Mamici si Gravidute Italia (59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetele...dupa ceva timp....asa cum stiti am avut o perioada fara chef de scris....de povestit nici eu nu am habar dc...poate k s-a acumulat oboseala dealungul tp-lui..iar acum cedez ...plus k mai am si cativa nervii care sta pe capul meuin fine...vad k nici voi nu sunteti pe roz...o fi vreun "virus"ce ne ataca pe toate..mamici,gravidute...

ce sa va zic...DENISE e bn sanatoasa,are 6.100kg...peste 65cm...creste nu gluma..de cand s-a mai racorit afara parca papa mai bine..pbl e k doarme din ce in ce mai putin,nush dc,uneori doarme 2h toata ziulik iar asta ma oboseste ff tare,k de...am de facut si altele prin casa..stiti voi cum este...plus un sot si o catelusha...sunt varza...

am citit tot..am sa incerc sa va raspund fiecareia...

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

andreea:ce trece tp-uldeja esti la jumatate de drum...parca acum cateva zile eram si eu k tineuffff ce-mi lipseste "pepenashul meu"bn macar k am pozici k imi alin dorul uitandu-ma la ele...apropo...cand vad si eu ceva pozici cu 9burticuta?imi pare rau k nu esti tocmai bn...uneori ma gandesc cum va fi cand voi avea bb2si eu...brrrrrrr...nush ce sa-ti spun de dormitor pt AMBRA,incearca pe la ikea...urmareste pe net k acum sunt ff multe oferte unde poti plati si in rate,cred k iti va fi mult mai usor...cred k lucruri pt bb nu-ti lipsesc k ai de la AMBRA,ma refer la trio,jucarii,patut si restul ce iti va fi de folos...dk e hainutele le cumperi in tp...nu te-am mai sunat k ma ramas fara minutele,le-am terminat cu o cunostinta k mama avea de gand sa vina sa lucreze in it,dar numai bn k i-a mai trecut pofta si a inteles k nu alearga cateii cu "covrigi in coada"+k e si putin bolnava dar na...cand o apuca multtt o tine!sa mai treaca oboseala si greata!

kemsy:frumoasa burticutas-a lasat mult la 36sapt..la mine era "sus in deal"pana la sfarsit...arati ff bine...abia astept sa-l cunosc pe bb...ce rpd trece tp-ul...doamneee trecem prin viata si parca nici nu ne dam seama...esti gata cu toate?cum te simti?ai emotii?traciato cand il ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Am ajuns in Italia de vreo 10 zile, dar toate probleme in capul babei...socrela cu bazinul rupt, sotul prietenei mort in accident, eu cu hemoragie dupa o intaziere a cm de 12 zile(binenteles ca am tras si la munca)

In Romania taoate bune si frumoase, dar tare cald in Buc...pe fata au apuca istericalele, nu mi-a mancat vreo 4 zile, dupa am trecut la bucatele(macar atata), dar nu s-a adaptat aproape deloc(exact ca tasu)
Ne-am plimbarit in Buc cam peste tot :parcuri-Cismigiu, Herastrau, cinema , musee etc; Grad Zoo...am dantuit si la nunta( a iesit super)...ne-am dus in Bucovina la vacuta, pasarele, catelusi, ratuse, cal etc o nebuneala si o hoinareala cu caruta...dupa am atras o raita in Piatra Craiului sa ma intalnesc cu pietreni dragi

pup toate fetele...nu stiu cand o sa recuperez din urma

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

fegat de darul de nuntapot sa va spun k sunt de aceeasi parere ci fetele...noi pe unde am fost am dat 300la neamuri la prieteni am cumparat cadouri k asa e traditia..iar meniurile nu depasesc in general 60euro(meniu modest,nu de fite)iar din experinta proprie va marturisesc k am primit in pliculet si 150euro...apai ce mai conteaza...sanatosi sa fim

irina:ce de pbl mai ai cu FABI...nu te mai stresa..fiecare copil are ritmul lui,iar dk tu nu esti linistita nici bb-ul tau nu va fi...sa treaca toate!

bionda:cam rarut...nu ai lasat la semnatura nici macar o pozik...sa-ti vdm si noi 9ul look...rusinik...

katia:o sa arunc o privire la pozicile tale imediat..ce bn k ai fost acasa...si mie imi este tare dor sa umblu hai-hui prin tara!

stimatei:esti harnicuta nu gluma..crii cu drag si spor...bn k ai dispozitia necesara...

Mergi la inceput

revin cu raspunsuri maine k am dat-o cu ai mei in povestit..si m-am lungit si iata k s-a facut tarziu...

la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata...

off..se pare ca e un periodacio per tutti....
noi aveam programare cu mama la ortoped ..si ma tot amanat ba ca marti,ba miercuri,joi..acum cica s-a stabilazat e vineri sigur
i-am facut radiografie de bazin... dupa ce am putut eu vedea acolo e destul de grav... acum abia astept sa vad ce spune si dr... sper sa se poata face ceva cat mai repede..daca nu cred ca ne asteapta romanica ..in conditiile in care nici pastilele antidurere nu'si mai fac efectul ..saraca sta in niste dureri...

ali deci in romania erai..de tot strigam eu pe aici si nu aparaeai
numai bine!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui ely2304
...
stimatei:esti harnicuta nu gluma..crii cu drag si spor...bn k ai dispozitia necesara...

ely..cred ca e normal cu starea ta..important e incerci sa te aduni si sa nu lasi sa te doboare rutina mamica si comoras mic ai grija de tine!

ei de unde atata harniceala..stau si hinaresc pe ici pe colo..poate trece timpul mai repede..m-am saturat de asteptat..de stat dupa altii..fara nici un rezultat..si in conditiile in care starea financiara e si ea precara tare...
vreau neaparat o schimbare mai mult decat asteptata si binemeritata vacanta care din pacate intar5zie muuult sa apara..da' de unde atata fericire

va pup o zi buna
..azi mi'am propus sa ma ocup si de trb casei ca am cam lasat balta totul..si ..nu e bine...ntz,ntz,ntz..

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Scriu repede,pana nu vine Ambra...am mai scris cateva mes,dar n-am
reusit sa le trimit...

Ieri am fost la eco,ne-a zis ca e baietzel...acum tre' sa decidem numele,cam greu,ca nu gasim unul care sa ne convinga pe amandoi...
In rest,masuratorile au fost normale,e putin mai mare bb,a zis dc.
ca e totul in regula.

Eu tot cu dureri de coloana,dorm f. putin noaptea,ca in orice pozitie
stau ma doare spatele...dar vor trece si lunile astea,am rabdare,ca
cel mai important e sa fie bb sanatos.

ely-eu nu te-am mai sunat,ca ma gandeam ca poate nu
ai chef de povesti...daca zici ca nu mai ai minute,o sa te sun eu
zilele astea... si voua!

andreea, Ambra si 20+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Ce se mai misca bb,si ieri era f. activ la eco,a trebuit sa-l scuture
putin dc.,ca nu reusea sa faca masuratorile...

kemsy-asa m-a luat si pe mine,inainte s-o nasc pe Ambra,ca stateam acasa,si nu mai trecea timpul...
Ma bucur ca v-a placut la curs!

stefania-multa sanatate mamei tale!Sper sa se rezolve aici problemele,ca in tara e si mai rau...

A venit Ambra,si nu mai am sanse sa scriu...
pe toate!!!

andreea, Ambra si 21+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Buna ziua fetelor, in sfarsit un pic de pauza....
Eu profit de ultimele zile libere si mai stau cu Nicholas, azi mi-am facut smotru in casa, ieri mi-am facut rezerve pentru marea diversificare ca acusica...incepem, deci am umblat mai toata ziua dupa una, dupa alta,asa ca pe net nu am mai intrat.
Incepeti scoala gradinita...ce mai sunteti fete mari, eu mai am pana la acele momente, deocamdata Nicholas are doar 5 luni maine, pana la 2 ani sau mai mult mai e...asa ca nu imi fac griji.

Kemsy-burtica ta e bine? Cand mai ai ecografie? Stii deja ce e, sau sunt eu tare in urma cu informatiile?

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Burtica e bine, sunt atenta mereu la miscarile lui bebe. Se misca o data la 2-3-4 ore ziua, si mai rar noaptea. Eco nu stiu cand mai fac, mai merg la control pe 25, cu 4 zile inainte de data nasterii, daca mai ajung. Si e baietel

Gianina 37+ cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!

Au mai ramas 3 saptamani!!!!!!!

Fotografii

PTIUUUUUU ca tuta mai sunt, iti cer mii de scz Kemsy, nu stiu ce a fost in capul meu, ca sa ma ierti, citeam de fiecare data semnatura ta...si chiar apreciam numele ca e tare frumos..loris stefan, dar mi-a iesit pur si simplu din memorie in momentuḷ in care am scriS.Inca o data scuze.Ma bucur ca e totul bine...pe ultima suta de metri....ne rugam sa nasti usor sa va fie bine la amandoi.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput