Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 5
Leeloo21 spune:
buna seR drgi Mamici!
bun venit buba frumoase poze aveti..bebe malina seamana cu tine zic eu:D
anca..n-am apucat sa ma uit la pozele cu scaunele..eu nu stiu aici despre ce vorbiti:(..maine ne putem vedea ca sa-ti dau banutii? sau cand vrei tu vreau sa zic ca tudor este innebunit de centrul de joak..numai acolo sta si forneste din tot ce se poate
olga petrecere frumoasa
am vebit de la munte unde sta bunica lui alin..el este cu treaba plecat..dar eu am fost cu socrita mea si cu nasa lu bebe adik sora soacrei:P..a fost super..bebe doarme acum k l-a luat bine aerul:)
tot vorbiti de diversificare..fetelor..incepeti cu mar sau morcov..e simplu zic eu..si vedeti cum reactioneaza bebele..eu sper sa nau aveti niciun fel de problema si sa pape bine..in mom in care va refuza mai multe fructe sau legume sa cautati raspunsuri..noi am inceput cu suc mar pt k il ajuta sa iasa mai bine afara..si de acolo..morcov..sucuri de tot felul..
schema mea de diversificare seamana f mult cu cea a lui Buba...tot la 3 luni si 1sapt am inceput..de luni ii bag puiut de la tara crescut de stabunica lui todor..fiarta separat carnita..
si legat de cum va dati seama daca puteti inlocuii o masa de lapte cu cea de fructe sau supa..e simplu k o sa va dati seama daca bebe e satul sau mai cere de mancare..cred ca f important este si momentul in care ii dati noul aliment..sa ii fie foame , dar nu lihnit..k atunci e posibil sa refuze pt k nu este lapticul lui bun pe care-l stie..
hai spor la crescut copilasi..
va rog sa-mi raspundeti daca mai este vreun copilas care se pune in 4 labute (adik pe genunchi si in palme sprijinit) si care seamana cu un catelus in calduri..k tudor numai asa sta..si cade in nasuc...il are rosu mai tot timpul:P
am promis k pun filmulet..maine k acum ma duc sa desenez!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
Leeloo21 spune:
la multi ani si de la noi!!!
saby...va vedeti si cu mine va rog...a dar stai k am intrat in sesiune..asa ca nici nu stiu cat o sa mai am timp de DC..uff..luni si marti am examen de la 8 dimineata pana la ora 18..k este PV..pt cunoascatoare..apoi am si miercuri exam,,,o sa stea tati cu tudorel acasa!
va vedeti cu el?:P
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
Adee spune:
Imi trimite-ti si mie parolele de pe picasa si de pe mail, ca nu le mai am Multumesc.
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
saby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leeloo21 la multi ani si de la noi!!! saby...va vedeti si cu mine va rog...a dar stai k am intrat in sesiune..asa ca nici nu stiu cat o sa mai am timp de DC..uff..luni si marti am examen de la 8 dimineata pana la ora 18..k este PV..pt cunoascatoare..apoi am si miercuri exam,,,o sa stea tati cu tudorel acasa! va vedeti cu el?:P Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 nasterea in apa pozici dragute evenimente pozate de Alin(tati de Tudor) |
Succes la examene, hai ca trec ele si sa vezi ce mai sarbatorim noi la munte .
Da ne vedem si cu Alin, pt ca oricum sti ca vine si Adi cu mine, dar mai vorbim pe saptamana viitoare, oricum noi suntem disponibili pana miercuri inclusiv, oricand vreti voi.
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Adee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Adee, le-ai primit deja sau sa ti le trimit? Keutu cheliutu 4 luni |
Nu le-am primit. Trimite-mi, te rog. Merci[pup
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
Floric spune:
E ceva cu netul????????? Sau doar tacere?
www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
aris26 spune:
neatza
chiar o sa incerc ca de "daca vrei" celelate cuvinte....asa m-am saturat. dar si asta are efect absolut magic
kea - pai 2lingurite de plastic in ziua 1, 4 ling in z2,6 ling in z3 si uite asa indoua saptamani ai facut o masa. in functie si de copil si de cum o accepta se poate sa mearga un pic mai repede sau un pic mai greu
Citat: | ||
citat din mesajul lui petrean
stii ca linia melodica a acestui cantecel..e adorata de copiii???incercati cele care nu ati facut-o..sa vedeti cum rade bebele...eu am testat inca de la Andrei..si e sigur asa..va spune o absolventa de 12 ani de muzica... Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati Poze gemeni Povestea noastra |
25 martie 2009
ADA1974 spune:
'neata fetelor (adica Aris, ca pe altcineva nu mai vad pe net ).
Sa va spun ce am facut ieri: a plecat tati cu Gabi afara si am ramas cu Sophia - care este mai bine cu mucisorii. La un moment dat vreau sa mananc: da ce ma lasa pitica?, ca sa o linistesc ii curat mar si ii dau 2 bucati in mana - sa le morfoleasca. La inceput nu prea vroia, dar i-am bagat eu in gurita o faramita strivita de mar, si sa te tiiapoi, ca sugea la cele 2 bucati, de imi era ca le inghite (chiar daca le taiasem destul de mari); problema era cand le scapa din mana ca facea un scandal..., si ii cam alunecau din mana . Asa ca dupa ce am terminat eu de mancat, i-am facut si suc de mere , dar a iesit cam ca un nectar, si i-am dat cu lingurita. Deci azi avem in program suc de morcov si de mar (dar o sa i le dau separat pt inceput, si le combin dupa vreo 3 zile).
Am vorbit cu tati de plecarea voastra la munte, dar am cam epuizat bugetul pt vacanta de vara , ca de... ne-am plimbat.
Legat de alocatie, am uitat sa raspund: mie imi vin alocatiile (pt Gabi si Sophia) acasa, odata cu pensia parintilor, adica pe 14 ale lunii, iar CIC-ul o sa imi intre pe card, probabil pe 20 (cum a spus altcineva), desi eu auzisem ca se vireaza cam pe 17 ale lunii. Alocatia pt Sophia mi-a venit incepand cu aprilie, iar CIC, dupa cum am depus dosarul.
andiaroro spune:
Kea-depinde de copil. La Alex a fost ceva de genul:prima zi- 4 lingurite, a doua- jumatate de borcanel si a treia- tot borcanelul ca eram intr-un tren si facea mare scandal. Cred ca cei ce incep la 6 luni diversificarea sunt mai nehaliti din prima(observatie personala).
Eu sunt KO-mi-au mancat urechile 3 copii. E drept, ca a trebuit sa fac eforturi suplimentare ca sa-l integrez pe nepotel in famiie ca are 7 ani si pana de curand a fost copil unic si asta complica lucrurile, dar incet-incet ne-am descurcat si solutia cea mai buna a fost sa iesim tot timpul, dar in poveste eu am avut rolul de carator si pazitor de gustari, sepci, creme solare, etc(noroc cu caruciorul Anastasiei) si sotul de arbitru federal. bineinteles ca a trebuit sa se dea si in toate minunatiile si tot asa.am pierdut sirul de cate ori am fost la disney, prin diverse parcuri, expozitii pt copii. am fost o saptamana la canalul manecii (doar acolo a vrut un hotel sa ne primeasca pe toti cinci intr-un apart) unde am avut vreme superba si o temperatura perfecta pentru anastasia( m-am ferit de calduri mari). "bebe mic, care e miiic" in povestea astabucuroasa ca avea companie si ca o tineam afara. urmarea: ieri cand a iesit cristi cu nepotul la luvru si eu am ramas cu piticii sa fac nitica ordine am avut parte numai de urlete(nu eram obisnuita)-acum domnisoara nu mai vrea sa doarma ziua doar in carucior afara.
ca atat de la noi- pe 19 avem botezul....costumatia e cump de vreo 3 luni, dar ma intreb la modul serios, daca i-o mai fi buna