Mamici si Gravidute Italia (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Intre tinmp a sosit sotul meu....am iesit impreuna, am cumparat ingredientele pt zacusca...si acum sunt intr-o pauza de copt...ii dau lapte lui Nicholas piccolas si ma mai racoresc si eu un pic cu un pahar de suc.

Mama de ... fluturas...Nicholas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetele...v-am citit,dar nu va suparati nu am dispozitia necesara sa va raspund.o sa revin cand voi fi mai in forma

pt toate.

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

salutare
asa si eu ca si Ely :(
revin si eu cind am momente mai bune,acum e un periodaccio
va pup si am trecut sa va salut
ne auzim noi

mami de Giulia -20 iunie'07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neatza...
o ?
ely,ioana..cate un pup la fiecare sper sa va reveniti si sa vina cheful si de noi
nici eu nu stau pe roze..ma simt rau tare..cred e timpul sa merg sa-mi fac niste analize..sa vad che cosa non va..dar dac nu ma insel s'ar putea ca totul sa vina de la sistemul nervos...brrr...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

NEATZA-si un ceai de fructe de padure, daca nu,de finocchio.Cum v-ati trezit azi? Eu mai binedispusa un pic.Nicholas piccolas imi zambeste atat de frumos si practic ma cauta ca sa discute cu mine.Dar eu tin ochii inchisi , ma fac ca nu il vad,cand ii deschid...el imi articuleaza un zambet cat gurita lui de mare...ce dragut.... si ma face sa rad.Si voi sunteti la fel de fericite dimineatza cu monellii in pat?Noi avem program de pupat, de dragalit, de ras,pe urma ne schimbam ....etc. Slimatei-du-te si fa-ti anailizele , nu sta asa...ca sa nu te trezesti ca o sa cazi pe strada. Pe mine ma dor articulatiile in ultima vreme, cred ca m-am babit de tot.Azi merg cu nicho la consultorio sa vadd ce imi mai zic alea pe acolo....asa de control un pic pt ca la pediatra avem intalnire pe 3 sept.pt bilantul de sanatate de 5 luni.Ely,Katia-v-ati revenit?

Mergi la inceput

nicky sa vii cu vesti bune de la dr...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

ely,katia- si eu.

stefania-profita ca e mama ta la voi,si du-te si fa-ti analizele,nu lasa sa treaca timpul...

Poate reusim sa mergem azi la mare,sapt. asta n-am fost deloc,ca ma simt prea obosita.

andreea, Ambra si 18+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Stefania- ok, m-am intors. E totul bine creste frumos si mare, are exact 7 kg la 4 luni si 3 saptamani, 66 cm,stam bine...oricum ne-am obisnuit ca trebuie sa punem hainute cu trei luni mai mari decat varsta noastra...avem body de 1 an ca sa ne ajunga pana sub fundulet sa se inchida.Ma tot enerveaza cu preputul asta...ca cica e inchis inca si ca trebuie sa il ajut....mai mult decat sa i-l deschid in fiecare seara la baita atat cat se poate bineinteles, ce pot face..daca nu se deschide , doar n-am sa-l fortez eu...Mi-au zis ca e o anguila, se misca ca o anguila, imi vine tare greu sa ii schimb pannolino sa ii pun hainutele...in fine reusim noi pana la urma.

Mergi la inceput

andreea..poate reusiti sa mergeti la mare ..te cred ..tb sa-ti vina tare greu.. la mamica obosita...
pt ganduri bune...eu totusi cred ca am nevoie de o pauza..sa-mi scot toate gandurile din cap...vazand ca si asa nu pot muta munti...nu sta in puterea mea..din pacate..incerc sa ma linistesc..si parca e mai bine...

nicky ma bucur ca sunteti bine...la stefy eu intotdeauna a tb sa-i iau hainiti mai mari..la 3 luni ii luam de jum de an..la jum deja de un an la un an de doi..si acum un an si 8 luni...purtam 3 si uneori se nimereste chiar si 4..depinde ..nu corespund intotdeauna...cat despre preputz..habar n'am ...poate are vreo idee fetele cu baietei..

va pup numai bine si o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Heilaaaaaaaaaa
Mai profit si eu de zilele astea mai lejere si intru de la servici...ca nu ma vede nimeni
Nicky - preputul ca o sa se deschida incet,e inca prea micut .Tu sa continui sa-l tragi incet de piele cand ii faci baie si ai sa vezi ca in cateva luni o sa-i iasa caputzul afara...si pediatrii astia italieni sunt cam stresanti si cer ca la carte dar nu toti copii sunt la fel.
Slimatei ,nu reusesc sa ma decid ,as vrea sa pap cam toate dar cine mi le face????o sa vad sambata sau duminica daca reusesc sa fac ceva din retetele astea

Mergi la inceput