Mamici si Gravidute Italia (59)
Raspunsuri - Pagina 18
slimatei spune:
neata
nafi..sa speram ca analizele iti vor iesi bine...
distractie placuta la nunta...si ai grija de tine...
cum ati petrecut we?
o sapt frumoasa tuturor
chiccutza spune:

'neatza fetelor!
slaba activitate pe-aici.noi ne pregatim de scoala.de-abia astept sa inceapa sa iau si eu o pauza![]()
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
POZE
kemsy spune:
Buna dimineata!!
La multi ani cu intarzierepentru toate Mariile si Marianii!!
Daraban, nu a cazut netul poate lumea se 

![]()
Nafi, imi pare rau ca ai asa greturi, pe mine m-au ocolit, slava domnului!!!
Mai rezista ca or sa treaca!
Eu am fost la prima intalnire de curs preparto, cu sotzul din dotare, care a ascultat cu atentie!
Pacat ca este unica intalnire la care a participat, la celelalte merg singura pentru ca lucreaza la Milano iar cursurile sunt la Pavia. Asta e!
La mine rutina totala...care mai sa dea in stare depre, dar ma recuperez! Nu prea am dispozitie nici macar sa-mi pregatesc "cuibul", asa ca nu cred ca vine bebe ![]()
Cine vrea sa ma mai vada updatata, la album gaseste dovada
Pe ultima pagina, ultimele 2 foto sunt de duminica!
O zi buna tuturor! 
Gianina
37+ cu
Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!
Au mai ramas 3 saptamani!!!!!!!
Fotografii
slimatei spune:
buna..
daca as fi avut si eu ce face cred ca as fi fost si eu la tb mele..dar cum ma framant si nu'mi gasesc locul..iote ca hoinaresc pe aici..altfel ar fi chiar pustiu..
da' a cazut netu in masa
dana...![]()
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
slimatei spune:
gianina..ma bucur ca v-a placut la cursuri..si sotul meu a fost tot la o singura intalnire(cea cu psihologul
) caci se tineau de dimineata iar el lucra...
stiu cum e cu rutina..si starile de depresie..plus hormonii..ehe..
mult curaj ca mai e asa de putin..si n'ai sa mai ai timp ...de nu mai vezi de tine dupa...![]()
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
Nicky09 spune:
Buna ziua fetelor, in sfarsit un pic de pauza....
Eu profit de ultimele zile libere si mai stau cu Nicholas, azi mi-am facut smotru in casa, ieri mi-am facut rezerve pentru marea diversificare ca acusica...incepem, deci am umblat mai toata ziua dupa una, dupa alta,asa ca pe net nu am mai intrat.
Incepeti scoala gradinita...ce mai sunteti fete mari, eu mai am pana la acele momente, deocamdata Nicholas are doar 5 luni maine, pana la 2 ani sau mai mult mai e...asa ca nu imi fac griji.
Kemsy-burtica ta e bine? Cand mai ai ecografie? Stii deja ce e, sau sunt eu tare in urma cu informatiile?
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
kemsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicky09 Buna ziua fetelor, in sfarsit un pic de pauza.... Eu profit de ultimele zile libere si mai stau cu Nicholas, azi mi-am facut smotru in casa, ieri mi-am facut rezerve pentru marea diversificare ca acusica...incepem, deci am umblat mai toata ziua dupa una, dupa alta,asa ca pe net nu am mai intrat. Incepeti scoala gradinita...ce mai sunteti fete mari, eu mai am pana la acele momente, deocamdata Nicholas are doar 5 luni maine, pana la 2 ani sau mai mult mai e...asa ca nu imi fac griji. Kemsy-burtica ta e bine? Cand mai ai ecografie? Stii deja ce e, sau sunt eu tare in urma cu informatiile? Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)Eu...in lumea asta ciudata "In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!" |
Burtica e bine, sunt atenta mereu la miscarile lui bebe. Se misca o data la 2-3-4 ore ziua, si mai rar noaptea. Eco nu stiu cand mai fac, mai merg la control pe 25, cu 4 zile inainte de data nasterii, daca mai ajung. Si e baietel

Gianina
37+ cu
Loris StefanViitoare mami de printisor iubit!
Au mai ramas 3 saptamani!!!!!!!
Fotografii