Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 18
Ilinca_M. spune:
Gigelica! Io recunosc ca intai am intrat pe link dar nu aveam sonor (ca sa bag combina cu sonorul in priza tre sa scot altceva si atunci nu puteam) dar acum am vizionat! Exact asa face Sophiphi!! Poate ceva mai apasat si mai strident, doar e femeie, ce naiba! Si noi am facut un filmuletz cu ea, daca ziceti ca se pun exact ca pozele l-oi pune si eu![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni
Floric spune:
Fetele intru repede sa va povestesc ceva ca sunt "socanta" si eu. Sper sa ma lase Raru. Am vb la tel cu o colega de maternitate, ea a nascut cu 2 sapt dupa mine si m-am convins de ce OMSul se lupta pt alaptarea exclusiva pana la 6 luni. Din vb in vb o intreb ce face si imi raspunde ca se pregateste sa manace "mar cu bisbuit". Eu: vai dar ce departe ati ajuns", Ea: daaaa, dar voi unde ati ajuns? EU: eu, la san. Ea: CEEEEE? eu de o luna ii dau mancare lu Stefu si n-are nimic. Eu: (usor intrigata, ca al ei mananca) dar ce ii dai de manacare. Ea: pai, i-am dat supa , direct pasata, mar cu biscuit (dintr-aia popu), galbenus (a ajuns la 1 intreg)branza. O opresc ca mi se facea rau. Eu: din e faci branza? Ea: cum din ce fac branza???? o cumpar de la o babuta din piata. Daca Stefu mananca...Si ce ii mai dai (eu) Ea: pieipt de pui si cam tot ce se da la copii. Ei, si asa cand mancam noi ii mai dau cu paine, cate un cartof prajit. Eu si mai socata...Da' tu ii dai paineeeeeee????? Ea: da, dar supa cu ce i-o ingros.
Ma duc repede la Raru ca urla. V-am povestit pe scurt discutia. Inca o data am inteles de ce OMS tine cu dintii de alaptat.
SI, cu toate ca eu il corcolesc pe Raru, (in privinta igienei si mancarii) al ei deja sta in picioare si etc. Pai, sa nu il pun de maine pe sarmale...![]()
www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
Ilinca_M. spune:
Floric, sa-i sugerezi sa-i dea si o stacana de vodka sau macar o halba de bere dupa, sa-i pice bine copilului. Bietu' Stefu.
Si tu unde te grabesti de vrei si tu sa-l vezi deja in picioare, vrei sa-l trimiti dupa branzica in piatza sau ce?
. Lasa, fiecare lucru la timpul lui...altfel vezi unde se ajunge: la 6 luni copilasii papa sarmale, la 8 luni o iau la picior prin curtea blocului si la 12 ani se posteaza pe youtube facand sex oral...da' ce atata graba?!
4luni
pisigri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Floric, sa-i sugerezi sa-i dea si o stacana de vodka sau macar o halba de bere dupa, sa-i pice bine copilului. Bietu' Stefu. Si tu unde te grabesti de vrei si tu sa-l vezi deja in picioare, vrei sa-l trimiti dupa branzica in piatza sau ce? . Lasa, fiecare lucru la timpul lui...altfel vezi unde se ajunge: la 6 luni copilasii papa sarmale, la 8 luni o iau la picior prin curtea blocului si la 12 ani se posteaza pe youtube facand sex oral...da' ce atata graba?!mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 4luni |
Ma termini !

Chiar asa, ce atita graba?
Desi am zis si eu ca tine ca stau numai pe tzitzi pina la 6 luni, pe mine m-a deprimat ca Pisilinca ia putin in greutate, asa ca am zis sa incep cu diversificatu, catinel, asa, ardeleneste
Bine, acu asa, ca un secret: desi stiu ca un copil rotofei nu e neaparat mai sanatos decit unul mai "slabut", m-am cam enervat ca tot ce vad afara sint copii rotunjori si plini de chishcutze si cirnaciori, in timp ce a mea face 4 cute mari si late: cite una pe fiecare antebrat si cite una pe fiecare bulanas. Am vazut copil de 2,5 luni care era mai mare decit ea, la 4,5. Ma rog, pediatrul zice ca e in grafic, eu nu tin musai sa o vad balon, dar...n-as vrea sa o vad ca iese din "standard".
Ilinca, desi e total offtopic (ma rog, ca si cum noi am avea vreun topic batut in cuie aici...
) vreau sa te intreb ce parere ai tu despre "i" din "a" (intelegi tu ce vreau sa spun, ca fara diacritice arata ca naiba...Romania/mancare/mincare) si despre fazele cu niciun/nici un etc.... Nu e nevoie sa imi argumentezi, ca stiu ca nu ai vreme, da' as vrea o parere pro sau contra de la o persoana mai avizata decit sint/sunt euIf you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
dyana27 spune:
fetelor sunt fascinata de ce scrieti voi pe aici; nici eu nu tin cu dintii neaparat de alptat exclusiv pana la 6 luni... dar chiar sa-i bagi copilului atata mancare...

. noi suntem la faza de diversificare la care am lins o nectarina zemoasa

. se uita la mine cum mancam si eu in joaca zic :ia mama si pap-o".. pai cand s-a pus pe lins zeama aia cu o pofta si scotea si sunete de "haaaaaaaaaaaaa" am zis ca i-o storc pe loc... dar m-am abtinut

; aaaaa... si mai diversificam cu samponel din cand in cand cam asa http://family.webshots.com/photo/2120022730104140961LASkGb
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate
dyana27 spune:
gadiliciosul meu mic
e, pai numai gigelica sa vi-l arate cum rade??? o sa mai pun, ca nu era el chiar super gadilicios ca de obicei... dar merge si asa![]()
![]()
![]()
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Am si eu o intrebare: E atat de proasta calitatea filmuletului sau aveti alt motiv pentru care l-ati ignorat cu desavarsire??? Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Gigelico,

pai cum sa ignoram frumusete de piton, doar m-am incurcat in raspunsuri si intrebari 
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
dyana27 spune:
si o discutie serioasa cu mami meu
Ilinca_M. spune:
Hehe, ce se mai distreaza mutzu! Pe mine asa ma distreaza si induioshaza cum rad ei cu gingiile alea golashe, asa de inocenti si sinceri...Uof.
Pisigri, cand s-a schimbat "sint"-ul in "sunt" si s-a introdus "i" din "a" am fost shocata si indignata, mi se parea urat, greoi si expirat (mai vazusem scrierea cu "i" din "a" pana atunci doar intr-o carte foarte veche). Apoi asa m-am obisnuit ca mi s-ar parea total aiurea sa se revina...
Acum, mai recent, cand au bagat "nicio", "niciun" mi s-a parut ataaat de caraghios si de imposibil, am refuzat mult timp sa ma conformez la asa aberatii...apoi guess what? Iar m-am obisnuit si acum scriu si eu asa...chestie de obisnuintza...de obisnuim si cu ce nu ne place 
4luni
Kea spune:
Ayla, nuuuu, nu-i voie boia sau alte minunatii, de asta am si zis ca ma las pagubasa, nu-mi mai pierd vremea citind subiectul ala ca n-are rost. Nu zic ca nu-s si lucruri bune, dar sa citesc 8 capitole numai pt 2 surcele... Nu terminasem ce aveam de spus, dar m-am dus sa-i fac mancarea si cand am vazut ca nu mananca, am trimis repede mesajul, am luat copilul si am plecat spre medic cu caruciorul, in speranta ca o manca pe afara, sau macar o dormi. Ei bine, nu, a adormit cu 1 minut inainte de a intra dr in cabinet. Cand am ajuns acolo am dat la "receptie" carnetul su cartea de sanatate a copilului si ne-a trimis in unul din cabinete. Imi place ca mereu pe gaglicile astea mici le baga primele intr-un cabinet, ca sa nu stea in sala de asteptare cu alti copii bolnaviori. Ca nu vine medciul imediat, e alta treaba, dar macar nu stai sa-ti tuseasca nimeni in nas. Asa, si cum stateam noi acolo degeaba, ne-a venit ideea sa cantarim si sa masuram copilul, si bine am facut ca de data asta nu avea de gand sa o faca. Flacaul meu la fix 5 luni are 8 Kg si 65 de cm. Cam scurtut
gasesc eu, tinand cont ca noi suntem inalti. Dar na, poate acum a pus pe cotoiase, mai incolo, se lungeste si pune mai putin in greutate.
Ca tot ati vorbit de greutatea la copii, parerea mea e ca n-are nici o legatura cu cum vor fi cand vor creste. Eu puscam de grasa ce eram pana pe la 2 ani, apoi, pana nu foarte demult "ma batea vantul" zicea mama disperata. Si da, avea dreptate, dar atunci mi se parea ok. Cumnata mea, era mica si pirpirie, nu si-ar fi inchipui nimeni ca se va ingrasa asa tare adult fiind. Apoi mai e si cazul surorii mele care si mica si mare a fost cam la fel. Si inca ceva, cand sunt bolnaviori, scad mult in greutate, e totusi bine sa aiba de unde.
Gigelica, eu am vazut filmuletul la momentul potrivit, dar ca si acum nu k-am putut asculta. Eu apuc sa citesc cand bebe doarme si stau cu sonorul inchis, casti nu am tot timpul la indemana, sper sa nu uit sa-l ascult maine. Dar deja sunt albastra de invidie ca-si canta singurel, ceea ce presupune ca si adoarme singurel? Nici pe gadiliciosul dianei nu-l pot auzi, dar ii vad zabetul ala dulce si stirb, Eu ma topesc dupa toti bebicii zambareti si stirbi, cand i-au crescut la nepoata mea dintii am fost fooooarte trista.![]()
4 luni

de 
30 martie 2009