Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 17
Pisik06 spune:
Gigelica, eu acu l-am vazut, ca sunt la laptop, deobcei intru de la calc si nu pot vedea niciun filmulet, ca e un hodorog de calc, abia astept sa il schimbam, ca il dau direct la tigani![]()
F tare pitonul, si fata mea si canta ca sa adoarma, cam la fel face, dar parca mai marait asa, mai in surdina, cand o vad ca molfaie la suzi si maraie, e clar, urmeaza un pic de nani
Pupam pitonul cantator
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Nicky09 spune:
Alina.n-Ma bucur sa te cunosc,as fi vrut sa o vad si eu pe bobitza ta,dar acelasi lucru, vad doar varsta.Eu nu vreau sa incep diversificarea chiar asa devreme, mai astept o luna.Iar aici pediatra recomanda mar pt inceput, cate bordeie...atatea obiceie....
Cate kg are fetita ta si te-as ruga sa imi spui daca si ea pierde saliva la fel de mult ca Nicholas.Eu inca il alaptez la san pe iubitul meu fiu si as vrea sa o lungesc cat mai mult posibil dat fiind ca din 14 sept incep munca si zic gurile rele ca as putea pierde laptele cu ocazia asta.
Nicky09 spune:
Dodo- jos palaria...nu am ce zice ...acum inteleg de ce esti asa de fericita, ai cu ce te mandri....sa iti traiasca bijuteriile!
Dodo-pui spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Am si eu o intrebare: E atat de proasta calitatea filmuletului sau aveti alt motiv pentru care l-ati ignorat cu desavarsire??? |
Am vazut filmuletz si chiar am vrut sa scriu(eu am crezut ca am scris
dar se pare ca mi-a ramas neuronul gravid sau lehuz)"cat mi-as dori sa doarma si
mea din cand in cand macar singurica
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdyi2001 Si pana incarcam si al doilea filmulet hai sa-i scriem o poezioara(de fapt e un cantecel) Siminei ca si ea e sarbatorita: DACA VEI VENI Ea te cheama Chiar de-i este teama Intr-o zi vei schimba viata ei Si ea te-asteapta Ea demult te-asteapta Tu-i vei da tot ce ea isi dorea. Daca vei veni Numai tu-i vei fi lumina din privire Daca vei veni Numai pentru ea tu vei lumina Numai pentru ea. Ea te-nvata Primul pas in viata Tu vei sti sa ai incredere-n ea Si pentru tine Ea la tot renunta Tu vei fi chipul ei, darul ei. Te ![]() ![]() Simina si sa fii fericita cu fetita ta.Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.http://community.webshots.com/user/magdyi2001 |
Vaiiii de mineee!!!!! Acum am ajuns sa citesc mesajul si mi-au dat

...multumesc din suflet

...am ramas fara cuvinte!!!Multumesc tuturor pentru urari.Va iubesc pe toate!!!

28+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gigelica20 inainte sa fug la nunta...exemplu de lulaby de Piton...azi dimineata, dupa ce era cu burta plina si pampers nou...cu un kurisor proaspat spalat de kk... Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |

abia acuma am vazut link-ul; vaaaaaaai ce galagios; cred ca-l inregistrez si eu pe al meu cum face dimineatza in urechea mea sa ma trezeasca si facem formatie 

.... al meu e mai mult pe chiuituri decat poe cantecele asa suave 

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate
Pisik06 spune:
Si ca tot veni vorba, iata si 2 filmulete cu don'soara
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/RazacilaSiTipacila#
si 2 seturi de poze, printre care si party-ul de 6 luni
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/18Si212408#
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/20086Luni#
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Nicky09 spune:
Gigelica- e superb victor.....si al meu canta asa seara inainte de culcare, dar o face pana da in marait scurt, marait mai lung si apoi in plans..bineinteles trebuie sa il iau iar din patut, sa il pun la san si sa adoarma tot acolo...mereu imi face asa.Nu stiu ce o sa fac cand merg la munca...va trebui sotul meu sa il pacaleasca cu o suzeta si sa il tina ca la san in timpul zilei ca sa doarma.O sa mai veem noi.Nicholas e nascut tot prin cezariana, dar pe 10 aprilie...deocamdata dunt multumita de felul in care ia in greutate si de felul in care se dezvolta psihic, e mereu vesel...dar e foarte agitat.Cred ca or fi gingiile.
simina_kin spune:
Am si eu o intrebare: E atat de proasta calitatea filmuletului sau aveti alt motiv pentru care l-ati ignorat cu desavarsire??? Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |

eu l-am vazut , m-am delectat cu sunetele dar recunosc ca n-am lasat mesaj
....nu te supara
..Pup 
mamica (ca sa-i treaca supararea) si pitonasul Victor ca ma topesc dupa el
!!
28+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
pisigri spune:
Am si eu o intrebare: E atat de proasta calitatea filmuletului sau aveti alt motiv pentru care l-ati ignorat cu desavarsire??? Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Eu am un motiv temeinic pt care am ignorat: am uitat
. Cintatul Pitonului e adorabil, pacat ca nu se vede si el, da inteleg motivulIf you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
de