Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 6
aris26 spune:
ada - neatzanici eu nu cred ca mai stau mult pe aici ca am bagat marul in cuptor si am iesit in curte cu piticul la catei. mai nasol e ca vrea sa il plimb.
leeloo - al meu chiar daca ar vrea nu poate sa isi ridice fudul direct in genunchi. incearca el ceva asemanator dar ramane cu capul in saltea si ridica doar fundul bombat de la pampershi. dar sincer nu ma mira ce face Tudorica....l-am vazut si e plin de fibra. eu il banuiesc ca pe la vreo 10 maxim o ia singurel in picioare si atunci sa te vad. daca nu ajungi tu la 40 de kg.....uita-te la mine
25 martie 2009
chatonel spune:
Neata tufete
Am mai citit dar nu am mai avut timp de scris, noi sintem tot ocupate en gros. Cu serviciul e super, stiam io de ce imi place sa ma duc nu e vb numai de iesit din casa si de "socializare", e vorba si de iesit si scos din minte BB, avut si o alta ocupatie inafara de KK, papa etc.
Tati e bucuros sa aiba dragoana pe mina in timpul zilei si mami e bucuoasa sa o regaseasca seara. Nu ma mai simt sclavul ei (cum era pina acum) si mi-e mai bine asa.
Vestea rea e ca dragoana nu prea maninca bibe, desi e lapticul lui mami in ele, asa ca am trecut la diversificare, vrind-nevrind. Deci ieri am fiert un morcov cu un cartof, le-am mixat impreuna cu zeama in care au fiert si i-am dat sa guste. Nu le-am separat legumele pt ca eram sigura ca n-au ce-i face rau si pt ca mai gustase acum o saptamina din supa noastra
Vestea buna e ca ii place sa haleasca, deschide gurita precum rindunicile ciocul si asteapta sa puna mami papa in ea
Aseara i-am dat si mar mixat, crud, cred ca nu l-a digerat, l-a scos imediat in KK.
Ne pregatim de vacanta, i-am cumparat un scaunel de carat copilul in spate, acum ca domnisoara a crescut si poate sta in fundulet. Asteptam sa apara. In caz ca va intereseaza, l-am luat marca Lafuma, de pe ebay, ocazie deci, la 15,5 euro in loc de 120 cit e nou
Ieri am gatit iar cit pentru o familie de 5 persoane adulte
Am pus un pui pe grill, si am umplut niste dovlecei, apoi am facut praji cu cioco.
Miine seara avem musafiri, un cuplu cu o fetita de 1 an si inca un prieten, pentru ei am facut dovleceii, sint innebuniti dupa asa ceva, in fiecare an vara le fac ardei umpluti ori alte diverse legume.
Vineri plecam la socri noi, sotul pleaca la paris la nunta unui verisor; noi nu vrem, e departe si complicat de mers cu BB.
Dar avem si noi o nunta acolo in regiune unde-s socrii, un prieten buna al sotului se casatoreste, asa ca vom merge sa bem o cupa de sampanie dupa ce semneaza la primarie.
Cam asta fu raportul, nu stiu daca mai intru pina plec, daca nu va pup si ne vedem cu bine pe la jumatea lui septembrie.
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
aris26 spune:
s-a culcat si puiul meudupa ce eu am baut o cana de cafea si mi-a fugit tot somnul...el doarme bushtean. proasta zi si-a ales si el sa se trezeasca la 6. azi am nunta. nu trebuie sa va zic ca nu sunt nici macar spalata pe cap daramite cuafata sau mai stiu eu ce fac femeile cand se duc la nunta. nici rochia nu am probat-o. poate vezi ca nu incap in eaca e di'naintea erei noastre de gravide
25 martie 2009
chatonel spune:
Petrecere placuta la nunta, aris!
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
aris26 spune:
multumim chato de raport
la noi marul vad ca s-a digerat bine. ieri a fost si la noi prima masa "solida" adica mar crud pasat. azi l-am facut copt sa nu mai fie asa de acru. pt ca deshi il manca cu pofta de nu il puteai oprii(ba chiar a urlat din fundul plaminilor cand am zis gata)se incrunta de fiecare data cand simtea gustul...probabil era un pic cam acru. dar a mancat atat de frumos
aaa si ce e mai important am scapat de stresul kk
25 martie 2009
aris26 spune:
merci sa vedem daca o sa ma pot relaxa. e prima data cand o sa las piticul imi vine sa mor numai cand ma gandesc. cred ca la 10 maxim sunt acasa plansa toata
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel Petrecere placuta la nunta, aris! Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
25 martie 2009
pisigri spune:
Chatonel, va pupacim tare-tare !
Aris, pai fugi la spalat pe cap, coafat si probat rochii...
Novus (sau care sinteti la curent) va rog sa imi spuneti daca mai sint locuri la pensiune si daca da, sa imi dati si mie linkul si sa imi spuneti in ce we a ramas iesirea (11-13?). Nu promit nic, da pe 12 implineste sotu 50 de ani si zicea ca "Cum, noi nu mergem???"
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Gaza22 spune:
Buna fetelor intru si eu repede sa va pupacesc,. Ieri am fost la Snagov sa cascam si noi ochi si sa luam o gura de aer, am vrut sa mergem cu vaporasul pe insula dar nu am gasit asa ca am stat la un suc pe marginea lacului. Gazii a fost ff cuminte si a ras toata ziua.
Bubu bine ai venit
Aris petecere frumoasa la nunta. Cand ne mai vedem in parc?
Petrean parca tu spuneai ca ai gasit razatoare de sticla? imi iei si mie ? si iti trimit banii, numai sa-mi dai un PM cu contul unde sa pun banutii si cat.
Saby am inteles eu bine e cumva vorba de o intalneala, vin si eu numai sa-mi dati si mie PM cu ora si locul.
Pisigri si sotul meu face pe 8 sept, 30 de ani si am vrut sa-i fac o petrecere serioasa ca sa marcam momentul dar el a zis ca vrea sa mergem la munte cu voi asa ca degeaba vreau eu petrecere daca el nu vrea. Poate ne petrecem la munte si ma gandesc eu la ceva sa-i fac surpriza.
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem trei lunite
aris26 spune:
am trimis pe mailul comun cantecul despre care vorbeat aseara. pt cine nu are de unde sa il ia.
tocmai a terminat de mancat marul pasat. sa vedeti ce am facut. am luat eu din marul copt cea mai mare parte, am pasat-o bine in blander si zic sa o pun in apa rece un pic sa se raceasca...f frumos numai ca bb a incepu sa se joace cu plasa de la carucior si m-am apucat s-ai explic ce e aia si ce face...cand ma uit chiuveta plina cu apa..borcanul rasturnat in ea. asa ca ma chinui sa mai gasesc nishte mar copt pe cotor, nu mai erau nici 2 lingurite, asa ca am pus si mar crud, amestecat bine si gata. cica io sunt femeie responsabila...mama...
pt cine cauta blander eu am luat din tehnomarket cu 89 de lei philips si un aparat de gatit la aburi westwood cu 100ron si gata am incheiat aspectul tehnica, aparatura pt diversificare...sper
25 martie 2009
aris26 spune:
fetelor, bine ar fi sa fug sa fac cate ceva dar gata...atat ia fost somnul. 20minacum tre sa ashtept sa se trezeasca cineva in casa asta sa il ia in primire.
gaza - paaaii..ce zici de luni?
25 martie 2009