Mamici si Gravidute Italia (59)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

In rest va pup si va mbratisez pe toate, toate mamicile si burticile, nu mai dau nume sa nu fac iar vreo gafa. Va doresc o zi buna, sa stiti ca va citesc mereu chiar daca nu reusesc sa va raspund eu sunt aici atat cat ma lasa Nicholas...ne pregatim de marea diversificare, acus acus...

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

gata treaba ...mai las si pe maine..da' ce tot odata...
mamaaa ce de'a treba am facut azi..am bagat viteza a shais'pea
ma mir de mine ca harnicutza mai sunt cateodata..sa ma laud un pic singura
asta ca sa-mi mai treaca timpul...dar nici ca trece..
asa ca iar m'am bagat la calc...
andreeamersi
si eu sper sa se rezolve aici cat mai urgent..daca nu..nici nu'mi imaginez cum o car eu peste tot in ro pe stefy cu tramvaie..autobuze pe la spitale..imparte bani in stanga si in dreapta..de unde oi gasi de unde n'oi fi... daca ar fi sa fac un calcul..vreo 600 euro operatia... bani la asistente..infirmiere..cadouri atentii..buchete de flori... pachete de cafea.. dus intors..bilete de tramvai...sot la distanta... stres.. oboseala..asta oricum ar fi..ce am uitat..a mancare ...ehe..
acum cum o vrea Dumnezeu..sanatate sa fie..ca bani se fac..sau isi gasesc locul
mai bine ma duc sa beau o cafea..decat sa mai insir prob mele as fi vrut sa evit asta dar nu cred ca mai pot tine in mine ..poate nu o exploda intr-o zi..
capac peste pupaza..intr-o seara o duuamna imi zice.."nu-ti lasa, mama, sotul singur aici..si sa pleci in ro(chiar si pt 3 luni)..ca e tanar si frumos..si nu se stie..macar ca el n-are ochi pt ele..dar au ele si pt el"..sa inebunesc nu alta n-am dormit toata noaptea
mai lipsea acest dubiu..si in rest le-aveam pe toate..n'as suporta ideea ca vreodata ma va putea insela...desi nu e cazul

dar daca stau si ma gandesc bine toata lumea are probleme... nu sta nimceni mai pe roze..cu bune si rele tb sa trecem prin viata..uni au prob mai mari sau mai mici... si noua poate ni se pare ojoaca prb altuia..in confrunt cu ale noastre..depinde si din ce prospectiva vedem lucrurile..din afara toata lumea stie sa judece..si sa spuna ca e floare la ureche..dar cel ce trage..numai el stie cate neajunsuri are..frustrari temeri..etc..

scz mega meajul...
m'am gandit mult sa-l trimit sa nu-l trimit... nu as fi vrut totusi sa fac public dar...

va las acum sa nu va plictisesc prea mult

numai bine tuturor!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

ioana nu poate intra ..are o prob la comp... sper sa se rezolve repede..

m-a rugat sa va salut pe toate din partea ei
adreea felicitari din partea ioanei..se bucura ca e baietel!
si din partea mea scz..m'am cam luat cu pb mele...

ma bag la facut cap nou...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

cap.60

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Bine v-am regasit dragele mele!
Mi-a luat ceva timp sa citesc postarile din ultimele 2 saptamani si am vazut si vesti imbucuratoare ptr care va felicit si probleme cu care va confruntati in viata de zi cu zi si va doresc putere sa treceti cu bine peste toate.

Eu m-am tinut de petreceri...nunta pe 10 septembrie...un botez pe 20...Abia acum mi-am mai revenit din oboseala drumurilor...

Analizele la sange su urina au iesit f bune iar acum astept cu emotie ziua de 29 septembrie cand voi face dublul test.Abia astept sa vad daca bebe e bine sanatos!

Am vazut ca nu sunt singura cu probleme in alegerea unui nume de baiat! Noi speram sa fie fata caci in cazul asta avem deja un top ten! dar la capitolul baieti... Deocandata ii spunem Fasolica ptr ca asa arata prima data cand l-am vazut la 6 saptamani si 9 mm!

Acum am 10 saptamani,burtica inca nu se vede, greturile s-au mai diminuat (sau m-am obisnuit eu cu ele...)si asa ma pot ocupa destul de usor de pregatirile de nunta avand in vedere ca am decis sa facem cununia civila cat mai repede ( in noiembrie) ptr a-l primi pe bebe ca o adevarata familie in tot sensul cuvantului.

Ne-am gandit ca putem face cununia religioasa odata cu botezul...Dar sa fim sanatosi si sa ajungem pana acolo. Acum important este ca Fasolica sa fie bine si sa se dezvolte ca la carte.

Sper ca acum sa pot veni mai des pe forum si sa ma familiarizez mai bine cu colegele de forum

Va pup pe toate si sa va mearga toate din plin!
Pe curand!

Mergi la inceput