Mamici si Gravidute Italia (59)
Raspunsuri - Pagina 16
slimatei spune:

andreea stiu cum e cu vacanta cam la asa ceva visam si noi..liniste si pace sa nu ne mai gandim la prob..doar cateva zile daca nu putem o sapt...dar clar nu in ro...
irina mama tu te agiti prea tare...
stai mai calma... o sa gasiti voi o solutie..non e ca e bolnav.. poate asa e firea lui sa pape mai putin..ti se pare moscio..ca nu are energie..? e asa slabutz? poate asa e el ..papa mai putin dar asimileraza tot..nustiu sincer ce sa'ti mai zic..sper sa nu te superi...
acum am re- citit ca iar are temperatura..poate e de la dintisori...nu prea au pofta de mancare... e normal... vitamine ii mai dai?de baut lichide bea?..e important sa se hidrateze prima di tutto...
slimatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katiapam Stefy-vad ca am scris deodata mami de Giulia -20 iunie'07 |
stau bine atat cat imi inlaturi gandurile de la prob..
sper sa rezolvati cat mai multe tb..numai bine!

ps:abia astept sa vad pozici
katiapam spune:
poze noi
primele sint din campeggio si ultimele cu piti de ieri din parc
parola o stiti
Berarpiri spune:
irina-simte-te bine cu musafirii,lasa ca noi tot aici suntem...care am mai ramas
...
nafi-bine ai venit!Sarcina usoara si sa aveti un bb sanatos!Cu greturile si eu am avut/am de-a face...acum mai putin,dar in primele luni a fost f. rau.Trebuie multa rabdare,ca trec.
stefania-nu mi-ai zis cat mai sta mama ta la voi...cred ca ai uitat.Eu nu stiu daca mi-ar placea sa stea o perioada f. lunga la noi,adica s-ar schimba tot in relatia cu sotiorul ...asa,ca a stat o luna,nici n-am simtit,dar sa stea un an,de ex...nu stiu,poate daca as lucra ar fi altfel,cine stie...
katia-ma gandeam eu ca e ceva la mijloc...cata rabdare trebuie!
Asa e in viatza asta,daca nu e una,e alta...ca sa nu ne plictisim
.
Am vazut scumpica de Giulia,important e ca ea nu simte nimic,ca apoi toate se rezolva cu timpul .Ce parc frumos...e in Cluj?La Zalau nu vezi asa ceva
.
Da,am ajuns la jumatate de drum...daca ma gandesc a trecut repede,dar mai e inca pe-atat,si e muuult...
Nu mai luam cameretta,e facut f. rau si incomod patul de jos,ca sa il deschid mai tre' o persoana sa ma ajute...asa ca o sa facem noi,cum putem o camera pt. sufletzelul nostru...ca nu vrem sa dam 1500-2000 euro pe o cameretta ca lumea...
Ma duc sa fac si eu ceva,ca altfel pierd vremea pe-aici.

pe toate!!!!
andreea
,
Ambra si
20+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
kemsy spune:
Am revenit!! De fapt sunt aici, dar nu mai tin pasul, si cu odiseea mea, si cu aceasta. Ma scuzati? 
Vad ca lumea se aduna din vacante, incepe munca, acusica vine Craciunul
.
Nelia, imi pare foarte rau ca ai pierdut sarcina. 
![]()
Bun venit nafi, alta burtica la orizont ![]()
Eu sunt in general bine, ma ingras pe zi ce trece, avantajul meu ca nu se cunoaste bine, ca sunt inaltuta.
Nici dr nu mi-a zis nimic ieri, la control, desi eram putin stresata. Asa ca ii dau inainte cu tupeu, de fapt, cu inghetate, prajituri, nutela, etc
. Sper sa nu regret amarnic dupa 
BB are 2800 g, si nici un semn ca vrea afara. Ba dr mi-a spus sa incep sa fac miscare, sa ma plimb, deoarece colul meu e ca la inceput, perfect inchis si lung. ![]()
Luni incep si cursul preparto, si ma bucura, ca mai ies din casa, mai schimb o vorba ![]()
Cam atat noutati!
Monicaaaaa, nu ai ajuns in Italia (stiu ca aveai vaccin pe 8 parca)????
Am si eu o intrebare legata de pediatru. Aici vine acasa in prima luna a copilului, sau trebuie sa merg eu la el??
We placut!!
Gianina
36+ cu
Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!
Au mai ramas 4 saptamani!!!!!!!
Fotografii
slimatei spune:
andreea asa-i nu cred ca e o idee buna cu cameretta ..noi vrem cei mai bun si frumos pt pici nostri dar si in limita posibilitatilor..ce sa-i facem..asta e ..poate va cade vreo oferta mai tarziu...
da... de mama am uitat sa-ti zic...
am prea multe pe cap acum si multe idei care le pierd pe drum..incerc sa gasesc o solutie..dar n'o vad prea roza treba...
nu prea pot sa spun cam multe decat ca nustiu cat mai sta..depinde de cateva raspunsuri care tb sa le primesc...mai vb pe mes cand vei putea sa intri..aparte ca eu nu te4 vad niciodata
geanina..wowww..4 sapt..ai inceput AMR-ul....abia astept sa pun

si eu m'am bucurat cand am inceput cursurile..asa de bine ce m'am simtit printre viitoarele mamici...
slimatei spune:
| citat din mesajul lui katiapam poze noi primele sint din campeggio si ultimele cu piti de ieri din parc parola o stiti |
chiar daca nu vrei sa recunosti sunteti superbe fetelor..si asta nu e valabila numai pt piti..

katiapam spune:
Berarpiri-intradevar de parcuri nu ducem lipsa
in jur unde locuim sint vreo 10,de fapt la 2-3 blocuri cite un parc
deja am dus-o in mai multe
asta e chiar linga casa nu e f mare,unele au si mai multe locuri de joaca
ei toae trec cumva,mi-e ciuda pt toate si pt multe
Kemsy-bine ai revenit
e putin mai ai,tu esti urmatoarea acum
Monica-e un scump puiul tau,am vazut pozicile dar nu mai stiu daca ti-am scris
Ely si Georgy dati un semn si voi
uffa fetelor,ced ca am o zi proasta azi :(((
katiapam spune:
multumim de complimente
ma bucur ca v-au placut
a crescut piti?de cind nu ati vazut-o?
slimatei spune:
| citat din mesajul lui katiapam multumim de complimente ma bucur ca v-au placut a crescut piti?de cind nu ati vazut-o? |
forza ioana dai ..
eu una cred ca de vre'un an n'am mai vazut'o..e o frumoasa..si tu mamico..pareai asa de implinita

gandeste-te la momentele frumoase pe care le'ati petrecut..si incerca sa tii fruntea sus