Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fetele !

CamiM, multumim frumos de info. Te rog sa ne spui si cum a fost dupa nastere. Eu imi aduc aminte ca pe Vladuc il alaptam la cerere insa el cerea destul de des, nu reuseam sa fac mare lucru intre doua mese, ma intreb daca voi reusi sa fac fata fara ajutor. La tine cum a fost ?

DanaH, saru’mana de incurajari.

Socrate, saru'mana.

Simonacip, saru’mana, asteptam sa te alaturi clubului.

Ylari, multa sanatate Evei.

Laurita, din pacate mananc toata ziua fainoase, astea imi taie greata pe moment dar ma si umfla, am o burtaaaaa … Deja iti cauti haine de gravi ? Eu inca le mai am pe cele de la Vladuc, nu sunt dispusa la alte cheltuieli, sper sa ma descurc cu ele.

MsBB, saru’mana, da’ imbratisarea te rog sa o pastrezi ca nu o vreau virtuala, eu totusi sper sa ne vedem la Bacau ca asa am vorbit. Multumesc foarte mult.

Mihaser, imi pare rau sa aud ca ai probleme. Te imbratisez. Ce misto ca au iesit dintii fara urlete si nopti albe ! Da Doamne si la noi !

Pupici, papaaaaaaaaaaaaaaaaaaa …

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gravidutele, am o trusa de epidurala pe care nu am folosit-o, valabila pina in 2012. Stiu ca e devreme sa va ganditi la asta, dar cand o veni vremea poate va aduceti aminte. Primul venit, primul servit, o dau cu draga inima.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Cami, Dana,Mihaser pe mine m-ati convins cu bb2! Insa mai astept putin... Ce am remarcat eu e ca Patrick e innebunit dupa copii, daca am sa hotarasc sa fac mai repede bb2, e numai pentru el. Este cel mai fericit cand il duc in parc si se joaca cu copii.

Danicrisasta e fain, ca la bb2 le ai pe toate pregatite de la bb1, daca se mai nimereste sa fie in acceasi perioada si sa fie tot baietel sau fetita ca primul, nu mai ai chiar treaba cu cumparaturile.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Gabitza, saru'mana de oferta, este devreme asa cum spui si eu oricum o sa nasc tot prin cezariana. Daca la Vladuc nu a vrut medicul sa riste cu mine, acu' nici atat nu cred ca ar face-o. Asta e, o sa raman cu frustrarea ca nu am experimentat nasterea naturala.

Doloress, sa stii ca si noi tot la Vladuc ne-am gandit cand am luat decizia de a mai face un bebic. Legat de lucrurile ce raman de la primul copil, eu nu le mai am, le-am dat deja unei colege cu o situatie materiala mai nasoala, saraca mereu imi multumeste. Ma refeream la hainele de gravi, pe alea inca le mai am si nu as vrea sa dau banii pe altele. Oricum, la mine a fost mai nasol in timpul sarcinii cu incaltamintea, a trebuit sa-mi cumpar cu 2 numere mai mari, cizme, pantofi si sandale, am prins toate sezoanele.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Simona bine ai revenit! Ce frumos a fost cred, acolo mi-am petrecut eu copilaria! La Horaita stateam saptamani intregi, cei la care mergeam eu erau prieteni buni cu calugarii de-acolo, mergeam vara si mai ajutam la treburi, la bucatarie. Si acum cand sunt stressata si suparata, vizualizez momentele alea de liniste si sfintenie pe care le petreceam la manastiri si imi trec toate.

"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Wow DOloress, la Horaita cred ca mi-a placut cel mai tare
Si Interiorul si linistea. Nemaipomenit ca stateai pe acolo...EI, asa mi-as dori si eu sa merg (dar fara copii), sa stau citeva zile in fiecare loc..Si sa ma rog mult si sa citesc carti pentru suflet. Dar e bine si asa...
MsBB, hai ca poate ne vedem si noi! Sa dati un semn sa vedem cum aranjam treburile..Poate facem atunci o intilnire mare iar..n-ar fi rau.
Ylari, am citit despre EVa, e bine ca ai pus-o imediat la regim...Poate a fost doar o indigestie micutza...Sper sa-si revina repede.
Mihaser, n-am citit ce ai patit, dar te pup cu drag si sper sa treci peste moment(orice ar fi) Stie DUmnezeu cum aseaza lucrurile si ce e mai bine pentru fiecare.
SIs, stai calma, numai pe ducareala esti pusa...Oricum data viitoare sper sa mergem impreuna, cu copiii desigur.
Danicris, MsBB, abia astept a doua liniuta, dar azi mi-am facut iar test si tot una am...Si am o nerabdare...nu stiu ce m-a apucat...

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello fetele,

Noi ne rasfatam azi: de la pranz suntem singurei.
Spre seara am fost la Real si am luat o gramada de bunatati, drept care Stef e in bucatarie si nu mai face fatza si bineinteles pregateste si nelipsita noastra cina romantica compusa in ultimul timp din sushi, creveti si orez. N-am mai schimbat meniul pt ca suntem innebuniti dupa asta.

Am avut si un evenim mai neplacut la intoarcere din Real in intersectia mare, a venit din lateral prin spatele unei masini un biciclist care s-a lovit f puternic de masina noastra, apoi a cazut chiar langa usa, m-am albit, am intrebat pe Stef daca e viu...faza care il amuza acum pe Stef f tare......ma rog totul s-a soldat cu o zgarietura si cu o sperietura zdravana. Tipul era matolit.

Asa:

CAmi, DanaH, ce frumos ati descris relatia dintre copilasii vistri, f emotionant!!! Sper sa-i pot oferi si eu, cand o vrea Domnul, lui Vlad, o surioasa sau un fratior.

Socrate, da, parintii mei vor sta separat, cel putin in viitorul apropiat. Lucrurile nu merg ok intre ei deloc cu toate ca avusesem impresia la mare ca e mai bine. DAr m-am inselat.
Soacra mea face chimioterapie si la ultima mamografie iar s-au vazut niste noduli. Deci situatia e f grava cu ea.
Trecem printr-o perioada grea.. in familie....apoi mai e si criza asta deci nu e simplu deloc la Stef la job.....dar incerc sa raman optimista.

Laurita,da, scumpa mea, ne vedem. Eu o sa ma mai duc pe la curte, dar cu siguranta voi mai ateriza si pe aici. Te anunt ce si cum.
Chiar, schimba-ti semnatura Saru'mana de carte, hai ca nu mai am nici eu mult din a mea, sper cand ne vedem sa o fi terminat deja ca sa n-o tin prea mult.

WOW, Simo, ce lucruri multe si frumoase ai vazut! Bine ai revenit! Asteptam poze.

Ylari, imi pare rau ca aveti problemute. Nu stiu ce sa te sfatuiesc dar cred ca hidratarea e o solutie f buna. Pupici Evei si nopti linistite de-acum! Si eu ca si tine: cand nu pot dormi ma trec niste ganduri youhuhuuhuu

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

http://family.webshots.com/video/3085019080102927551xaAUoS
Ia uitati aici micul dansator

Mergi la inceput

Alysh, ce patanie..cred si eu ca erai alba ca varul, si eu am oroare de treburi d-astea..Uite, acum incarc niste pozici de la Manastiri. Selectez pe cele fara copilasi, stiti c anu vreau sa-i mai pun pe copii pe net..
Doloress, daaa...imi e asa familiar dansul asta.. Scump foc Patrick!
Danicris..ei lasa ca poate vine fata si oricum hainutzele nu iti mai foloseau..
Gabitzam, daca ramin insarcinata iti cumpar eu trusa..As vrea sa nasc cu anestezie de data asta..

Edit-Am selectat pozici. Desi sunt multe, e o selectie,sunt mult mai putine decit am facut..

Simona, mami de baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Seara buna!

Aveam o intrebare...adica mai multe, dar legate: vreau sa-mi fac o trusa de prim-ajutor pt diverse...ca vad ca suntem la o varsta cu neprevazute (ne-a ferit Dumnezeu de belele pana acu', dar de obicei patesti cate una cand ti-e lumea mai draga: seara si in wkd).
Deci va rog sa scrieti aici ce ati folosit (daca ati folosit, desi nu va doresc):
- pentru arsuri (nu solare);
- pentru rani deschise;
- daca va mai vin in cap alte accidente...

E tarziu si-s obosita...va pe toate si pe toti bebeii (inclusiv pe Patrick dansatorul )

Noapte buna sa avem!

PS CamiM cred ca se inseala al meu sot...probabil semanati cu cineva cunoscut lui. Nici Sf. Gheorghe, nici Bucuresti nu ar avea nici o noima.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Inais, pentru arsuri am oximed si am folosit o data cind a pus Mati un deget pe fierul incins.
Pentru vinatai etc hepatrombin...si Gabitza spunea ca e buna arnica.
Antialergicele foarte bune pentru bubitze, intepaturi de insecte, insolatie
Julituri - rivanolul f bun, mai ales dc buba face ceva puroi, urgo, galbenele, cred ca si bepanthen e bun
Altceva nu-mi mai vine in cap.
Oricum in trusa e nevoie de maaare atentie din partea noastra. E cea mai buna in orice siuatie.

Simona, mami de baieti

Mergi la inceput