Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Buna ideea lui Inais cu trusa - eu, recunosc, desi la al doilea copil, sunt tot la fel de nepregatita.
Am luat acum pt. julituri Urgo, curata si dezinfecteaza.
Pt. intepaturi insecte - Fenistil si un gel cu arnica
Pt. arsuri - nici nu mi-am facut ganduri - nu e bine stiu.

Noi cand iesim undeva, avem atatea bagaje, sticlute, hainute de schimb, fructe, cutiute cu chestii de rontait, pampers si servetele umede - e rucsacul plin -- nu stiu unde ar mai incapea si o trusa de prim-ajutor, ca daca o tin acasa si copilul pateste accidentul afara, de pomana o mai avem.

Simona, ma bucur ca v-ati plimbat. Si eu am fost intr-un tur al manastirilor, cand eram in liceu, mi-a placut tare mult.
E frumoasa zona.

Noi vrem sa plecam weekednul asta in DELTA Dunarii. N-am fost niciodata, sper sa fie frumos.

Intrebare:
Stie cineva o banca cu dobanda buna? unde poti depune bani lunar (doar depunderi, nu sa fie scosi regulat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui MsBB
Ylari, ma bucur ca sunteti mai bine. Sa nu mai auzim de si febra, da, fetelor? Poate o fi fost un pui de indigestie?

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Si eu sper sa nu mai vad de-astea, merci!
Vai ce groaznic si accidentul cu bebe despre care ai povestit... nu stiu, dar nici eu nu mai suport sa vad unele chestii... am devenit foarte sensibila.
Pupici

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Ylari, cum mai e Eva? a mai vomat?

Spefany, mai toti copiii au crize din astea - exista si exceptii, bine-nteles. SI noi am trecut prin ele cu Lara, chiar si la 3 ani mai avea rabufniri puternice, cu tavaliri pe jos si nimic n-o putea linisti.
Annika e mai potolita, si ea se mai enerveaza cand nu primeste ce vrea, insa nu asa violent.

La noi a mai fost si etapa "bagatului in gura"
Lara ma dusese la exasperare cu bagatul tuturor mizeriile de pe strada in gura.
Si Annika testeaza cam tot ce prinde, dar parca e mai intelegatoare cand ii spui NU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

salutare,

am revenit si noi!

Felicitari Laura si Danicris sa veti sarcini usoare si sa fiti sanatoase!!!

Singurele poze pe care le-am vazut au fost cele ale Danei...ma gandeam eu ca recunosc peisaje...apoi am zarit ca e vorba e Interlaken...deja avem doua vacante la activ in zona aia si anul asta daca nu ar fi fost sa vina si bunicii fetei tot acolo mergeam, insa pentru ei ar fi fost prea departe.

Sa ma laud, sa nu ma laud? Pai avem cu siguranta cel mai cuminte copil!!! 870 km, doua opriri pentru masa si dezmortire, in rest somn, rasete, cantece...nu tu crize de plans, nu tu nervi...si asta de doua ori. Plus ca la revenire am dat peste cateva accidente asa ca in loc sa facem 10 ceasuri cat la dus au fost 12. Pe munte, copil exemplar...mancat in afara de dimineata acelasi lucru ca parintii, la cabane strudele de mere si branza...fara mofturi, cu linguritele sau furculitele de pe masa. Dormit exemplar ori in pat ori in rucsac ori in carucior. Ii plac muntii la nebunie, ii plac toate plantele, toate animalele . Si nu, pietre nu baga in gura, nici plante de care nu e voie...pur si simplu ii spunem NU si asta este...alea sunt de mirosit. A baut lapte nefiert...nici o problema...cu mare pofta chiar. Ne-am dus cu minifarmacia la noi...noroc pentru ma-sa, ca a cazut ca un sac si si-a julit serios piciorul pe pietrisul cararii...fata nimic, dar nimic...nici diaree, nici constipatie, nici muci...Au halit-o niste tantari intr-o dupa-masa...dar deh. Am bagat doua zile de catarare cu ea, doua singuri o zi de piscina, una de vizitta Zelm am Zee si una de ploaie. Cateva concerte de fanfara prin piete...asat mica voia sa fure una alta de la fanfare si aia erau draguti si nu se suparau .

Azi sunt inca o zi in concediu...respectiv hranesc masina de spalat non stop si pe seara bag un calcat monstru. Poze si filme mai incolo ca nu am nici chef nici timp de triat. In orice caz eu recomand in continuare alpii cu mare drag tuturor si se pare ca mancarea e exceptionala si pentru pitici!!!

O zi buna,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Salutare.

Bine ai revenit, Esme, multumim de cuvintele frumoase. Spor la treaba si sa nu uiti de poze.

Fetelor, voi ce mai faceti cu copiii cand sunteti in casa ? Vladuc s-a cam plictisit de carticelele pe care le are, cuburile nu-l prea intereseaza, a renuntat si la tablita de scris, nu prea stiu ce jocuri sa mai inventez. Ne mai ascundem, mai dansam, mai cantam, ne maimutarim cu cartile alea sonore ... da' cam atat. Voi mai faceti si alte chestii ? Mai dati-mi si mie idei, saru'mana.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dani, noi avem casa plina de jucarii, majoritatea ale lui Andrei. Si piticul e fascinat de tot ce e jucarie a lui Andrei. Se joaca cu masinutele lui Andrei, cu lego, cu creioanele lui colorate, ii jumuleste cartile de colorat. Jucariile lui de bebelus nu prea sunt interesante.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns momMinodora spune:

Bine v-am regasit si o ca sa ma iertati ca iar am tras chiulul..de la scris …de citit v-am tot citit ...dar am si uitat ce am citit…
in primul rand, am vazut poze minunate de la intalnire...am admirat bebei si mamici frumoase....nu ma mai saturam privindu-le...
Lilly79, multumesc pt raspuns…nu stiu ce sa zic.. .am citit raspunsurile voastre si n-am observat decat o diferenta:aceea ca nu mananca iaurt, branza, fructe in rest mananca de toate, cam aceleasi ore de masa...cred, totusi, ca mananca prea putin la o masa si de-asta e nevoie de mese dese…intr-o seara i-am dat chiar mancaregatita la masa si apoi la culcare lapte..tot s-a trezit de 2 ori..acum se trezeste la 1-2 si la 5…
Desiree, imi pare rau ca nu va da pace constipatia..macar sa descoperiti odata cauza si sa scape Victoria de suferinta… manuta intepata…
Belleane, imi pare rau pt patania ta cu bona…ai suportat prea mult timp si prea multe de la femeia aia…eu sper sa n-am probleme de niciun fel…
Am vazut filmulete cu micii dansatori…
Danicris[b/], felicitari pentru bebe!..sa ai sarcina usoara si un bebe sanatos si cuminte! si pentru progresele lui Vladuc la mestecar
cleo, multa sanatate!
Doloress ochisorul lui Patrick, dragalasul…si sa stii ca in ultimele 3 luni si uratii mei mi-au dat bataie de cap…fluviu, nu gluma, urat, urat de tot…cu cheaguri…sper sa ajung la dr cat mai curand..si dr ema e foarte expeditiva, dar n-o schimb pt ca toti sunt la fel…
[b]cleo
, multa sanatate!
Stiu ca mai sunt multe fete despre care n-am mentionat nik...va rog sa ma iertati….am citit despre voi si puii vostri insa am obosit facand conspect.…nu mai lipsesc atat de mult de la discutii niciodata desi de azi intr-o saptamana incep serviciul…si va fi vai si amar de timpul meu…ei, si tocmai s-a trezit Daria...asa ca ma opresc aici…pana diseara…..va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

SIMONA da, sa stii ca ma simt bine cu reintoarcerea la servici. Intotdeauna am zis ca daca al meu sot ar castiga suficient as sta acasa sa cresc copii, insa dupa un an acasa, si dupa intoarcerea la servici imi dau seama ca nu pot, asa sunt eu, ce sa fac. Mi-ar place sa fiu « femme au foyer » si am un mare respect pentru cele care pot, consider ca statul acasa cu copii e de 1000 de ori mai greu decat un servici.

ALYSH – vai ce sperietura, al meu tata a avut un eveniment din asta acum vreo 10-15 ani, biciclistul era mort de beat, ploua, s-a lovit pur si simplu de unul singur in masina noastra. Taica-meu a fost marcat puternic, l-a ajutat cu o gramada de bani, l-a dus la spital, l-a adus la Iasi pe la cei mai buni doctori (accidentul s-a intamplat in Vrancea) ani de zile familia lui ne-a jumulit de bani. Pana la un moment dat cand n-am mai rezistat, am refuzat sa-i mai dam bani (era o familie de alcoolici), ne-a dat in judecata si normal ca am castigat noi, el era vinovatul. De atunci taica-meu are o frica de biciclisti!

MSBB of, Doamne, si eu cand aud un bebe plangand mi se pune un nod in gat. Daca insa plangea imi zic ca nu a fost ranit. Patrick nu vrea cateodata sa stea cuminte legat in scaun, nu-ti zic cate scamatorii ii fac sa-l tin acolo. Stau aproape in picioare in masina sa-i dau tzatza, numai sa stea acolo cuminte.

ESME bine ai revenit! Asteptam poze. Tot timpul ma minunez cat e de cuminte Lorelei. N-am mai fost demult cu piticul la drum lung (de la 6 luni) si nici nu mai vreau sa merg curand! Astept sa vad cum va sta treaba in mini-vacanta de la sfarsitul lui septembrie.

ADRIANA distractie placuta in Delta! Sa va luati din ala de tzantzari.

MOMMINODORA intoarcere lina la servici si pentru tine, si pentru Daria!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

Buna seara,
s-a intamplat ceva in lipsa mea?

fetele din Canada...ati auzit sau vi s-au intamplat urmatoarele? febra mare, +40, fara alt simptom, copil ciufut, plangacios, fara somn..am mers la urgente, n-are infectie, i-au facut analizele, are un virus local,,mai exact sunt 2 bubite, un pe gingie una in gat, le-a vazut doctora..bubele mai pot aparea in palma sau pe tapla, la noi numai in gura sunt...scarboseniile astea cica pot da febra mare...nu exista tratament, trec de la sine dupa 2-3 zile..de 2-3 zile is neom, nu doarme, azi i-a scazut febra si a adormit spre seara...la ce sa ma mai astept?
pt toate maimicile..aveti copii crizati? da crize urate ca nu stii ce sa-i faci, nimic nu-l linisteste... se arunca in toate partie, in brate nu-i convine, urla (fara lacrimi)...suntem 2 legume si io si ta-su...p.s. daca ziceti vreuna ca-i din cauza ca-l dau la gradi zau ca arunc cu ceapa dupa voi
p.s.s mi-am gasit servici
p.s.s.s.e mai misto acasa, da acum n-am cum s-o mai dreg

Stefany, s-ar putea sa gresesc, dar suna a Hand, Foot and Mouth Disease. E un virus care provoaca bubite in zona bucala si, da!, provoaca febra. Nu exista (se pare) tratament, trece de la sine in vreo 10 zile. Cica e contagios prin saliva sau chiar prin aer; deci (te rog sa nu dai cu ceapa ) faptul ca la gradi molfaie toti la aceeasi jucarie, e foarte posibil sa fie unde l-a contactat (desi e foarte, foarte posibil sa NU-l fi contactat la gradi). Nu ai ce sa faci, o sa treaca de la sine.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna fetele

Intru si eu scurt ca nu prea mai am timp de nimic.
Alyshuca imi pare rau ca ai tai nu sunt mai bine, speram sa fie! POate cu timpul sa le faca bine despartirea asta. MAi ales ca nici tu nu te poti imparti in 3 in fiecare we!
Nasoala sperietura cu biciclistul...ooof uite cum iresponsabilitatea unora te baga in puscarie sau iti nenoroceste constiinta pe viata! Bine ca n-a fost nimic!
Stefany sanatate multa lui Iusti, bafta cu serviciul daca asta ai ales si nu mai poti da inapoi, sper ca intr-un final sa fie o alegere buna!
Doloress ce dulce e Patrickul cum danseaza!! Asa danseaza si Mirci, baieteste! Si eu le admir pe fetele care prefera serviciul, eu nu pot sa fiu asa, ooof...desi cand sunt la sv imi place si uit de mine acolo...
Danicris si Mircea se cam plictiseste, cere mereu afara, din orice... Nici eu nu stiu cum sa-l mai distrez, deocamdata prefer mersul afara, pana vine vremea naspa...poate cand l-om da la cresa sa vina acasa si sa se bucure si de statul acasa...
MomMinodora apa/ceai ai incercat sa-i dai cand se scoala noaptea??? Hai ca poate sunti dintii si trece si la voi
Inais Iasmi. Si Mirci e julit in genunchi in mod constant. Mi-e frica de faza cu carutul pentru ca pe el il duc in carut numai in picioare, asta cand accepta si asa! Buna ideea cu trusa de prim ajutor
Esme bine ati venit, ma bucur ca Lorelei a fost atat de cuminte, e de necrezut, te plictisesti tu, om mare la atata mers cu masina!!! E un copil model. Asteptam poze!
Cleo cum a fost la cheile nerei???
MsBB unde mergeti mai???? Mediterana Mediterana, dar unde??? ce-as mai pleca si eu!!!
Sis super pozicile. Pune mai multe cu baietii, ca peisajele sunt cam la fel toate
Ylari ce nasol sa te simti si tu nasol cand e copilul bolnavior. Ce face Eva??? sper ca sunteti bine!
Adriana noi tocmai am facut card ING pentru Mircea. Poti pune banii singur prin bancomat si are dobinda 9 % in conditiile in care poti sa scoti bani la orice ora. Am preferat varianta asta decat un plan de studii sau alte chestii. asa punem cat /cand avem.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput