Mamici si Gravidute Italia (59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Neata!

In sfarsit lui bebe ii ies dintisorii sunt asa de mandra de el,nu face febra,nu plange,e putin agitat doar atat

Eu mi-am schimbat look-ul,in sfarsit l-am convins pe sot sa ma lase sa ma tundam mai slabit, dupa cum v-am mai zis am reusit sa trimitem bani pt caramida in concluzie mi-a mers bn perioada asta
S^re seara citesc din urma si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui katiapam

hello
mai primiti o ratacita?

bine ai re-venit ratacit'o..

Citat:

ce sa va mai zic
nici nu stiu cu ce sa incep
deocamdata va salt din ro,din vacanta la munte apoi acasa si acum in ro
la noi se precipita toate asa dintr-o data
sper sa rezolv actele si am ceva de facut la dinti cit stam pe acasa
nu era in program sa vin dar a aparut
deocamdata toate bune de la noi
mai revin mai tirziu

plimbarete fete mai sunteti..n'am ce zice
important e ca sunteti bine...
ma gandeam eu ca vb singura pe mes si nu'mi raspunzi..
ma gandeam ca ai ceva cu mine...dar cred ca nu erai tu..
Citat:

v-am citi dar nu mai tiu ce sa raspund....nu va suparati
am o veste de la nelia a pierdut bb
Nelia- o imbratisare mare mare
Slimatei-daca modifici lista trece-o si pe Papushicata si mut-o de la gravi pe Nelia
Andreea-si la noi a mers destul de bine fara papers,sper sa reusesc in continuare
va pup pe toate

mami de Giulia -20 iunie'07

am modificat listutza..

nelia imi pare sincer rau...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Slimatei multumesc de raspuns, azi m-a elucidat medicul, fusese sarcina dar nu evolua!

http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png

carmen nustiu daca ai sa mai intri pe la noi dar as vrea sa stii ca imi pare rau ..e dureros sa stii ca putea fi o sarcina si un copilas...am trecut prin asta si mie una mi'a fost destul de greu sa trec peste..dar cu Dumnezeu inainte trecem peste toate..numai bine iti doresc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katiapam

revin eu,sper sa intru mai des

mami de Giulia -20 iunie'07[/font=Comic Sans MS]

si eu sper si mai ales sa reusesc si eu sa o vad pe piti..cred ca a crescuuut..

Mergi la inceput

eu nu prea am avut chef sa intru zilele astea..ma cam termina moralul..si rabdarea ma cam lasa..incerc sa-mi fac cat mai mult curaj sa infrunt si noul tormento din perioada asta..tre' sa treaca..oare cat o mai fi???... quando finisce tutto?
intre timp incerc sa-mi distrag atentia cu ce pot si ce imi vine mai usor la indemana...

va pe toate...

numai bine si o zi buna tuturor!

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

'neata...... am facut cafelutza...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bionda

Neata!

In sfarsit lui bebe ii ies dintisorii sunt asa de mandra de el,nu face febra,nu plange,e putin agitat doar atat

Eu mi-am schimbat look-ul,in sfarsit l-am convins pe sot sa ma lase sa ma tundam mai slabit, dupa cum v-am mai zis am reusit sa trimitem bani pt caramida in concluzie mi-a mers bn perioada asta
S^re seara citesc din urma si revin!

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

felicitari lui bb pt iepurasi

bravissima... ne arati si noua foto?
ma bucur ca ati reusit sa va incepeti casutza ..s'o tineti tot asa

Mergi la inceput

irina..incearca sa vezi ce'i place si combini cu altele..
la noi spre ex: sunt zile cand nu vrea sa manance..ba rosu in gat ba dinti,cald..etc..dar daca vad ca nu mananca mai nimic ii fac cei place ei si stiu sigur ca asta mananca de pofta..spre ex..ii plac cartofii naturi..astia ii mananca singura..deh e fata mare...tb sa-i fac cate ceva sa'i dau si ei satisfactie..incerc sa-i fac cate ceva care sa poata lua singura din farfurie..
spre ex ieri la pranz nu a vrut sa manance nimic..a luat doar o bucatica de pepene..in schimb cand s'a trezit cu o foame..mi'a luat o bucata de placinta..si a manacat'o ca pe ea..apoi i'am facut un ou fiert..si mai spre seara a manacat mancarica de cartofi..singura bineinteles... eu nu o fortez si nu ma agit..caci stiu ca daca insist e mai rau..asa ca atunci cand vrea ea o sa manance..foame tot tb sa'i vina...si atunci tre' sa ma pazesc

o zi buna tuturor..

Mergi la inceput