Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 13
Ayla21 spune:
Ma pregatesc sa plec la salon, azi mai am o sedinta de masaj+impachetare ca apoi ma astept sa vina rusii.
Vroiam sa va intreb daca voi folositi roll-on si daca e vreo diferenta. Si daca aveti vreo recomandare in mod special.
Si mai vroiam sa va rog daca aveti idei de dat, pe 4 este ziua lui Alex, ce as putea face deosebit.
Va las o poza cu picuratoarea mea, de ieri, care a descoperit ce super e sa tipe, si de vreo cateva zile cand o apuca, n-o mai opresti.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
Floric spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdyi2001 Si pana incarcam si al doilea filmulet hai sa-i scriem o poezioara(de fapt e un cantecel) Siminei ca si ea e sarbatorita: DACA VEI VENI Ea te cheama Chiar de-i este teama Intr-o zi vei schimba viata ei Si ea te-asteapta Ea demult te-asteapta Tu-i vei da tot ce ea isi dorea. Daca vei veni Numai tu-i vei fi lumina din privire Daca vei veni Numai pentru ea tu vei lumina Numai pentru ea. Ea te-nvata Primul pas in viata Tu vei sti sa ai incredere-n ea Si pentru tine Ea la tot renunta Tu vei fi chipul ei, darul ei. Te ![]() ![]() Simina si sa fii fericita cu fetita ta.Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.http://community.webshots.com/user/magdyi2001 |
Eram insarcinata cand am ascultat prima data acest cantecel, mama mama ce bocet am tras atunci, de nu ma oprea nimeni si nimic. Bine ca de atunci evit sa il ascult ca iar ma ia.
www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
Nicky09 spune:
Kea- multumesc de primire.Ce vaccin faci acum copilului?
Eu i l-am facut pe primul la 2 luni, pe al doilea la 4 luni si pe al treilea m-au chemat la 1 an....tu ce ii faci acum la varsta asta???? Dodo -multumesc si tie.As fi vrut sa ii vad si eu pe copiii tai dar vad doar varsta lor. Unde sa ma uit? ....Ayla-multumesc si tie...Ce nostima picuratoarea ta...si ce frumoasa..are si dintisori...Abia astept sa vad si eu primii dintisori ai lui Nicholas ca deja ma mananca si ma uda mereu cu saliva lui...toate bluzele si babetelele sunt ude de saliva, iar ce prinde (degete, maini, picioare, sosete, umeri, barbii etc)baga la gura si musca, molfaie...cred ca se apropie timpul, desi gingiile nu ii sunt umflate inca.O sa vedem noi. Pun aici acum noi foto incarcate azi dimineata.. sper sa va placa!http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/Fluturasul%20mamei/
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui Nicky09 Dodo -multumesc si tie.As fi vrut sa ii vad si eu pe copiii tai dar vad doar varsta lor. Unde sa ma uit? ....[b] |
Tot la semnatura gasesti blogul lui Bogdan...acolo gasesti cateva pozici

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Ma pregatesc sa plec la salon, azi mai am o sedinta de masaj+impachetare ca apoi ma astept sa vina rusii. Vroiam sa va intreb daca voi folositi roll-on si daca e vreo diferenta. Si daca aveti vreo recomandare in mod special. |
Da folosesc...am incercat si de dama si barbatesti(fiind reprezentant avon...pe acestea le folosesc)ma inteleg mult mai bine si vad schimbari la cele barbatesti fara parfum
La multi ani anticipat lui Alex...nu am nici o idee

"picuratoarea" si Isabellei ii place la nebunie sa tipe dupa jucarii,sa tipe de bucurie ca o prinde/ca o scapa/ca nu ajunge/ca mai are sa se tarasca...eheee o groaza de motive

Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
aris26 spune:
neatza
ce fac fetele? eu sunt rupta....nu mai ies la sindrofii dinastea cel putin 2 luni ca sa apuc sa imi revin. am febra musculara peste tot. si parol daca am dansat mult
sunt varza varza. ma gandeam ca nici in parc nu ash merge azi. am dormit 3 ore cu doua pauze de masa ale lui bb...sincer nu sunt buna de facut genoflexiuni cu caruciorul.
intrebare: daca piticul a mancat azi un mar copt intreg si dupa masa de mar a dormit mai mult de 2 ore. adica...of...greu e sa te exprimi cand esti mord de somn...a mancat la 6 lapte, la 9.30 marul si acum inca doarme. se considera ca a inlocuit o masa? ar trebui sa ii bag branza de maine? cine se pricepe sa ma sfatuiasca si pe mine?
pediatra a zis ca atunci cand ajung la un mar sau un mar jumate sa bag branza....dar mi se pare repede. de sambata am inceput cu marul pasat. e adevarat ca suc a baut inca vreo 5 zile inainte
25 martie 2009
aris26 spune:
ayla - eu iti propun sa te duci cu pitica la un fotograf prof,sa va faca o poza super frumoasa cu voi doua, alb-negru...doar cu nishte umbre, contururi asa... si sa o scoti mare. i faci un tablou superb. eu zic ca s-ar bucura mult
25 martie 2009
alina.n spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi
Si pentru simina noastra draga (scuze pt intarziere

)
La multi ani!!!!
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
Dodo-pui spune:
Da se considera o masa inlocuita...
Dar as mai sta putin pana la 6 luni cu branza...oricum ramane la alegerea ta.Daca incerci ,incearca cu ff putina branza vezi daca se intampla ceva rau(crampe,...sau constipatiii)

Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
alina.n spune:
| citat din mesajul lui Nicky09 Nu stiu daca am fost sau nu primiti si noi in randul mamicilor si bebelusilor de martie aprilie 2009, dar noi tot incercam sa intram...pt ca vrem sa aflam mai multe din experienta celorlalte mamici si sa ii cunoastem si pe ceilalti bebei.Multumim din nou....Eu sunt Mina, mama lui Nicholas , nascut pe 10 aprilie 2009.As vrea sa stiu daca aveti de gand sa incepeti diversificarea alimentatiei mai devreme de 5 luni asa cum insista pe aici unii doctori,sau unele cu mai multa experienta.Eu una nu as vrea sa fac asta decat pe la vreo 5 luni jumate.Multumesc mult! Pupici tuturor mamicilor si bebelusilor lor! |
Bun venit in randul ghioceilor!!
Fetita mea este nascuta in aceeasi zi cu bebe Nicholas
, eu i-am dat azi prima lingurita de suc de morcov ,nu stiu cat a ajuns in somacel ca s-a tot strambat si mozolit 
Mami fericita!!!

Crestem mari!!!

de