Mamici si Gravidute Italia (59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
Nelia,imi pare rau de sarcina ta!sa dea Dumnezeu sa fie mai bine data viitoare.

Katia deci prin Ro te plimbi,nici nu banuiam.hai pe la Oradea

Bionda felicitari pt dintisori!

noi suntem in plina operatiune de renuntare la suzeta.
Spre surprinderea mea,coopereaza fff bine Deliuta,nici macar nu a plans dupa ea.A dormit doar cu paturica ,intreba de suzeta,dar ii ziceam ca a luat-o un catel.
sper sa fie bine si zilele urmatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bionda

Neata!

In sfarsit lui bebe ii ies dintisorii sunt asa de mandra de el,nu face febra,nu plange,e putin agitat doar atat

Eu mi-am schimbat look-ul,in sfarsit l-am convins pe sot sa ma lase sa ma tundam mai slabit, dupa cum v-am mai zis am reusit sa trimitem bani pt caramida in concluzie mi-a mers bn perioada asta
S^re seara citesc din urma si revin!

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Neatza....ce fericit caz esti fara febra ,fara agitatie,,,bravo, felicitari.Sper sa ne iasa si noua ca tare mai rontaim tot ce prindem: maini personale si ale parintilor, picioruse, umeri barbii, prosoape, cearsafuri jucarii....cred ca se apropie, nu?Pediatra a zis ca pe la 7 luni, chiar daca simtomele sunt prezente de la 4 luni.Cate luni are bebele tau?

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/poze%20noi/

"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Nelia-imi pare nespus de rau sa aud vestea asta, dar tu fii o curajoasa ca d-zeu e acolo si are grija de tine.CURAJ!

Stefania -ai lipsit un pic, se cunoaste cand lipsesti ca intr-adevar nu mai este animatie pe aici.Am lipsit si eu ca am avut nitzica treaba, Nicho e din ce in ce mai marait, ma gandsc cu groaza ca incep munca tocmai cand incep diversificarea.Eu am sa incerc sa nu ma stresez prea tare ca nu vreau sa imi pierd laptele....

http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/poze%20noi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina.C spune:

Fetelor,
Scuzati-ma ca sunt off topic, insa am mare nevoie de un sfat din partea voastra, cele care locuiti/traiti in Italia.

Foarte curand urmeaza sa merg impreuna cu prietenul meu, la o nunta in Italia, la o foarte buna prietena de-a mea; casatorie mixta: ea romanca el italian.

Nunta va fi langa Milano,la un restaurant.
Va rog sa-mi spuenti cam cati bani pe persoana se pun la o nunta in Italia?

Multumesc mult,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

'neata!

haideti la

Citat:
citat din mesajul lui Cristina.C

Fetelor,
Scuzati-ma ca sunt off topic, insa am mare nevoie de un sfat din partea voastra, cele care locuiti/traiti in Italia.

Foarte curand urmeaza sa merg impreuna cu prietenul meu, la o nunta in Italia, la o foarte buna prietena de-a mea; casatorie mixta: ea romanca el italian.

Multumesc mult,

cristina..nu trebuie sa te simti off-topic..suntem aici pt a ne ajuta.
aici nu se da bani ca la noi, dar mai sunt si exceptii...
deobicei la ei se da cate un cadou simbol ca au contribuit cu cate ceva la "casa noua"..oale, aspirator, etc...
depinde acum cum vor proceda ei...
cand m-am casatorit eu, am avut mai multe perechi de italiani decat romani...noi am tot incercat sa le explicam ca nu vrem cadouri si daca vor sa contribuie cu ceva ar fi bani..dar traditia e traditie..cu toate ca unii au contribuit cu bani in plic ne'au adus si cate un cadouas...
cat despre suma de bani nu prea sunt sigura ce sa te sfatuiesc..depinde ce si in ce stil o fac(in functie de cheltuieli..ce stiu eu..?) la noi mai functioneaza si la cat te simti de bine..dai mai mult pe masa daca te'ai simtit bine nu?
...cred ca e mai bine sa vezi tu la fata locului...cat o sa consideri ... eventual mai intrebi atunci prin jur cum functioneaza..oricum pleci cu bani de acasa nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cristina.C

Fetelor,

Multumesc mult,

Bun venit printre noi, total de acord cu Stefania, suntem aici ca sa ne ajutam intre noi,nu?
Eu anul trecut am fost la o nunta mixta era prietena mea cea mai buna mireasa,iar el italian,dar copiii erau deja facuti,casa cu tot ce le trebuie in ea de multa vreme, asa ca s-au dat bani in plic,dar au primit si cadouri.Noi am dat 300 euro.
Am fost anul acesta in mai la o nunta de romani si tot 300 am pus.O sa mergem in octombrie la alta nunta de romani unde probabil vom pune 200 euro.Acum vezi si tu cum functioneaza la prietena ta, sun-o si intreab-o daca sa iei cadou [aici asa se face , fara jena, intrebi ce are nevoie ca sa nu fie 2 cadouri la fel],
sau daca se pun bani in plic.

Sper ca ti-am fost de ajutor un pic.

Eu...in lumea asta ciudata

Mergi la inceput

[b]Stefania[/b buna dimineatza si multumim de cafea. ...Ce mai faci? Am inteles bine? Sotul tau e italian? Puiutul tau a mai inventat cuvinte noi?
Intre timp am rezolvat cu preputul lui Nicholas, mi-a dat pediatra un gel de pus acolo si deja da roade...

O zi buna!

Eu...in lumea asta ciudata

Mergi la inceput

nu nicki nu e italian..e roman de'a nostru, dar cu principii sane
noi ne'am casatorit aici ..caci asa am considerat noi ca ne e mai comod...

stefy e o figura... tot papagaliceste dupa noi..e asa de dulce..dar ma si scoate din sarite...ehe..

o zi buna turturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Se duce incet,incet vara...e un vaaant afara...
Azi s-a trezit Ambra la 6.30,nu stiu ce program de somn vom avea azi...in orice caz,ciudat...

bionda-felicitari pt. !
Ma bucur ca iti merge bine!Tine-o tot asa!

stefania-cred ca toate avem perioade de genul asta
ca nu avem chef de nimic...dar bine ca trec,ca altfel...

andreea, Ambra si 19+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

andreea stiu cum e cu trezitul prea devreme..sper sa ai rabdarea necesara sa treci ziua..sau depinde de caracterul ambrei acum...la mine e o zi distrusa daca se trezeste prea devreme...ea obosita... nu-i convine nimic... ma termina ...
cat despre perioada de acum ...macar de ar fi numai cheful...ne-cheful imi vine de la asteptare...urata treaba...stii cum e cu "vreau o schimbareeee..."nu mai stiu vesurile..
cel mai mult mi'ar prinde acum o vacanta care din pacate nustim cand si cum va veni...dar trebuie..

Mergi la inceput