Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 14
Monnvas spune:
Helau. Pana la urma vine careva in parc azi? Sau taman cand vreau io plimbare nu vine nimeni?
La 17,30, intrarea de la Biscuite? (Pta Charles de Gaule)
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
saby spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Helau. Pana la urma vine careva in parc azi? Sau taman cand vreau io plimbare nu vine nimeni? La 17,30, intrarea de la Biscuite? (Pta Charles de Gaule) Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Pt noi e ok, numai sa nu ploua
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Kea spune:
Nicky si magdy, tare dulcici flacaii vostri!
Magdi, eu am vazut ieri ca scrii, dar eram franta, am descarcat doar niste poze si m-am culcat.
Simina, sa fii sanatoasa si fericita! Scuze de intarzire, m-am uitat numai la ghiocei.
Nicky, aici vaccinurile se fac putin mai tarziu, ce ati facut voi la 2 luni, noi am facut la 3-4, ce ati facut la 4, noi facem la 5-6.
Ayla, eu zic ca ideea lui Aris e geniala, dar nu completa. Eu stiu o tipa care de ziua sotului(nu au copii) a facut programare la fotograf, s-a aranjat, intr-o geanta a pus costumul sotului, camasa, ma rog, ce trebuia si l-a asteptat de la serviciu si l-a dus direct la foto. Tu in plus mai ai si copiii de dichisit. Eu zic ca e mai frumos, asa, cu familia completa.
4 luni
Kea spune:
Pe mine gangania asta mica ma mananca! S-a trezit la 7 si ceva, a stat treaz pana la 11, a adormit cu leganat si cantat, l-am pus pe pat, in jumatate de ora s-a trezit cu ceva crampe cred. I-am dat siropel din acela pt colici, l-am adormit la loc (in brate
), l-am pus in pat, in 10 minute iar s-a trezit. Iar l-am luat in brate si doarme copilul meu, n-are nici o grija, nici o crampa. Si tin neaparat sa doarma pt ca e tare marait daca nu-si face somnul, iar la vaccin oricum se lasa cu niste plansete de mi se rupe sufletul.
4 luni
Ayla21 spune:
Neee, fetele, eu ma referam la vreo idee mai... incendiara, nu asa, de cadou.![]()
Azi am o intalnire... nici nu stiu cum sa-i spun. Ma intalnesc dupa masa la o cafea si la cumparaturi cu prima bona a lui Clau (care, glumesc eu, era bona anadoura de altfel
). Si abia astept sa ajung azi la ortoped sa imi dea rezultatul.
M-a terminat sedinta la salon, mi-a facut o impachetare cu o masca rece de am inghetat de tot, dardaiam din toate balamalele. Asa ca, pe caldura de afara, si invelita in folie ca un sanwich, am fugit acasa, la un pic de nani cu puiutii mei.
Pupici... pe mai tarziu.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
Kea spune:
Ayla, te-ai despachetat?
Idei incendiare n-am , ca eu sunt fomeie maritata cu barbat si cu copil, nu-mi umbla mintea la prostii.![]()
Si in plus am crezut ca are parte toata ziua de ceva incendiar si vrei ceva diferit.
4 luni
aris26 spune:
dodo - merci
fetelor care aveti dintzi nazdravani eu am luat baby orajel f bun e. nu se compara cu calgelul. mi-am dar si eu si mi-a amortit limba
ayla - pai ce idei sa-ti dam adica??? hmmmm e chiar un domeniu in care gusturile nu se discuta si mai rar se potrivesc
25 martie 2009
Gaza22 spune:
Fetelor eu vin in parc dar nu pot decat pe la 18 - 18.15 cam asa, credeti c o sa mai fiti acolo? oricum am nr lui Saby si daca e o sun pe ea sa vad pe unde sunteti.
Ayla multumim pt urare.
La Multi Ani ! si de la noi pt Sophiphi si Ariana 
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem trei lunite
Kea spune:
Se pare ca-s singura prin zona. Copilul meu e treaz, cu siguranta o sa vrea sa doarma cand il ducem la vaccin si o sa avem un spectacol, de tremur de pe acum.
Am inceput sa citesc primul capitol cu diversificarea si mai citesc cateva postari si ma las pagubasa. Concluzia mea e ca fiecare face dupa cum il duce capul. Cred ca important e sa stim cu ce alimente se incepe si cand se introduc diferite grupuri de alimente.
Uitati ce am gasit: "o fi bine, o fi rau, nu stiu sigur dar daca nu pot pune sare aproape deloc in piureuri atunci pun curry, sos de soia, boia dulce... Mananca ala micu de se sparge si ala mare se invarteste pe langa noi sa-i ramana si lui un pic."
4 luni
Ilinca_M. spune:
Ayla, multumim de urari! Tu mereu esti pe faza
. Tre sa ma gandesc si eu la ceva idei "incendiare", dar ma tem ca trece ziua pana atunci:))
Tufete, multumesc de aprecieri. Azi am fost la vaccin, n-a scos niciun sunet, cred ca nu l-a simtit. Dar trebuie sa ne gasim si noi un pediatru veritabil, cu nebuna asta de medic de familie, care nu-i de specialitate, nu se mai poate. Cam acum 2 sapt. cand am fost la ea cu maica-mea si eram si cu fata, a analizat-o si pe Sophiphi...ooo, foarte bine, cu greutatea bine, fontanele bine...plm. Azi insa cica:"are inceput de rahitism, nu prea-i place cum a crescut, nici fontanelele nu-i prea plac", extraordinar, in nici 2 saptamani s-a schimbat copilul! E adevarat ca am urmat exact dupa ditamai bebelusha, tot de 4 luni, dar avea, frate, un cap, zici ca era minge de baschet. In fine, culmea e ca dupa ce a cantarit-o, a mai batut in retragere doftoritza, cica sta bine cu greutatea. Monnvas, deci io nu glumesc: e manechina adevarata. 5660 la fix 4 luni. E cineva sa fi batut recordul, sa fi avut mai putin la varsta asta? Amu io ce sa zic, stiu ca nu e mult, dar nu cred ca e nici foarte putin, desi a luat doar 490 de grame in ultima luna. Daca asa e ritmul ei? Taica-so a fost hranit cu lapte praf din prima zi si ca bebelus era super-dolofan, am vazut poze, parca era un dovleac. Ei, amu se vede adevarata lui natura: lung si slab
. Sophiphi e hranita numai cu lapte matern, poate asta e ritmul ei. In afara de Ariana de Adee si David de Olishka nu cred ca sunt la odiseea noastra care sa fi luat spectaculos in greutate hraniti doar cu lapte matern, nu?
Dar stati sa va zic cea mai tare chestie a doftoritzei: cica tre sa-i bagam FICATEI DE PUI si OUA, asa, "blenduite", sau cum se spune. Sa-si bage ea ficateii undeva.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M