi...

Restul fetelor vad ca nu mai dau pe-aici...macar cate un salut,din cand in cand,dar nici macar ala...

Ma duc la somn...

andreea, Ambra si 18+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

neatza..haideti sus..la ....

Mergi la inceput

andreea ai primit PM?

ieri fii'mea a rostit un cuvant nou.."tzantzaru"..era asa incantata de el..ca-l rostea mereu... la un moment dat... pe seara era cu bunica'sa pe afara...si a venit intradevar tzantzaru' sa o piste...dar bunica'sa nici ca si'a dat seama..credea ca vb cum a facut'o toata ziua..a vazut ea ca nu o baga in seama ..a strigat la ta'su..tati pica tzantzaru...
imi imaginez ca tb sa fie asa de dulce..imi pare rau ca mi'am pierdut asta ..dar eram dupa paine

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

NEATZA.....am venit si eu la ...hm...o ceai, s-a trezit Nicholas la 6 jumate, avea niste ochi mari si l-am luat iar in pat la mine ca e o regula dupa 6 jum sa doarma cu noi si apoi a dormit iar pana la 8, cand m-a trezit si pe mine cu un sunet frumos tare de tot: trrrrrr...si mirosul necesar, cand ma uit si body si pantalonasii de pijama erau galbeni pana la subrat. Asa ca l-am lasat in pielea goala pe pat acum isi tine cearsaful pe el....se rusineaza mititelul, ma duc sa il spal sa ii fac toaleta de dimineatza ...Va doresc o zi buna, desi eu mai stau pe aici pana iesim la plimbare....M-as uce la piatza sa iau niste ardei si vinete sa fac o zacusca daca ma lasa monello asta de fii-miu...Berarpiri...sunt convinsa ca AMBRA e asa de draguta cand se scoala asa devreme....nu-i asa?BURTICA e bine, ce iti mai doresti? Stefy- sa inteleg ca tu o ai pe fata in tara si tu esti aici? Na surpriza...a facut pipi . pe patul meu tocmai cand luasem musamaua de sub cearsaf..tre sa schimb lenjeria..ufffa mai fac si eu monellate nu numai el mititelul...Hai , va las ..

Mama de ... fluturas...Nicholas...

Mergi la inceput

Stefy- cer scz pt neatentie, am recitit mesajul tau si am aflat ca erai dupa paine. Ok acum.

Mergi la inceput

Ci vuole un fiore
Sergio Endrigo
Le cose di ogni giorno raccontano segreti
a chi le sa guardare ed ascoltare.

Per fare un tavolo ci vuole il legno
per fare il legno ci vuole l'albero
per fare l'albero ci vuole il seme
per fare il seme ci vuole il frutto
per fare il frutto ci vuole un fiore
ci vuole un fiore, ci vuole un fiore,
per fare un tavolo ci vuole un fio-o-re.

Per fare un fiore ci vuole un ramo
per fare il ramo ci vuole l'albero
per fare l'albero ci vuole il bosco
per fare il bosco ci vuole il monte
per fare il monte ci vuol la terra
per far la terra vi Vuole un fiore
per fare tutto ci vuole un fiore

Per fare un tavolo ci vuole il legno
per fare il legno ci vuole l'albero
per fare l'albero ci vuole il seme
per fare il seme ci vuole il frutto
per fare il frutto ci vuole il fiore
ci vuole il fiore, ci vuole il fiore,
per fare tutto ci vuole un fio-o-re.

Mergi la inceput

In dimineata asta i-am cantat lui Nicholas piccolas acest cantecel si tare ma mai urmarea, ba chiar ii placea, iar eu faceam gimnastica cu manutele si piciorusele lui . Se vede ca e un ritm placut pt ei mititeii.Voi il cunoasteti acest cantecel?

Mergi la inceput