Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 8

alina.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cativ13
 La multi ani si de la noi ![]() mami de Silvia Ioana  | 
Si de la noi

chatonel spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alina.n
 Si de la noi ![]()  | 
asa e, ce toanta sint!!

LA MULTI ANI copilasi frumosi si dragastosi!

Ilinca, uite aici, copiaza pe-asta
Poze
Succese miine la control!
Nici io nu am CM inca si nici nu-mi lipseste.
Acu ma duc, am de calcat si de facut bagaje de vacanta, va
 grupate!Famille Dragoon cu
 Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose

dyana27 spune:

Keutu, Teodor Constantin, Fabian, Iulia Alexandra, Ian Alexandru, Alexandru Raul, Izia Dragoana, Ana Miruna, Eva Maria,Teodora, Monica, Tudor
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate

dyana27 spune:
 fetelor ce credeti ca am facut aseara/ azinoapte?????? am fost la nuntaaaaaaaa!!!!!!!! vaaaaaaaai, ziceai ca sunt Mogli scos prima data in lume; am fost fascinata de galagie, zgomot, oameni multi, muzica 

evident ca din clipa in care m-am hotarat sa merg mutzu s-a marait instant, si el care dormea la 8 jumate' de rupea patu, pe la 10 inca statea atarnat de gatul meu si ma mozolea

; dar asa, intre leganaturi, am reusit sa-mi prind un coculet, sa ma spoiesc nitel la ochi, m-am infipt in rochita si dusa am fost; pana am ajuns la parter eram gata gata sa ma intorc acasa

... cum sa-mi las puiul, eram deja in sevraj; dar era acasica ramas cu mama si tata, cu surioara si cumnatul, eu cu telefonu' de gat....

super la nunta... am dansat si eu putinel, am topait (pana mi s-au umplut tzitzi si n-am mai putut sa ma zbengui![]()
![]()
), a fost tare; ei bine, s-au uitat ei mai lung la mine, ca de' ma vedeau dupa nastere multi pentru prima data, am primit si priviri pe sub ochi, am primit si imbratisari sincere

..  ne-am intors la 3 jumate, evident ca abia am intrat in camera si mutzu m-a si "mirosit" si si-a cerut dreptul

; manca-l-ar mama de puiut, s-a trezit o data pe la 11, dar l-a adormit surioara la loc repede si a stat cumintel pana a venit mami acasica. 
peste 2 saptamani iar am o nunta, la prieteni foarte buni, si nu prea am cum sa o ratez; daca isi pastreaza mutzu programelul de somnic, repetam figura, daca nu.... om vedea cum ma descurc (ca e si departe de noi, tocmai in Pipera

dyana27 spune:
 unde si cand va intalniti maine??? tot herastrau??

saby spune:
 Da Dyana eu asa asi vrea, dar vad ca nu mai zice nimeni nimic.
Sabina mamica fericita de 
 Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Ilinca_M. spune:
 [url=http://community.webshots.com/user/Ilinca_M]incercarenoua[/url]
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Floric spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cativ13
 Da, eu sunt in aceeasi situatie dar nici nu-mi doresc sa vina mami de Silvia Ioana  | 
Si eu.
www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami

Floric spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui magdyi2001 Buna fetele! Noi nu am mai intrat de mult, dar am citit pe sarite Am vazut in cap trecut ca cineva ne certa ca ne-am inscris (fetele noi) dar nu scriem nimic. Ce sa zic, peste zi nu am timp, iar seara cand doarme bebe nu stiu cum sa le maii pun pe la loc si sa fac un pic de ordine. Se face 10 cand deschid netul, citesc si cand sa scriu si eu ceva ma trezesc ca s-au dus fetele la culcare. Si-mi zic, lasa ca le scriu maine... Si tot asa Acu de exemplu sa trezit bebe si trebuie sa fug. Va ![]() Magdy,   de   Gabriel mititel (05.03.2009) si   Theodora ingeras dragalas.http://community.webshots.com/user/magdyi2001  | 
Fii pa pace ca aici mai toate suntem pasari de noapte. Parca am lucra la vestitele "89-89...", numai alea erau ochi si urechi toata noaptea. Ziua mai intram dar mai cu limitare.
www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami

Floric spune:
| Citat: | 
citat din mesajul lui dyana27  Keutu, Teodor Constantin, Fabian, Iulia Alexandra, Ian Alexandru, Alexandru Raul, Izia Dragoana, Ana Miruna, Eva Maria,Teodora, Monica, Tudor![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate ![]()  | 
LA MULTI ANI KEUTULEEEEEEEEEEEEE SI COMPANIA DE 23.

Poze Raru
Raru, tziparul lui mami

de 
 Gabriel mititel (05.03.2009) si 
 Theodora ingeras dragalas.