Mamici si Gravidute Italia (59)
Raspunsuri - Pagina 12
Berarpiri spune:
Nu reusesc nicium sa scriu,apuc sa citesc,si pe cand sa raspund,vine sufletzelul meu,si nu ma mai lasa sa stau la calc.
.
Noi suntem bine,alaltaseara am lasat-o pe Ambra fara pampers noaptea (ziua sta cam de o luna,fara),si nu a facut pipi.A domit de la 24.30-9.30.Nu ma asteptam,am ramas surprinsa.In schimb,azi noapte a facut,cred ca din cauza ca a baut multe lichide,inainte sa adorma,tre' sa fiu atenta de acum inainte.
papushicata-nu ti-ai facut toate programarile pt. eco,si pt. vizita lunara acum la inceput?Ar fi mai bine sa le faci toate odata,asa stii sigur ca gasesti loc.
irina-cum se simte Fabi?Ce a avut pana urma?rosu in gat?
katia,ely-
.Cum mai sunteti?
andreea
,
Ambra si
19+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
katiapam spune:
hello
mai primiti o ratacita?![]()
ce sa va mai zic
nici nu stiu cu ce sa incep
deocamdata va salt din ro,din vacanta la munte apoi acasa si acum in ro
la noi se precipita toate asa dintr-o data
sper sa rezolv actele si am ceva de facut la dinti cit stam pe acasa
nu era in program sa vin dar a aparut
deocamdata toate bune de la noi
mai revin mai tirziu
v-am citi dar nu mai tiu ce sa raspund....nu va suparati
am o veste de la nelia a pierdut bb
Nelia- o imbratisare mare mare
Slimatei-daca modifici lista trece-o si pe Papushicata si mut-o de la gravi pe Nelia
Andreea-si la noi a mers destul de bine fara papers,sper sa reusesc in continuare
va pup pe toate
mami de Giulia -20 iunie'07
Irina20 spune:
Ciao fetele!
Am un chefff....de toate
Andreea cu fabian nu stiu nici eu,ia trecut febra da a inceput sa nu manance iar,vrea numai sa manance el singur,am incercat sai dau si eu printre picatele,dar de la mine nu vrea si pace.Si el singur nu mananca doar se murdareste si face de comanda tot ce e in jurul lui.
Katia sper ka toate lucrurile sunt bine la tine
Nelia imi pare rau sa aud asta,pacat,da lasa ca vei ramane din nou si va fi bine ai sa vezi
Cris felicitari
Si restul fetelor
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
katiapam spune:
Da Irina toate bune ![]()
sper ca isi revine Fabi cu papica
azi i-am luat la pitio gramada de chilotei frumosi tare sa continuam operatiunea pampers
sigur o sa-i placa ca snt cu micuta sirena si alba ca zapada si niste papucei super faini tip tenesi
am trecut pe la dentist sa ma interesez,sapt viitoare o sa fie inchis abia de cealalta sapt poate incepe dr.
cind o sa am timp o sa incarc citeva poze
revin eu,sper sa intru mai des
Berarpiri spune:
nelia-imi pare f. rau pt. tine!
Stiu ca nu exista cuvinte care sa aline durerea...sper sa ne mai dai un semn de viatza.
Nu stiu ce se intampla,peste tot numai probleme.O prietena de-a mea are 7 luni jum. de sarcina,si nu se dezvolta bb cum trebuie.Asa ca s-ar putea sa-i provoace nasterea acum,inca nu se stie.Apoi nelia...![]()
katia-sedere placuta acasa,desi prea multa odihna nu e...ba dentist,ba un-alta...
Giuliei!
irina-ai incercat sa-i dai tu cate o linguritza,in timp ce mananca el singur?Eu asa faceam cu Ambra,si mergea...au momente cand vor si ei sa para mari,chiar daca nu reusesc,inca.
andreea
,
Ambra si
19+
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
Irina20 spune:
Da Andreea am incercat ,a mers un pic la inceput,3-4 lingurite si dupa basta.Credema ca sunt disperata,as face orice numai sal vad ca mananca
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
papushicata spune:
Buna seara,
Programarile le/am facut inca de saptamana trecuta , dar locuri bineanteles destul de tarziu.
Maine am vizita la ginecologie, iar pe 21 sept prima vizita la eco. Apoi sper sa reusesc sa/mi programez urmatoarele ecografi.
Astazi am reusit sa mananc un pic, si vad ca ma simt mult mai bine. Cred ca ma simteam asa de obosita si datorita faptului ca nu puteam manca.
Oricum nu mai suport mirosul de macare de la restaurant, acolo unde lucrez. Inca nu am anuntat pe nimeni dar cred ca in curand o sa/si dea seama.
Va pup merg sa spal camasile de la munca.
Multi pupici
Cris
7 +
katiapam spune:
neata de la cj ![]()
va ofer o
buna buna
azi e ziua baitetelului prietenei mele cele mai bune,cea care locuieste in it la 5 minute de mine
Snow o stie
..si face un anisor
oare ce cadou sa iau?
Papushicata-asa e la stat cu [rogramarile la eco
eu mergeam la consulltorio si eco la privat
sper sa te simti mai bine
cred ca a uitat sa te treaca pe listuta Stefania,daca am timp te trec eu
Berarpiri spune:
'Neatza!
Azi sunt matinala si eu,nu de alta,dar am fost sa-mi fac analizele
de sange si urina.
papushicata-eu te-am inteles ca ti-ai facut primele programari.Tu nu m-ai inteles...ziceam sa le faci pe toate odata,nu astepta sa faci prmul control,si dupa aia sa faci urmatoarea programare.De ex.,eu am avut prima programare facuta in mai,pt. august.Iti dai seama daca nu le faceam pe toate atunci,ce ar fi insemnat?!Asa functioneaza la stat,pe o parte e bine ca e totul gratis,dar pe alta e cam rau cu programarile...
irina-te cred ca stai rau cand vezi ca nu mananca,e normal...nu stiu ce sfat sa-ti dau,una e cand nu mananca o perioada(cum face Ambra),alta e sa nu manance mai tot timpul.Cu pediatra ai vorbit?Sau n-ai cu cine te-ntelege?Ce-i dai de mancare?Mananca deodata cu voi,la masa?Si asta conteaza,mai ales daca e pofticios...
katia-pai vezi,tu...oricum in tara nu e calitatea la produse,ca si aici...nu mai bine ii iei de aici,cand te intorci?Sau poate gasesti acolo ceva dragutz...tu stii de ce ar avea nevoie,daca zici ca e prietena cea mai buna.Cat stati in tara?
andreea
,
Ambra si
19+
;
Irina20 spune:
Neatza fetele!
Andreea nam vb cu pediatra ,saptamana care vine trebuie sai fac programare ,ca trebuie sa plec si sa stiu daca e totul bine.De mancat mananca cu noi,si chiar iam facut ce stiu cai place zilele astea,nu mai stiu ce sa cred.mai este si influienta asta care circula pe aici.
Apropo ati primit acasa sa le faceti la micuti vaccinul asta pt inluienza A?O prietena dea mea de aici a primit pt fetita ei si e mai mica cu 2 luni decat fabian,iar eoi nam primit.
Cred ca am sai fac o programare lui fabian pt vineri acum la pediatra,cred cai mai bine asa.
Katia ce sati spun,habar nam,e cam dificil pt micutii astia,gandestete si tu la ceva care iar trebui acum la varsta asta si el nu are
Cris te inteleg perfect cu raul asta de sarcina,eu am suferit ingrozitor,cand mergi acum la consultatie cerei medicului sati dea ca sunt medicamente pt raul asta.