Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Astia mici sunt ca niste maimutzici, repeta dupa noi, ei asa invata. Trebuie sa auda un cuvant asociat cu un obiect de mai multe ori, nu tin minte exact, parca 10, ca sa-l invete. Si se considera ca el il stie si il are in vocabular cand il spune din proprie initiativa, nu sugerat sau repetat dupa cineva.
Singura chestie pentru a invata ei mai mult este pur si simplu repetarea, again and again.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Scrisesem si eu un mesaj -- nu stiu unde a disparut???
Reiau

Desiree, eu nu ii dau Annikai sosuri si evit si Larei sa-i dau prea des.
Poate si alimentatia o fid e vina in constipatia Victoriei

Doloress, merci! o sa luam tablete si spray contra tantarilor.

Laura, merci de info!
Eu vazusem parca undeva 12%, nu mai stiu insa unde si in ce conditii. ca doar n-oi fi visat.

Alina_anto, ce par mare si buclat are sara, mi se pare ca s-a schimbat.
Noi n-am avut parte de asa episoade, nu stiu insa daca un control poate determina exact cauza starilor de semi-lesin.
Ma mutati la Buc.? La breaza e doar resedinta de vara?

Ce haios e Robert cu prietenul urlsulet la mare.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Minodora poti sa iti creezi un user nou, dar pe acesta eu stiu ca nu il poti schimba...

Felicitari ptr test.

Azi a stranutat Eva o data, i-am zis "sanatate" s-a uitat la mine, a ras si mi-a zis "tate" Maimutza lu' mama (vorba ta Gabitza)

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns momMinodora spune:

vad ca am interlocutori deci let's talk, girls!...
ylari, multumesc...am uitat sa va spun ca de cateva zile am o pofta de mancareeee..cred ca asta e cura de ingrasare de care v-am pomenit mai de mult si pe care n-am tinut-o...sa fie din cauza ca ma voi intoarce la serviciu de luni si asta era lucrul care imi lipsea?...sau e din cauza ca va fi stresul si mai mare?...oricum, trebuie sa ma aprovizionez ca e foameeee mare...cere stomacul continuu...i s-a mai intamplat cuiva asta?...cred ca m-am "dreglat" de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello fete scumpe,

Vad ca va testati copilasii......eu il las asa pe Vlady fara teste, mi-e lene sa-l fac. Dar, recunosc sunt f linistita in privinta progreselor lui de vorbire (nu ca ar vorbi cursiv, dar spune multe cuvinte, imita toate animalele pamantului), socializeaza f bine, deocamdata nu ma stresez. Doar primeste scatoalce de la alti copii, aici sa zicem ca suntem mai in urma
DAr oricum Lilly, nu ai de ce sa te ingrijorezi, iubita, eu cred ca la varsta asta f putini copilasi vorbesc, ei deocamdata incep prin a imita, deocamdata inregistreaza f multe chiar daca nu afiseaza ceea ce au inmagazinat, dar TE ASIGUR ca nu va trece mult timp si vei fi luata prin surprindere de progresele ei.

Danicris, vai, m-am oripilat de prietena ta profesoara, copilasul ala poate avea pb grave mai tarziu....eu sunt pro stimularea copiilor, sigur tre sa-i ajuti cat poti, dar nu le distruge copilaria. Cred ca un rol esential il are jocul acum! Jocul cu parintii, cu ceilalti copii.
Spre exemplu eu ma joc cu el acasa (dar nu non stop: mai stau la bucatarie, mai stau la calc, atat car ma lasa) dar in parc nu prea il bag in seama. Incerc sa ma indepartez si sa observ ce face, il las sa se joace cu ceilalti, sa alerge, sa se umple de nisip. Oricum el e f dependent de mine si f mamos. Asa ca in parc il mai las singur in ciuda privirilor intrebatoare si dezaprobatoare ale celorlalte mamici.

Alina Anto, eu zic sa-i faci un set de analize de sange, sa vezi cum sta cu glicemia, cu calciul, mg, etc. Sanatate multa va doresc!

LAurita ce face burtik?

Vlady

Mergi la inceput

Fetelor, ati dat pana acum carne de ratza la bebe? Mi-a trimis soacramea de la tzara si as vrea sa fac o supa

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Buna fetele !

Ma iertati ca nam mai intrat de asa mult timp, dar avem o vara plina se pare.... de lucru, ca concedii mai putin, am mai facut amenajari prin casa, pe la socrii, iesiri afara in fiecare zi si eu mam apucat de lucru la firma noastra ca mi sa pus pata pe angajati... asa ca..... ocupati nevoie mare... si eu sunt stresata mai mult de cand il mai las pe bgdi cu soacara ca nare grija de el... sia tras doua sparturi in cap, si sa nu mai zic de cat pipi si mai cine stie ce a mai bagat in gurita dupa ce sia tavalit manutele prin pamant, nisip, etc si apoi ia dat soacra sa manance... chiar si azi mia facut asa... am crezut ca o iau de gat, si iam spus de un milion de ori sa nu mai afac asa ceva, a zis ca nare nimic, ca si ea face asa.. rasp. meu: tu esti baba el are toata viata inainte !!!!
of, ma abat de la subiect... am vrut sa mai intru sa va pup, sa va zic ca noi suntem bine, stim deja muuuuuuuuulte, dar nu zicem decat mama.... apropo de cev test?? cum il fac si eu, nu de alta, doar asa sa vad ce iese din curiozitate, nu prea ma incred eu in teste deastea.. va pup pe toate si nu stiu cand o sa mai intru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Ylari, da, eu i-am dat piept de ratza si i-a placut f mult.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele.
MsBB, super ca pleci...SI asa cu sculatul dimineata...ei eu acum 2 seri cind m-am dus la toaleta, pe la 3 dimineata,chiar m-am speriat, pe rama usii era un fluture mare si negru, m-am zburlit toata, nus tiam ce sa fac, sa fug, sa termin pp, sa tip...a fost groaznic(eu am oroare fizica de ei, moooor numai cind ma gindesc la ei)..Pina la urma am terminat ce faceam si l-am omorit cu papucul...zburlita toata Bleeah
Momminodora, nu poti schimba userul, si eu as fi vrut, n-ai cum, doar creezi altul, cum spunea Ylari
SImonix, sincer stiu acest moment, il recunosc prea bine(cel cu cresa ma refer). EU preferam sa fug imediat, era mai usor pentru amindoi..SI intotdeauna dupa concediu, la inceput de saptamina e mai greu..Pozele sunt frumoase, imi place de Robertzel in funduletul gol si in camasa
Alina_anto, of, ce sperieturi ai tras si tu!!Sa op urmaresti pentru orice eventualitate cind mai cade in cap.
Ai grija la
-alterarea starii generale
-somnolenta
- agitatie extrema/ confuzie
- varsaturi in jet repetate
-convulsii
- dureri de cap intense/prelungite(nu stiu cum sa-ti dai seama de ele la virsta asta)
- slabirea fortei musculare/furnicaturi (iar nu stiu cum iti dai seama)
- tulburari de vedere, mers, echilibru.

Daca se umfla locul unde a cazut, se aplica o punga cu gheata.
Poti da nurofen sau panadol.

Se evita pentru 72 de ore expunerea la soare, efort fizic intens, ciocolata, statul prelungit la TV/computer.
Eu zic ca daca n-au mai fost reactii e ok fata. Va pup, v-am admirat pozele, s-a facut tare frumusica Saratzina.

DesireeIn cazul in care fata nu are megacolon si eu, ca si Adriana zic ca alimentatia e de vina, poate aceste sosuri n-ar trebui date ca-s pline de porcarii. Incearca alimentatie cit mai naturala pentru fata, macar pina la 3 ani. Fara conservanti, fara coloranti, Euri...Va sper sa depasiti problema repede. Foarte utile multe din cele postate de tine.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Getutza81
iam spus de un milion de ori sa nu mai afac asa ceva, a zis ca nare nimic, ca si ea face asa.. rasp. meu: tu esti baba el are toata viata inainte !!!!

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Scuza-ma stiu ca nu e de ras, dar esti foarte tare, bine i-ai zis! Bine ai trecut pe la noi! Bogdaniciul si spor la treaba!!!

Alysh merci de raspuns.

YLARI

Mergi la inceput