Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (52)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Am pus si noi cateva poze din mini vacanta

Oare ce sa comand ?? sau cand o sa mananc si eu pe bani ??
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Novus?locked=true#5373618953549131074

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Si mai am un rest, n-am terminat.

Ilinca si eu am vrut sa zic ca Sophia e mai durdulie.

Asa, mai vroiam sa spun ce ne-a zis noua de diversificare. Cica putem incepe, dar Keutu nu sta in fundulet, mie parca nu mi se pare ca a venim momentul, desi mi-ati facut pofta sa incerc sa-i dau si eu ceva, sa-l vad cum face. Mama zice si ea, de la 1600km, ca sa incep sa-i dau, ca nu se satura copilul, ii e fomica. Bun, a zis sa incep cu borcanel (m-a scapat de o dilema) cu piure de morcovi, apoi cu borcanel de morcovi cu cartofi si mai tarziu de de astea doua cu carne. Cica pot sa trec de la morcov la cartof cam dupa doua saptamani. Mie mi-a placut ce mi-a povestit pt ca: se potriveste cu ce am citit in carti, m-a scutit de o munca (borcanelele ) si mi-a sugerat sa o iau incet, ceea ce mie mi se potriveste ca o manusa. Peste o luna mergem iarasi la vaccin si ne povesteste continuarea. Si voi il faceti de 3 ori? La cel cu anipolio ma refer. Nicky parca zicea ca in italia de doua ori si apoi abia la un an ii mai cheama. si ne povesteste continuarea.

4 luni

Mergi la inceput

Novus, are Alexandra niste ochi, de ne termina pe toate. Si vad ca te-ai conformat, ai decupat poza in care aparea ceva prosopel alb.

4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Acu ma "oftic" si io ca de mata mea nu ziceti nimica, ca am pus si poze si filmulete si nica

In caz ca o sa va uitati se impune o precizare la filmul 1: sa nu credti ca mama calca cu ea in brate. Nuuuu, a fost fix de filmare 20 de sec., ca prea se amuza la aburii care ieseau (asta am observat tinand-o eu in brate si mama calcand) si nu avea cine sa o filmeze, ca pe sot il apucase sa caute nu stiu ce urgent. Asta asa, ca sa nu chemati protectia copilului. Sa stiti ca eu nu sunt suparacioasa de felul meu, dar de pitonas si de alexandra ati zis si pe noi ne-ati ignorat total
Gata, mi-a trecut, stiu ca n-ati facut-o special

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Kea-intr-adevar aici in italia ne mai cheama la un an pt vaccin dupa cel de la 2 luni si de la 4 luni.Dar la un an li se face a treia doza de la vaccinul de mai devreme si in plus un altul care se face in manuta. Am sa ma uit in cartea de vaccinuri si in certificatul de vaccinare al lui Nicholas si am sa va spun pt ce e cel de -al treilea vaccin de la un an. Noapte buna...plange mofturosul meu de nervi si de somn....Mamicile care asteapta primii dintisori aveti alte remedii de alinat durerea in afara de jucarii cauciucate speciale si de daktarin?Eu nu mai stiu cum sa il mai calmez...nu sta in carut, nu sta in patut, nu sta in leganut...in brate se mai calmeaza dar putin.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

pisik eu raman la parerea mea ca are un botic absolut delicios; ma uit cu jind la cat de zdravan se tine ea in fundulet...lenesul meu mai are mult pana acolo... e tacticos ca tac'su'

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Dyana, gandeste-te ca intre mutzu si Ana e o diferenta de 1 luna jumate. Acu o luna jumate nici ea nu statea in fund si nici acuma nu sta singura, decat in carut si acolo se balabane stanga-dreapta. Stai linistita ca fac progrese pe nesimtite

Nicky, si bebelina mea a agitata, cam toata ziua, iar seara la culcare mai mereu, adormim cu tipete si chiote. Nu stiu daca e numai de la dinti sau daca e neaparat de la ceva(eu dau vina pe burta, mama pe dinti), poate sunt ei mai agitati de fel sau au perioade. Eu una asa am observat, ca are perioade cand face "crize" de plans in diverse momente, apoi perioade cand le face in alte momente, are seri f agitate si seri mai linistite, etc

Pozele noastre

Mergi la inceput

Pisik, mie imi place mult de tot cum chiuie in al doilea filmulet. Si ce frumoasa era mamica de revelion.

Fetele care stiu (Ayla cred ca stie cel mai bine), cat costa borcanelele mici cu piure de legume in ro? Aici m-am uitat azi si sunt 55 centi cele mici.

4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Acu ma "oftic" si io ca de mata mea nu ziceti nimica, ca am pus si poze si filmulete si nica

In caz ca o sa va uitati se impune o precizare la filmul 1: sa nu credti ca mama calca cu ea in brate. Nuuuu, a fost fix de filmare 20 de sec., ca prea se amuza la aburii care ieseau (asta am observat tinand-o eu in brate si mama calcand) si nu avea cine sa o filmeze, ca pe sot il apucase sa caute nu stiu ce urgent. Asta asa, ca sa nu chemati protectia copilului. Sa stiti ca eu nu sunt suparacioasa de felul meu, dar de pitonas si de alexandra ati zis si pe noi ne-ati ignorat total
Gata, mi-a trecut, stiu ca n-ati facut-o special

Pozele noastre

Gata, v-am iertat pe toate, dar sa nu se mai repete...ca nu imi pot lauda singura Pitonul...ca deh, sunt sherpoaica, nu cioara...

superb Ratzushcu' nostru, Alexutza si Razaricea Ana Bianca...

Noapte buna...

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

La multi ani, ghiocei de 24 :

Ariana, bebe de Adee
Sophia Diana, bebe de Ilinca M
Ana Katherina - gaza mica, bebe de Gaza22

La multi ani, ghiocei de 25 :

baietel, bebe de Bombonique

Alexandros, bebe de Aris26