Mamici si Gravidute Italia (59)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

gianina-si mie mi-a placut la cursuri,sper sa pot
merge si din noiembrie incolo...depinde daca va putea sta sotiorul cu Ambra...
Aici vine pediatra acasa,doar daca are febra bb,in prima luna am mers eu la cabinet (ca de obicei).Poate depinde de zona...nu stiu,dar cand o sa-l inscrii intrebi,si asa o sa stii ce sa faci.
Ce putin mai ai,poate ca vine mai repede bb,cine stie...e f. bune miscarea,daca poti,fa cat mai multa.Eu am regretat ca nu am facut,am nascut f. greu...

stefania-nu prea intru pe mess,ca nu ma lasa Ambra
sa scriu,si daca incep sa povestesc cu cineva,ma ia o ciuda...asa ca
prefer sa nu ma enervez,ca stiu cum face...sper sa povestim,poate nimerim odata cand e sotiorul acasa,si o trimit la el...
Pai nu mai luam cameretta,o sa luam un dulapior,si patul il avem...
daca o invat (sper sa reusesc in 2-3 luni) sa doarma acolo,nu mai
schimb,ca dupa ce vine bb pe lume,nu ma apuc sa mut prin casa...asa
ca o sa facem cum putem,important e ca suntem sanatosi,ca restul e
mai putin important...

katia-a cresut piti.E tot mai frumoasa,cum creste! Si tu arati f. bine!
Stiu ce zici,si eu sunt ca si tine...dar de cand o am pe Ambra am
invatat sa nu mai pun tot la suflet,m-am schimbat umpic...cand ma agit sta si Ambra rau,asa ca prefer sa ma controlez,chiar daca nu
reusesc tot timpul.De aia ziceam, ca atata rabdare trebuie...
Sper sa se rezolve,si sa fie cum vrei tu...de fapt asa va fi pana la
urma,ca barbatii sunt mari si tari,dar pana la urma cedeaza mult mai
usor de cat ne-am astepta...

andreea, Ambra si 20+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Andreea-eu zic sa dai un ochi inainte de sarbatori atunci parca au sconturi mari
poate gasiti ceva convenabil daca mai decideti sa luati cameretta
Kemsy-eu nu am facutsurile dar cred ca o sa-ti placa
asa mai iti ocupi timpul pina vine bb

mami de Giulia -20 iunie'07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

ciao ragazze

Hai ca e un periodacio per tuti vad
katia am citit postu tau ca ai vrea un mutuo.auzi tu in ce hal am ajuns noi oamenii sa ne dorim un mutuo sa platim dublu rad si eu ca sa nu plang.Super pozele Va pupam dulce Poate ne intalnim prin romania daca tu stai o luna.Poa ne intalnim undeva la munte o zi :)
Nu mai shtiu cine intreba de bani nunta etc...Dar daca mai citeshte ma gandes ca 300 de euro este ok depinde mult de restaurant

Berarpiri WOW deja la jumatate.Ce mai inca putin si gata.Felicitari Eu momentan nushu dak as mai rezista cu ink o burtica chiar daca imi doresc ffff mult.

nafi bun venit !Sedere placuta si sarcina usoara

nelia

gianina aici cel putin eu m-am dus cu copilul la pediatru.E destul de aproape si am preferat asa.Dar banuiesc ca daca le chemi mai si vin boo

raluca fa odata netu ala si intra pe forum

danagrd Nici tu nu mai intrii???As vrea sa mai aud despre voi si despre Alex nazdravanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Katiapam, foarte frumoasa piti, dar si mami

Nu mai zic, cand vad apa, si mai ales albastra, ca la piscina din poze,

Gianina 36+ cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!

Au mai ramas 4 saptamani!!!!!!!

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Offff fetelor, numai pot
Dimineata la prima ora am fugit cu Fabian la urgenta,de ieri dupa masa mia facut temperatura si diarie azi dimineata am zis ca nu se mai poate si am fugit.La care tot ce mia spus a zis ca e un virus si ca va trece de la sine si ca sa am grija doar sa bea multe lichideSi baiatul mia si slabit,e sub greutate

Stefi am zis si eu ca poate exagerez,dar in masura in care numi mananca decat 3 lingurite din alea mici de capucino si alea fortate.Azi slava Domnului mia mancat binisor ,fata de cum manca zilele astea.Diaria na incetat,maine dimineata fug sai iau laptele ala special pt diarie,ca sarurile minerale nu le bea,adevarul e ca nici eu nu leas bea,iar fermentii lactici nusi fac deloc treaba

Cumnatii au ajuns cu bine.

Kati ma uit maine la poze ca in seara asta nu mai sunt in stare sa mai stau sunt franta.

Va pe toate,noapte buna.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

neata
va las cite o calda calda si buna
noi imediat plecam in vizita apoi dupa masa vreau sa ma intilnesc cu prietena mea ca maine se intoarce in it
Irina-scumpa imi pare rau ca tot epidoade deastea ai cu Fabi
vezi ca este un sirop pt diaree streptomagma nu mai stiu ceva de genul asta se apropie numele si nu am cutia sa ma uit dar intreaba in farmacie ca iti da fara reteta
Snow-nu ma bate iara la cap cu mutuo lasciami stare
gia sono matta cosi
va pup si duminica frumoasa
ma bucur ca v-au placut pozele

mami de Giulia -20 iunie'07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

????
mi'e mie somn...dar nu pot dormi :P

Mergi la inceput

andreea nu face nimic...om gasi noi timp

irina off..saracul fabian..mai poate?insanatosire grabnica si la mai piu perioade dinastea

snowbunny...voi cum mai stati?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katiapam

[font=Comic Sans MS]neata
va las cite o calda calda si buna

gand in gand......am savurat'o deja

o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Bun gasit si va multumesc tuturor ptr urari.
Sunt bine si continui lupta cu greturile. Simt un dezgust total atunci cand ma gandesc la carne...dar ma fortez sa mananc pentru aportul de proteine...Noroc cu logodnicul meu care si-a intrat in rolul de tata responsabil si are grija sa mananc din toate chiar daca trebuie sa gateasca el mie fiindu-mi greata numai deschizand usa la frigider!

Marti voi primi rezultatul la analizele la sange si urina si sper ca va fi totul bine.

De origine sunt din Braila dar ultimii zece ani i-am petrecut in Bucuresti.

Joi voi merge si eu la nunta aproape de Roma si cadoul a fost 200 de euro. Ne-am adunat vreo 6 cupluri si am cumparat un laptop stiind ca va fi util mirilor ( ei avand in rest cam de toate ).

Va doresc numai bine tuturor si o saptamana plina de evenimente fericite!

Mergi la inceput