Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 12
magdyi2001 spune:
Si pana incarcam si al doilea filmulet hai sa-i scriem o poezioara(de fapt e un cantecel) Siminei ca si ea e sarbatorita:
DACA VEI VENI
Ea te cheama
Chiar de-i este teama
Intr-o zi vei schimba viata ei
Si ea te-asteapta
Ea demult te-asteapta
Tu-i vei da tot ce ea isi dorea.
Daca vei veni
Numai tu-i vei fi lumina din privire
Daca vei veni
Numai pentru ea tu vei lumina
Numai pentru ea.
Ea te-nvata
Primul pas in viata
Tu vei sti sa ai incredere-n ea
Si pentru tine
Ea la tot renunta
Tu vei fi chipul ei, darul ei.
Te 

Simina si sa fii fericita cu fetita ta.
Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001
magdyi2001 spune:
Vad ca sunt singura care bantuie pe aici. Ma bag si eu la 

Am pus doua filmulete si poze noi la semnatura.
Va

Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001
joanna27 spune:
Neata!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE PANA ACUM SI DE MAINE!
Cu intarziere LA MULTI ANI MARIANA SA AI UN BB SANATOS SI SA IMBATRANESTI FRUMOS ALATURI DE SOT!
Sunt restanta cu un capitol si un pic dar nu mai pot recupera.![]()
Nu mai stiu ce am citit..asa ca raportez doar:
-terminat renovarea cumva si curatenia..sunt rupta in gura
- bebe destul de cuminte mancalar mama parca a stiut ca nu am timp de el
-de 2 nopti tati la expediat in camera la el si eu fac ture dintr-o camera in alta...daca nu se trezeste el merg eu sa vad ce face..
- a luat doar 80 de gr intr-o saptamana 

-am zis ca incep sa ii dau suculete..dar spre rusinea mea nu i-am dat nimic..cred ca o sa incep doar dupa ce venim de la MAREA INTALNIRE 
-maine mergem la cardiologie cu el,sper sa fie ok
Gata ma bag la
ca imi pica ochii in gura
super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009) 
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Darius#
anca_nicolae spune:
Inapreda, ai PM.
Fetelor, eu acum ceva zile i-am trimis un sms Sashei, de mult timp nu am mai vazut-o aici. Nu mi-a raspuns, poate are alt numar. Cand era intrebarea cu albumele private, cineva a scris ca vorbise cu ea si era bine, totusi..., mai stiti ceva de ea? Despre excursie stie?
Si, ca sa revin, totusi, la topicele noastre de baza, adica "scutece + slabit dupa nastere", acum 2 zile am fost intrebata cand fac bb4, de un tip caruia i-am dat curent electric anul trecut in noiembrie, cam o saptamana!!! E adevarat ca anul trecut mi s-a parut mie ca, desi putea lua curent de la oricare vecin, dorea de la mine, ma privea cam lung, adica mai mult de 220V
, mai eram si insarcinata in 4 luni!!! Insa dupa ce si-a terminat omu' treaba la bloc, nu l-am mai vazut prin zona. Si cum spuneam, acu 2 zile ma trezesc cu telefon de la el, vorbim, si dupa intrebarea cu bb4, zise: vreau sa te vad, hai ca vin duminica prin zona ta. Azi tocmai mi-am trimis cei 2 copii mari la tara, la mamaie, l-am impartasit be bb3, asa ca am plecat pe la plimbare, eu cu bb3 :) si l-am sunat ca ok, sa vina dc vrea. Stam la o terasa, toti 3, bb a fost cuminte si analitic
. In timpul discutiei, la un moment dat, mi-a zis ca ma vede putin schimbata. Eu imediat, verde, zic: ee, am nascut, nu am revenit chiar total [gandindu-ma la kile], la care el, ce credeti ca zice? Nu la fizic ma refer, ci la faptul ca anul trecut te-am vazut f plina de viata, acum esti mai trista... M-am mirat, el nu ma cunostea deloc, nici povestea cu daddy, iar eu azi la terasa eram chiar bine dipsusa... si zic: ti se pare ca acum, in prezent, nu mai sunt plina de viata? El: "nu chiar in sensul asta, ci parca ai o tristete tu ascunsa acolo in suflet..., dar orice ar fi, ar trebui sa iti iei gandul de acolo." M-am uimt si de data asta, asa ca am realizat, intr-un minut practic, faptul ca nu e ok sa raman cu gandul la daddy mai mult decat e cazul si tre sa revin la fericirea vietii, a vietii cea prezente si viitoare, nu cea care tocmai a trecut. Prin urmare, am acceptat invitatia lui la strand, pt concurs de inot, si, in sinea mea mi-am zis: ok, de maine incep cura serioasa de slabit, vero+tudor sunt la tara deci nu gatesc nimic, tre sa ma fac din nou bela bela bela, si sa mai si zburd, nu doar munca si amintiri, ce "puii mei", nu?
Noapte buna!
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 3 luni
Nicky09 spune:
Nu stiu daca am fost sau nu primiti si noi in randul mamicilor si bebelusilor de martie aprilie 2009, dar noi tot incercam sa intram...pt ca vrem sa aflam mai multe din experienta celorlalte mamici si sa ii cunoastem si pe ceilalti bebei.Multumim din nou....Eu sunt Mina, mama lui Nicholas , nascut pe 10 aprilie 2009.As vrea sa stiu daca aveti de gand sa incepeti diversificarea alimentatiei mai devreme de 5 luni asa cum insista pe aici unii doctori,sau unele cu mai multa experienta.Eu una nu as vrea sa fac asta decat pe la vreo 5 luni jumate.Multumesc mult! Pupici tuturor mamicilor si bebelusilor lor!
Nicky09 spune:
http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/ Acestia suntem noi....sper sa va placa, o sa mai adaugam altele in curand, multumim,ciao ciao!AAAAAAAAAAA si va cerem scz...dar noi suntem incepatori..ne cam incurcam urechile in forumul acesta, atatea pagini,atate capitole,nici nu stiu unde sa deschid sa ma uit...dar o sa recuperez eu....
Dodo-pui spune:
Nicky09 nu stiu daca ti-am spus bun venit
...deci bun venit...normal ca esti acceptata
vazut flacau
.
Azi ca sa stea dr de fam linistita si nici pe mine sa nu ma mai streseze o va vedea un pediatru pe Isabella(sunt curioasa ce prostii o sa spuna si acesta sau o sa vada ce-i corect si o sa-mi puna intrebarile adecvate varstei printesei)
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Multi
-ici si
mamicilor din dotare![]()
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
Kea spune:
Salutare tuturor si imbratisam pe toata lumea pt urari!
Scriu repede ca trebuie sa adorm copilul.
Nicky, eu azi mergem la vaccin si sunt curioasa ce spune medicul legat de diversificare. La vaccinul trecut avea 4 luni si a zis ca e prea devreme, sa mai asteptam. El a adus subiectul in discutie, mie nici nu-mi trecea prin cap sa incep. Si daca azi ne-ar spune ca putem incepe, eu vreo 2 saptamani macar, pana la 5 luni jumate tot as astepta.
Ilinca spunea ca are ambitia de a alapta exclusiv 6 luni batatute pe muchie (aveam si eu ambitia asta candva), ei bine, eu am ambitia de a-i da lapte praf 6 luni. Ca mine mai e cineva?![]()
Anca, priveste inainte, de acolo vine fericirea (cred eu).
Mai vroiam sa scriu dar maraie.
4 luni
petrean spune:
gaza a pm de ieri!!
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
Ayla21 spune:
La multi ani!
Ariana
Sophia Diana
Ana Katherina
Nicky, bine ai venit!
Subiectul despre DIVERSIFICARE il gasiti aici pe forum, are 8 capitole!
Care ce cititi, puteti face un rezumat si pt restul, daca e vreo idee de trasmis.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!