Mamici si Gravidute Italia (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

stefania-cred ca maine o sa-mi aduc aminte ca prin vis ce-am facut azi ...e rau cu mine cand sunt obosita,de obicei.Iti inchipui acum,ca sunt si gravida...De abia sunt in stare sa gatesc,cred ca nici asta nu as face,dar n-avem ce manca...
Eu cred ca n-am mai avut o vacanta de muuulti ani...cand mergem in tara nu o pot numi vacanta,ca suntem ba la dentist,ba sa facem ceva acte,ba la nunti...si uite asa trece...Am zis ca la anul GATA,mergem macar o sapt. undeva cu copii,oriunde ar fi,doar sa fiu si eu in vacanta.
Mama ta cat mai sta la voi?

andreea, Ambra si 20+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Acum ca m-am ales si eu cu burtica (deocamdata doar la figurat ca in realitate nu se vede nimic!) si cu statutul de viitoare mamica m-am gandit sa ma aliniez voua si sa profit de experienta voastra

Eu sunt de curand in Italia m-am mutat aici ptr ca logodnicul meu (italian) a primit o oferta de munca pe care nu a putut-o refuza (inainte de asta a stat 2 ani cu mine in Romania) si uite asa mi-am lasat eu serviciul si am venit dupa el...

Se pare insa ca odata cu venirea aici,fertilitatea mea (sau a lui) a ajuns la cote nemaivazute si pana sa-mi gasesc un loc de munca m-am trezit insarcinata!

O surpriza placuta pana la urma chiar daca a venit cumva intr-un moment in care eu nu sunt nici cal nici magar pe aici...dar timpul le va rezolva pe toate...

Acum ma "bucur" de greturile asa numite matinale pe care eu le am in special seara...si incerc sa nu-mi fac sepuku dupa fiecare oferta de munca pe care o primesc dar nu pot accepta din cauza sarcinii...

Oricum sunt convinsa ca acest copil imi va aduce satisfactii pe care nimic altceva nu mi le poate aduce!

Ar trebui sa nasc la jumatatea lui aprilie 2010...asa ca mai am drum lung...

Va pup pe toate si va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Citat:
citat din mesajul lui Cristina.C

Fetelor,
Scuzati-ma ca sunt off topic, insa am mare nevoie de un sfat din partea voastra, cele care locuiti/traiti in Italia.

Foarte curand urmeaza sa merg impreuna cu prietenul meu, la o nunta in Italia, la o foarte buna prietena de-a mea; casatorie mixta: ea romanca el italian.

Nunta va fi langa Milano,la un restaurant.
Va rog sa-mi spuenti cam cati bani pe persoana se pun la o nunta in Italia?

Multumesc mult,

Bun venit printre noi, total de acord cu Stefania, suntem aici ca sa ne ajutam intre noi,nu?
Eu anul trecut am fost la o nunta mixta era prietena mea cea mai buna mireasa,iar el italian,dar copiii erau deja facuti,casa cu tot ce le trebuie in ea de multa vreme, asa ca s-au dat bani in plic,dar au primit si cadouri.Noi am dat 300 euro.
Am fost anul acesta in mai la o nunta de romani si tot 300 am pus.O sa mergem in octombrie la alta nunta de romani unde probabil vom pune 200 euro.Acum vezi si tu cum functioneaza la prietena ta, sun-o si intreab-o daca sa iei cadou [aici asa se face , fara jena, intrebi ce are nevoie ca sa nu fie 2 cadouri la fel],
sau daca se pun bani in plic.

Sper ca ti-am fost de ajutor un pic.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Dragele de voi, cat sunteti de dragute..

Cunosc si eu povestea cu lista de cadouri, din care fiecare nuntas alege un cadou; insa mirii au casa, au de toate in ea, dar mai au si un mutuo la banca pt. casa lor ..asa ca, ma gandesc ca sigur le va prinde bine banii.

Cam la 300 Eur ma gandeam si eu, insa fac sapaturi sa aflu cam cat e meniul la restaurant, sa ne orientam si in functie de asta.

Mii de multumiri inca o data, si sa auzim numai de bine.

Pupici dragi,
C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Buna seara fetelor!

Stefi ata si fac,incerc sai fac ce stiu cai place,dar nici o sansa,in seara asta am reusit si iam dat ceva sa manance.

deci tot asa cu mancarea.A facut un pic de temperatura dar lam bagat repede la sirop si gata,sa speram ca nu mai face.

Nefi bun venit printre noi,sa te bucuri de burtica,sincer sunt cele mai frumoase momente din viata unei femei,chiar daca sunt greturi si altele.sa speram ca te vei acomoda repede in Italia,eu am 3 ani si tot nu mam acomodat

Andreea imi imaginez cam cum te simti

Katia sper ca tu esti bine

Nicky

Maine ajung si cumnatii mei aici asa ca nu stiu cat de des am sa pot intra,va pe toate,noapte buna.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Aaaaa,am uitat....

Cristina cam asa ar fi 200-300 euro daca tii foarte buna prietena,si de cam cat te tine buzunarul,eu la cate nunti si botezuri am fost mai mult de 50 euro nu era un meniu asa ca vezi si tu
Sa ne spui si noua cum a fost

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Nafi-bine ai venit burtica mica ,sa fii sanatoasa si sa te bucuri de aceste momente unice.Anul trecut pe vremea asta eram exact ca tine.....urmarea, o stii si tu: am nascut anul acesta in aprilie pe 10.Succes si sarcina usoara!

Irina -Astazi se intampla doar coincidente, pardon, s-au intamplat...Nicholas si el s-a trezit la 6 jum, dar mi-a dormit de trei ori reprize de cate 2 ore si a fost si cuminte, nu a cerut brate, nici companie...eu am putut pune zarzavat la congelator in liniste, am mai ascultat niste muzica pt bebelusi intre timp.

Fetelor-pe unde mai sunteti, sper ca e totul bine cu voi, mai dati un semn sa stim de voi.

Berarpiri-ce obositor e sa faci si mancare si sa ai si burtica...stim cum e, dar gandeste-te ca tot ce faci faci cu drag pt familia ta, care te intelege si daca faci si daca nu faci.Te pup si ai grija de "panzone". As vrea si eu o vacanta luuuuuuuuuuunga de un an de zile, sa ma pot bucura de Nicholas si de toate progresele lui, dar trebuie sa incep munca din pacate!

Noapte buna!

Fetelor, pe unde mai sunteti, sper ca e totul bine cu voi...

Berarpiri

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui nafi

Buna fetelor!

Acum ca m-am ales si eu cu burtica (deocamdata doar la figurat ca in realitate nu se vede nimic!) si cu statutul de viitoare mamica m-am gandit sa ma aliniez voua si sa profit de experienta voastra

Eu sunt de curand in Italia m-am mutat aici ptr ca logodnicul meu (italian) a primit o oferta de munca pe care nu a putut-o refuza (inainte de asta a stat 2 ani cu mine in Romania) si uite asa mi-am lasat eu serviciul si am venit dupa el...

Se pare insa ca odata cu venirea aici,fertilitatea mea (sau a lui) a ajuns la cote nemaivazute si pana sa-mi gasesc un loc de munca m-am trezit insarcinata!

O surpriza placuta pana la urma chiar daca a venit cumva intr-un moment in care eu nu sunt nici cal nici magar pe aici...dar timpul le va rezolva pe toate...

Acum ma "bucur" de greturile asa numite matinale pe care eu le am in special seara...si incerc sa nu-mi fac sepuku dupa fiecare oferta de munca pe care o primesc dar nu pot accepta din cauza sarcinii...

Oricum sunt convinsa ca acest copil imi va aduce satisfactii pe care nimic altceva nu mi le poate aduce!

Ar trebui sa nasc la jumatatea lui aprilie 2010...asa ca mai am drum lung...

Va pup pe toate si va doresc numai bine!

bine ai venit la noi! sper sa te simti bine..daca putem sa te ajutam cu cate ceva...suntem aici

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina.C
...
Mii de multumiri inca o data, si sa auzim numai de bine.

Pupici dragi,
C.

asa cum spunea si irina meniul n'are cum sa coste mai mult de 50 de euro...ma bucur ca am putut fi de ajutor ...daca am fost
multa bafta la miri si distractie placuta..sa vii sa ne spui cum a fost
numai bine si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

hi girls
vad ca sinteti destul de bine toate
Cristinac-unde stai in cluj?
poate bem o cafea impreuna
cu nunta nu ma pricep,vad ca sti deja obiceiurile,daa zici ca au mutuo cred ca le-ar prindebine banii daca au de toate
mi-ar placea sa am si eu un mutuo
Roxali-ai revenit din vacanta?
Berarpiri-cefrumos ti se schimba semnatur,nu-mi vine sa cred ca deja esti la jumate
Nafi-bine ai venit in grup,sarcina usoara
de unde esti din tara?
poate ar timp Stefi sa te treaca pe listuta
eu m-am cam lasat pagubasa
am o perioda cam nasoala
Niky-da ce harnicuta esti
eu de cind sint aici mi-e tot somn,nu stiu ce am
Irina-saraca de tine tot probleme ai cu Fabi
mai ai putin si vi in ro
companie placuta cu cumnatii si relaxeaza-te cit poti
Stefy-cum mai esti?
azi sper sa incarc pozele,eu nu am noutati,actele nu le-am putut face pe toate,la dentist inca nu am inceput ca a intrat in concediu...nu stam chiar pe roze in coppia....si uite asa....mai trece o zi
week fain si va pup

mami de Giulia -20 iunie'07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Stefy-vad ca am scris deodata

mami de Giulia -20 iunie'07

Mergi la inceput