Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 20
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea Novus, are Alexandra niste ochi, de ne termina pe toate. Si vad ca te-ai conformat, ai decupat poza in care aparea ceva prosopel alb.Keutu cheliutu 4 luni |
Pai cum nu? sfaturile bune le ascult !!

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Acu ma "oftic" si io ca de mata mea nu ziceti nimica , ca am pus si poze si filmulete si nica ![]() In caz ca o sa va uitati se impune o precizare la filmul 1: sa nu credti ca mama calca cu ea in brate. Nuuuu, a fost fix de filmare 20 de sec., ca prea se amuza la aburii care ieseau (asta am observat tinand-o eu in brate si mama calcand) si nu avea cine sa o filmeze, ca pe sot il apucase sa caute nu stiu ce urgent. Asta asa, ca sa nu chemati protectia copilului ![]() Gata, mi-a trecut, stiu ca n-ati facut-o special ![]() Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
eu m-am uitat, v-am admirat pe amandoua

, am remarcat ca avem carucior aproape la fel
si cand sa scriu ceva m-am dus la baie si acum am revenit 

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
dyana27 spune:
mai fetelor oare mutzu meu e singurul care adoarme "ca in filmele de la americani"???

adica pupacit, pus in patut, inchinat, dat drumul la carusel si albinuta muzicala, plecat din camera... si intors in 10 minute sa oprim caruselul????????![]()
![]()
![]()
nu zic, ca se mai intampla sa mai planga si el, dar astea sunt exceptii

; uneoiri se trezeste plangand, dar adoarme la loc in brate in maxim 2-3 minute ( e singurul caz cand il iau seara in brate); si fooooooooarte rar are cam 2-3 treziri, daca se culca mult prea devreme
; sa nu ma injure fetele care adorm bebeii greu, dar al meu asa lenes a fost mereu seara, asa l-am obisnuit din prima zi; ziua in schimb nu adoarme decat in brate, uneori si dupa juma' de ora de plimbat in cerc prin casa

oooooooo, si ne mai laudam cu ceva: azi la plimbare am stat numai in carut

, ceea ce nu s-a mai intamplat de vreo 2 saptamani

; adica sta 15 minute in fundulet, adoarme, culc spatarul la carut si nani nani vreo ora si ceva

; chesti asta nu cred ca-l tine mult, ca e muuuuuuuuult prea bine in brate la noi
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate
anca_nicolae spune:
Privind la friends de friends pe hi5, gasesc la un tip:
"I'm taking a life break between two eternities".
Somn usor!
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 3 luni
Karina26 spune:
Buna dimineata fetele!
Scuzati absenta pe motiv de vacanta.A fost bine dar spre sfarsit abia asteptam sa ajung acasa(eu ca sotul abia isi intrase in mana)
.Chiar fetele cum va simtiti cand plecati cu bebeii in vacanta?Eu va spun drept sunt stresata, mult mai obosita ca de obicei si parca nu mai am rabdare sa ajung acasa.Dar la mine chestia asta se intampla si cand suntem plecati in vizita cateva ore!E de rau?!?!?!?Nu reusesc sa ma relaxez.

Recunosc ca nu am mai citit din urma, am capitole intregi de recuperat dar nu am timp.Scuze.![]()
A!Si vestea cea mare !!!!!AVEM UN DINTISOR!!!! de o saptamana iar al doi-lea este pe cale de aparitie.

In weekend am fost la un botez si a fost pentru prima oara cand am lasat-o pe Bia cu mama si sora mea.Am avut ceva emotii dar a fost tare cumintica
iara revederea a fost de vis 

Nici nu a vrut sa adoarma pana cand nu am ajuns acasa.Oricum am ajuns la o ora rezonabila zic eu 23.
sarbatoritilor!
Cred ca mai avem multe de zis ......dar mai bine ma bag in pat ca acusica se trezeste bubulina.
Pupici!
KARINA
petrean spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
![]() ![]() ![]() ![]() totala ca de obicei !!!Auzi, ea cred ca vrea sa-i blenduiesti tu ficatelul lui Sophihi, nu ??? ![]() ![]() cam asa e si a mea dar eu oricum nu ma bazez pe ea decat la vaccin cand vine acasa si-l face in rest trebuie pediatru adevaratMami lui Alexandra (03.03.09) |
ilinca..poate esti la acelasi dr cu o prietena de- amea..dar culmea.ea chiar ii da copilului la 5 luni ficatei...oua...si alte minunatii

Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
petrean spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Ba da, Ilinca, poate fi considerat semn de rahitism daca sunt coastele din cosul pieptului nu stiu cum, dar verdictul se da numai dupa testul de sange. Iar ficateii de la 4 luni, chiar asa, sa si-i bage ea undeva. Si eu stiu ca nu cu ficatei se incepe diversificarea la capitolul carne. Noi oricum facem mai un pic 7 luni si nici nu am gustat carnita, mi-e si teama de ce si cum sa incep. Eu am zis ca saptamana asta sa-i introduc galbenusul de ou fiert, un sfert in piure de legume.Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Aprinde o lumanare in memoria Almei! |
da..dupa cosul pieptului..si dupa tamplele bombate..si Andrei a avut..la vremea lui..si nu ai fi zic dc nu erai dr..ca are asa ceva..
rahitismul nu are nimic a face cu grasimea....adik poate fi grasan bine..si rahitic...numai parintii nostri spuneau pe vremuri ca dc esti slab esti rahitic

Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
lysbeth spune:
| citat din mesajul lui Kea Salutare tuturor si imbratisam pe toata lumea pt urari! ![]() Scriu repede ca trebuie sa adorm copilul. Nicky, eu azi mergem la vaccin si sunt curioasa ce spune medicul legat de diversificare. La vaccinul trecut avea 4 luni si a zis ca e prea devreme, sa mai asteptam. El a adus subiectul in discutie, mie nici nu-mi trecea prin cap sa incep. Si daca azi ne-ar spune ca putem incepe, eu vreo 2 saptamani macar, pana la 5 luni jumate tot as astepta. Ilinca spunea ca are ambitia de a alapta exclusiv 6 luni batatute pe muchie (aveam si eu ambitia asta candva), ei bine, eu am ambitia de a-i da lapte praf 6 luni. Ca mine mai e cineva? Anca, priveste inainte, de acolo vine fericirea (cred eu). Mai vroiam sa scriu dar maraie. Keutu cheliutu 4 luni |
faina ambitie
Acuma serios si eu ma gandesc la lapte praf pentru ca sunt foarte obosita
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
lysbeth spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Ayla, multumim de urari! Tu mereu esti pe faza Tufete, multumesc de aprecieri. Azi am fost la vaccin, n-a scos niciun sunet, cred ca nu l-a simtit. Dar trebuie sa ne gasim si noi un pediatru veritabil, cu nebuna asta de medic de familie, care nu-i de specialitate, nu se mai poate. Cam acum 2 sapt. cand am fost la ea cu maica-mea si eram si cu fata, a analizat-o si pe Sophiphi...ooo, foarte bine, cu greutatea bine, fontanele bine...plm. Azi insa cica:"are inceput de rahitism, nu prea-i place cum a crescut, nici fontanelele nu-i prea plac", extraordinar, in nici 2 saptamani s-a schimbat copilul! E adevarat ca am urmat exact dupa ditamai bebelusha, tot de 4 luni, dar avea, frate, un cap, zici ca era minge de baschet. In fine, culmea e ca dupa ce a cantarit-o, a mai batut in retragere doftoritza, cica sta bine cu greutatea. Monnvas, deci io nu glumesc: e manechina adevarata. 5660 la fix 4 luni. E cineva sa fi batut recordul, sa fi avut mai putin la varsta asta? Amu io ce sa zic, stiu ca nu e mult, dar nu cred ca e nici foarte putin, desi a luat doar 490 de grame in ultima luna. Daca asa e ritmul ei? Taica-so a fost hranit cu lapte praf din prima zi si ca bebelus era super-dolofan, am vazut poze, parca era un dovleac. Ei, amu se vede adevarata lui natura: lung si slab Dar stati sa va zic cea mai tare chestie a doftoritzei: cica tre sa-i bagam FICATEI DE PUI si OUA, asa, "blenduite", sau cum se spune. Sa-si bage ea ficateii undeva. mami de Sophia-Diana (Sophiphi) http://community.webshots.com/user/Ilinca_M |
da se pot da ficatel de pui si galbenus alternativ, cam jumatate de ficatel sau jumatate de galbenush, amestecate in piureuri de pe la 4 luni si un pic. Dar asta pentru bbnaci care au inceput diversificarea (in special pentru cei pe lapte praf care au deja in program si mese de supica + piureuri de legume). Dar la bb alimentat natural sa-i bagi direct ficatel de pui si galbenush de ou n-am mai auzit

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
Kea spune:
Fetele, Keutu are febra de la vaccin, 38,2 rectal. I-am dat un supozitor cu paracetamol (e de 250mg, si pe cutie scrie ca e pt copii de la 1 an pana la 6 sau de la 10kg
, abia acum am vazut, voi de cat dati?). Daca nu scade febra in cat timp pot sa-i dau si nurofen?
4 luni

, ca am pus si poze si filmulete si nica