Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 7

saby spune:
Gaza, asa cum spunea si Aris ne putem vedea luni, hai fetelor care mai sunteti disponibile pt iesit in parc luni???? Pe la ce ora va convine? Noi suntem disponibili orcand, dar o sa venim cu tati .
Aris petrecere frumoasa, sigur gasesti ceva sa-ti vina ca te-am vazut in poze, ai slabit mult. Am auzit ca ati scapat de problema KK, vai ce bine, dupa cat timp? Noi avem azi 7 zile de mar, suc si piure de 3 zile si aseara tot cu supozitor si gtot piatra l-a scos saracuta.
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Pisik06 spune:
Neatza!
Am pierdut vreo 2 capitole, abia pe asta am reusit sa il citesc.
Multumim de urarile de ziua noastra (de joi), a fost super party-ul piticii, am facut la curte, la matusa sotului, unde stau si socrii temporar si am fst noi cu nasii, parintii si niste prieteni apropiati. O sa incerc sa pun poze zilele astea.
Ana mea se ridica in fundulet si numai asa ar sta, dar nu ii iese inca f bine, oboseste la un mom dat si se aseaza
Aris, petrecere frumoasa la nunta! O sa vezi ca dupa prima iesire o sa iti fie un pic mai usor. Nu de tot, ca eu si acum fac ca trenu cand o las cu mama. Sa fereasca sfantu sa sun si sa planga, ca s-a terminat cu smecheria, o innebunesc si pe mama, si pe sot si stau ca pe ace. Sper la tine sa nu fie cazul.
Chato, petrecere frumoasa in vacanta
As vrea si eu razatoare de sticla, daca gaseste cineva si imi poate lua si mie. Eu am tot cautat, dar degeaba. Multumesc anticipat
Cred ca ne bagam si noi la intalneala, abia astept sa mai cunosc fete si sa ma revad cu cele cunoscute. Cred ca si eu vin cu sotu, ca de acuma e ca pestele in apa printre atatea fete
Dar depinde de pitica, maine avem vaccinul de 6 luni, sper sa nu faca urat dupa.
Pupici
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente

saby spune:
Deci se pune de o intalneala.....in Herestrau, dar la ce ora va convine, propuneti ora.
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

alina.n spune:
Fetele multumesc de raspunsurile din cap. trecut, eu nu am reusit sa mai scriu ieri.
Imi amintesc ca inainte sa raman insarcinata faceam un tratament cu Bromcriptin pt ca aveam prolactina prea mare...cred ca o sa incerc asa cum zice Aris sa scap de lapte natural,sa vadem insa daca si iese cevadaca nu o sa vb cu dr.
Mai e cineva la care inca nu a venit CM?
Eu nu iau anticonceptionale si am deja 4luni jumate de la nastere fara CM.
Ayla ai facut branzica de lapte praf?Cum a iesit?
Sa inteleg ca puneti de intalnire? Hm cam departe de noi Herastraul.
Vreau si eu razatoare de sticla pe unde sunt in buc?
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

cativ13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.nMai e cineva la care inca nu a venit CM?Mami fericita!!!![]() |

Kea spune:
La multi ani Keutu mamii iubit, Teodor Constantin
, Fabian
, Iulia Alexandra
, Ian Alexandru
, Alexandru Raul
, Izia
, Ana Miruna
, Eva Maria
,Teodora
, Monica
, Tudor
!
Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi, destepti, norocosi si pupaciosi!
Ana, cu ce borcanel ai inceput? Si de la ce firma? Eu tare oscilez intre a deschide un borcanel si a face eu.
Gigelica, multumim pt urari, le-am vazut de alaltaieri, dar am zis sa multumim la momentul potrivit.
Distractie placuta pe tocuri si cu cocuri la nunti fetelor!
Floric, faina ideea cu " de la intai ale lunii", o s-o pun in aplicare. Si mi-a venit o idee geniala: imi cumpar coarda. Tot ma duc cu copilul la locul de joaca, macar sa fac ceva si eu ceva. De asta chiar ca m-as tine!
Am pus niste pulpe cu cartofi la cuptor, ma duc sa vad cum se mai simt, daca le e destul de cald.
4 luni

cativ13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea La multi ani Keutu mamii iubit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

magdyi2001 spune:
Buna fetele!
Noi nu am mai intrat de mult, dar am citit pe sarite
Am vazut in cap trecut ca cineva ne certa ca ne-am inscris (fetele noi) dar nu scriem nimic. Ce sa zic, peste zi nu am timp, iar seara cand doarme bebe nu stiu cum sa le maii pun pe la loc si sa fac un pic de ordine. Se face 10 cand deschid netul, citesc si cand sa scriu si eu ceva ma trezesc ca s-au dus fetele la culcare. Si-mi zic, lasa ca le scriu maine... Si tot asa
Acu de exemplu sa trezit bebe si trebuie sa fug.
Va
Magdy, de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001

Ilinca_M. spune:
La multi ani Keutu, Teodor Constantin, Fabian, Iulia Alexandra, Ian Alexandru, Alexandru Raul, Izia Dragoana, Ana Miruna, Eva Maria,Teodora, Monica, Tudor!
Nu v-am mai "incantat" de mult cu cearsafurile mele, ay?
Is cam stresata, ca maine ne-a chemat la vaccin, exact cand face 4 luni...of, deja mi-e mila de ea! De cateva zile a inceput sa rada in hohote, da' asa, in cascade, ca si inainte radea, dar cu chiote scurte. Deocamdata "cascadele" numai la mine le scoate si-s tare flatata de chestia asta
.
Apropo de CM, nici mie nu mi-a venit (nu-i duc doru' desi nu l-am vazut la mutra de 1 an si-o luna...macar am economisit banii pe O.B-uri
. Dar cica pana alaptezi exclusiv nici nu vine (cu exceptiile de rigoare, probabil). Intr-o zi am cerut si eu la marmacie prospectul de la Cerazette, ma ma edific; nu mi-a placut deloc, v-am zis ca eu am oricum din start o prejudecata in legatura cu anticonceptionalele, citiind prospectul mai mult mi-am intarit-o. Si in afara de posibilele efecte secundare si de faptul ca se excreta in lapte, m-a mai nelamurit un lucru: tot scria acolo ca se iau incepand cu prima zi a ciclului menstrual. Ie-te fleoshc, daca nu mi-a venit, cum sa iau din prima zi?! Asa ca nu mi-am luat, ramanem la clasicu' prez.
Adee, si Sophia a luat intre 2 si 3 luni doar 300 de grame (si ea nu-i de talia Arianei ;)) Dupa ce initial mi-a urcat tensiunea si m-am catranit grozav, am mai citit pe ici pe colo pe net si mi-am dat seama ca nu-i grav, se intampla ca dupa primele 2-3 luni sa ia mai putin in greutate. Maine o sa vad cat a luat de la 3 luni la 4, oricum, se vede pe ea ca nu a stagnat, in lungime a crescut 12 cm de la nastere pana la 3 luni, are carnaciori, obrajori...tot ce trebuie. Curios este ca acum vreo 3 sapt. a avut si ea o perioada in care ma trezea din 2 in doua ore sau chiar mai putin sa suga, am pus-o pe seama caniculei, dar mai degraba a fost un puseu de crestere. M-a innebunit asa aproape o saptamana. Ieri in schimb a batut recordul: a adormit la tzitzi la 21, dar la 22 s-a trezit miorlaind si i-am mai dat o tura, iar a adormit. La 5 dimineatza m-am trezit io, ca ma scapa shushu de la lebenitza halita seara si atunci m-am shocat realizand ca a dormit 7 ore legat!! Recunosc ca primul instinct a fost sa ma aplec la patutz sa-i urmaresc miscarile pieptului. Fiindca tzitza mea cea mai productiva era plina de noduri am facut o treb'shoara destul de josnica, adica am facut nitzel zgomot cu scopul de a o trezi. Amn reusit si chiar parea recunoscatoare, ca a supt ca Flamanzila. Ei, si dupa aia la cat credeti ca s-a mai trezit? Odata cu mine, la 9! A fost a 3 a oara sapt. asta cand a fost prima trezire la 5, dar de celelalte dati adormise la 11, 11 si ceva, nu 10
.
No, io zic sa ma opresc aici, ca doar nu rescriu Shogunu'
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Ilinca_M. spune:
Gata, renuntz, is batuta-n cap!! De 3 ori m-am chinuit, dupa indicatiile voastre dintr-un capitol anterior, sa scriu si eu ceva gen POZE in link, dar nu reusesc!!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M