Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

SIMONIX am vazut Roberrtelul la mare, un scump si jumatate! Ce fatuca de smecher are, ma termina. Si al meu a suferit dupa bunica-su, ieri nu ne-am mai inteles cu el. Cand o pleca bunica-sa nu vreau sa ma gandesc. Sper insa sa gasesc o gradinita ca lumea si sa se ia cu copii ca tot ii plac la nebunie. Acusi am sa experimentez si daca e gelos, naste prietena mea prin septembrie, eu sunt nasica, am fost ieri si i-am cumparat cadouri, abia astept sa mai tin un pui mic in brate. Sunt curioasa cum va reactiona Patrick. Ce coincidenta! Noi tot prin 2011 am programat bb2. Pana atunci vreau sa ma pun la punct su sanatatea, am fost deja ieri la dentist, imi caut un ginecolog bun, un medic de familie roman si tot asa.

STEFANY – super ca ti-ai gasit de lucru, e bine la lucrul cu publicul, inveti mult mai repede cum merge treaba. Eu lucrez aici in legea mea cu calculatorul si cu mine insami si-mi dau seama ca uit cateodata sa vorbesc si sa comunic cu oamenii cum trebuie. De aceea ma chinui sa citesc cat mai mult in franceza/engleza, ascult radio de stri, tot sa nu uit. Ca nu ma gandesc sa ma ingrop aici in jobul asta. Deocamdata mi-e comod ca salariul e bunisor, am 3 saptamani de vacanta, pot sa-mi fac programul cum vreau, adica sa incep si la 6 si sa plec la 2, sa plec 1-2 ore, sa revin, sa muncesc sambata si sa-mi iau o zi libera, deci am o mare libertate din punctul asta de vedere. Dar tot ma bate gandul sa-mi gasesc altceva ca ma cam plictisesc.

ALINA-ANTO ce frumoasa s-a facut Sara! O adevarata domnisoara cu perisorul ei buclat! Sa o mananci.E tare simpatica in salopeta ei de blugi cu palarie!

DESIREE multumim pentru toate sfaturile de prim-ajutor, le-am dat un copy-paste sa le citesc in liniste ca sunt nula la capitolul asta. Nici al meu nu papa mustar, ketchup, incerc sa pastrez totul cat mai natural. Citesc bine etichetele si cand vad niste subtante din alea care nu se mai termina, zic pas. Pentru savoare folosesc multe mirodenii, cum ar fi busuioc, cimbru, pun mereu usturoi, ceapa. Si al meu papa ceapa fara sa clipeasca, dar eu mananc ceapa cu orice, cat eram insarcinata mai ales toata ziua rontaiam o ceapa

GETUTA bine ai revenuit ne pare bine ca mai aflam despre tine!

DANICRIS m-am cutremurat cand am citit de mama aceea, mi-e mila de bietul copil! E practic un abuz, zic eu. Bine, o forma mai eleganta, dar tot un abuz ramane, aici nu exista grade de intensitate. Hehe, si al meu sterge praful, isi ia servetelele de sters la fund si sterge peste tot dupa care le baga in gura

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

buna seara...
iar a revenit febra..Prag, multumesc de sfaturi, dar voi ati avut febra la boala asta? il doare, se vede, maine il duce barbat-miu si la pediatrul lui, sa vedem ce zice si el... mi-e mila de el, acum s-a culcat
pai de job..ce sa zic... eu am cautat in HR..n-am gasit, am avut cateva interviuri numai cu fetze quebecoase, n-a fost sa fie. mi-am gasit intr-o clinica medicala (ce m-o injura de-acu Dolores)...e o clinica f mare care cuprinde niste clinic mai micute,io lucrez la una din ele cu o gasca de medici...trebuie sa sun pacienti sa le dau randez-vous, sa contactez farmacisti pt prescriptii medicale, sa informez in legatura cu rezultatele primite..vb mult la telefon cu tot felul de oameni, e fantastic cu batranii, sau cu cei loviti de alzheimer... cam asta e
Andrada, mi-am anuntat barbatul despre crizele cu datu de pamant..e in extaz, abia le asteapta

stephany, imi pare rau ca sunteti cu febra asa de mare. Roxana a avut febra doar in prima zi, dar nu a trecut de 38. Mergeti la medic, probabil va va spune sa tratati febra cu Tylenol sau Advil. Astea pot ajuta si la durere putin. Sa ne tii la curent. Si inca o data felicitari si mult succes la job!

Ma bucur ca v-au folosit sfatuile pentru bb2. Mie mi-au prins tare bine. Mai ales cel cu cadoul de la bb pentru cel mare. Alex, care se uita la o jucarie noua fix 20 de minute, pretuieste insa si acum foarte tare masina teleghidata "de la Roxana".

Alina, oau, ce sperieturi! Urmareste-o si daca poti sa previi plinsul, poate asa nu mai apar crizutele astea. Sa speram totusi ca nu se va mai intimpla.

momMinodora, nici Roxana nu maninca bine in ultimul timp. Ar minca doar piine goala, nu vrea nimic gatit, o mai pacalesc cu o bucatica de carne, dar scuipa repede tot. Fructele le maninca, la fel si iaurt, insa cu lingurita nu pot sa ii dau nimic. Nici daca ii pun in castronel si ii dau ei lingurita nu baga in gura. Se joaca, imprastie, dar in gura nu ajunge nimic. Nici nu stiu ce sa mai incerc, ca ma dispera...

Desiree, nici noi nu am incercat inca sosurile...

Dani, ce ajutor ai! si Roxana sterge praful si sterge pe jos...

Mai fetelor, ma ingrijorez si eu cu vorbirea. Roxana nu zice nici un cuvint "adevarat". Adica turuie pe limba ei, dar nu zice mama, tata, papa, apa. A incercat totusi un poo cind i-am spus eu ca ploua. Dar o vad ca intelege tot, e atenta si raspunde, se descurca sa ceara si se face inteleasa. Asa ca nu stiu daca sa ma chiar ingrijorez deocamdata.

Cum trimit poze pe contul comun? eu nu stiu nici parola, daca vrea cineva sa mi-o trimita...

Gabriela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Fetelor, multumesc ptr. sfaturi; dar nu cred sa fie a;limentatia, ptr. ca in martie, cand a inceput constipatia nu schimbasem absolut nimic in alimentatia ei. Nici macar un singur lucru! Si sosurile au inceput acum, de... sa zic o luna... si ea e constipata de 5 luni! Am fost si la nutritionist cu lista cu absolut tot de a papat ea cu 10 zile inainte si nu mi-a zis sa schimb absolut nimic. A zis ca nu e nimic care sa o poata constipa in halul asta in alimentatia ei... acum asteptam pana joi sa vedem ce zice nenea Dr. Si eu m-am tot gandit ca o fi ceva in ce-i dau sa pape... dar se pare ca nu e... (ma rog, asa a zis nutritionista in iunie).

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Salutare !

Minodora, nu stiu cum e cu username-u’, imi pare rau.

Alysh, de acord cu tine, si eu il las in parc sa vad cum socializeaza cu ceilalti, cum se descurca in anumite situatii … doar il supraveghez sa nu ia vreo palma de la vreo fetita, noi avem in continuare problema asta. Azi l-a impins o fetita de l-a dat jos. El mititelul este asa senin, zambeste la ele, nu percepe chestiile astea ca fiind agresive.

Ylari, cred ca merge carnea de rata, de ce nu ?!? Spor la treaba ! Sa ne spui cum a iesit.

Prag, nu ai nici un motiv de ingrijorare dupa parerea mea. Sunt prea mici puiutii nostri, vor incepe ei sa si vorbeasca, atunci sa vezi distractie.

Noapte buna tuturor.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Prag, nu te ingrijora, eu nu cred ca e cazul...Cei care nu pot articula e din cauza laringelui care nu e dezvoltat. Chiar am o prietena cu baietel de 1,9 ani care nu spune NIMIC.
Desiree, i-ai facut eco fetei? Ma gindesc sa n-aiba megacolon dc spui ca nu e alimentatia de vina...Zic si eu, am citit ca asta da constipatia..ma rog, fiind mai lung intestinul se goleste mai greu ...
Getutza, spor la trebi si mai da pe la noi!
Minodora...era sa uit sa-ti spun mi se pare anormal sa n-ai pofta de mincare...EU ma scol cu gindul la mincare si ma culc la fel... Mor cind vad fete ca tine ca nu maninca...Asa ca tine-o tot asa, garantat pui pe tine, ca parca asta si voiai nu?
Ylari, eu n-am dat ratza...dar nu cred sa fie vreo problema sa-i dai..
DOloress, si eu voi fi nasica iar...yeyyeye

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Seara buna fetelor
N-am gatit ratza ca mi-a fost lene. Poate maine. Azi i-am dat cartof cu morcov, cu gogosar fiert si frunze de tzelina + piept de pui si branzica dulce. Torocala, vorba lui Iuby
Pupici

Va duceti careva la concert la Madonna?

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

salutare, fetelor!

scriu si eu putin, numa sa stiti ca mai traim. nu am reusit sa citesc decat postarile de pe ultimele doua pagini. timp ioc. sunt stresata cu comentariile la teza. m-a enervat unul dintre profi, cu niste comentarii cu rautate, dar asta pt ca are si el un doctorand (care inca nu a sustinut teza) care face ceva pe aceeasi tema, dar o particica mai mica. si acum eu o sa public teza inainte, deci eu ar trebui sa fiu citata in domeniu. in fine, painea mica, multi trag de ea. dar pe tema asta m-am enervat eu. nu mi-e teama, ca pot sa dau raspunsuri la tot ce comenteaza el acolo, ma pot apara, dar mi-e teama sa nu ajungem la "paruiala". in fine, ma descurc eu cumva.

iertati-ma ca va bat la cap cu problemele mele.

am vazut ca discutati de cum vorbesc copiii. eu nu imi fac probleme, mai ales ca teodora, ca si alexandru, si ca si multi dintre copiii de aici, de la odisee, sunt copii crescuti cu doua limbi. clar incep sa vorbesca mai tarziu. asa a facut si alex, eu mereu il comapram cu un baietel al unor prieteni, care nu mergea la gradi, deci traia numai in mediu romanesc, i se vorbea numai in romana. vorbea mult mai bine decat alex, era diferenta clara. dar pe parcurs a recuperat alex, iar acum alex vorbeste romaneste mult mai bine decat el. asa ca niciun stres pe tema asta din partea mea. oricum, ii vorbim foarte mult, ii explicam ce si cum, o intreb, astept raspuns de la ea. vad clar ca intelege, imi aduce lucruri, le pune la loc. nu imi arata inca unde este vaca, rata, calul, dar face ca ele (preferata mea este cand face ca vaca: isi atinge varful nasului cu boticul; pt exemplificare, aici).

prag, stiu, ma repet, dar iar mi se pare ca povestesti despre mine. si cu soacra cand este aici (ajutor ajutor, dar abia astept sa plece), si cu baiatul mai mare (si alex al meu are o jucarie de la teodora, primita cadou la spital, cand a venit sa o vada pt prima data).

hai ca mi-am mai deschis o fereastra si mai citesc din urma.

alina, dar chiar ca sperietura. eu nu stiu ce sfat sa iti dau, dar stiu sigur ca eu m-as fi speriat ff tare.

desire, nu stiu ce sa zic de sosurile acelea. nici pt noi, cei mari nu sunt foarte bune. acum daca se intampla, nu cred ca e o problema. important este sa nu se faca abuz de asta.

simonix, am vazut mpoze de robertzel dragutzel si mi-a placut tare tare ideea cu ursuletul .
nu stiu ce sa zic cu revenirea la gradi dupa vacantza. teodora a marait numai in prima zi, apoi a fost totul ca inainte. alexandru isi revenea cam dupa doua saptamani.

aa, sa vaic ceva legat de asta: azi dimineatza teodora a foast o maraiala totala. mi-a mancat sufletul o ora jumate pana am plecat la gradi. nimic nu ii convenea, nimic nu era pe placul ei. o jalete, un plans, un stat pe jos. ei bine, cum am intrat pe usa gradinitzei, a inceput sa rada. pai nu e clar? se plictiseste fata acasa, vrea la gradi. e in lumea ei acolo. ieri cand m-am dus sa o iau i se auzea glasul de la intrarea in cladire, o certa pe o colega mai mica, care se tara ca brotacul pe jos. ea e mare acum, e sefa. aoleu ce o sa ne faca ea...

si inca ceva, incepem sa ne pregatim de trecere la grupa mijlocie. ce repede trece timpul asta... maine poimaine pleaca la scoala.

despre scoala, alex a inceput saptamana asta. este in grupul doi, sunt lectii mai serioase acum. incercam sa lucram ceva si acasa, cu matematica/aritmetica nu are treaba, ii merge mintea (are cu cine semana, mama, tata, matusa toti matematicieni), dar mai trebuie lucrat la scriere, vorbire, vocabular. cu vacanta asta lunga pe meleaguri romanesti, a uitat de tot olandeza. problema mea cea mai amre este ca nu avem timp sa facem asta. cand venim acasa seara, la 6, cel putin juma de ora, o ora ne ia mancatul, dupa care el este super obosit. ramane miercurea, cand sunt eu libera, dar atunci sunt chestii de trebaluit prin casa, si in weekend, dar vara noi parca suntem copiii strazii, nu stam mai deloc in casa. lasa ca vine acum iarna si ne linstitm. in fine, asta e marea mea problema acum: cand si cum sa facem sa lucram cu alex in plus de ce face el la scoala.

hai ca v-am impuiat capul destul. intru eu rar, dar si cand intru.
va las acum, ma duc sa beau un pahar de roze cu al meu sotz. am fost rasfatzata azi, mi-a gatit pui cu mere si cidru. fff bunutz.

va pup si va urez o seara placuta si o noapte linistita.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna fetele!!
Scrisesem ditamai mesajulk si s-a sters...
Incerc sa reiau..
In primul rand va ,multumesc pt sfaturi si suport!!
MsBB Da, mi-am amintit de intamplarea voastra cu Andra..off.sper sa nu ni se mai intample.. Aaa, vacanta placuta!
Alysh Sa stii ca am tinut cont de recomandarea ta, am vb si cu dr Sarei si sapt viitoare o duc la Medsana-Ploiesti pt un set de analize. Cu ocazia asta imi fac si eu analizele, ca de cand ma tot cacai...
Adriana Da, casa de la Breaza a fost conceputa ca o casa de vacanta, de petreceri. Pana anul trecut veneam doar in weekwnd-uri, in concedii, de sarbatori cu familia, etc.. Dar dupa ce am nascut-o pe Sara am decis sa ne mutam aici, macar pt primul an din viata ei, sa-i formam imunitatea intr-un mediu mai putin toxic decat Bucurestiul. Stii ca Breaza este pe locul 2 in topul statiunilor din Europa cu cel mai curat aer? pe primul loc este Aspen (elvetia). Deocamdata ne e bine aici, dar incet-incet va trebui sa revenim in Buc, sa re-socializam, etc, etc. Doar ca a intervenit o "mica" problema: Doru si-a gasit un job bun aproape de Breaza si va fi cam greu sa faca iar naveta Buc-Breaza.. Vom vedea..
Ylari Pe cine crezi ca visam azi-noapte?? Pe tine! Stateai undeva jos, pe un scaun si aveai in brate 2 soricei albi, frumosi, ii mangaiai, ii dragaleai. Nu stiu sigur dar parca soriceii in vis inseamna copilasi. dar 2?? gemeni??
Simo iti multumesc pt sfaturi. Am avut norocul ca nu s-a lovit tare la cap. Dupa ce a trecut de starea aia de lesin am dat-o cu crema cu arnica, dar nici macar nu era rosu locul loviturii.. Ce imi place cum o alinti tu mereu pe Saratzina Iti doresc din tot sufletul sa faci si tu o fetitza!!
Simonix Ce scump e Robertzel la mare!!
Gabriela(PRAG) Sa stii ca am incercat si atunci sa o distrag sa nu planga. ii spun de ga-ga (gasca pe care ai vazut-o in poze), de catei, etc etc, dar atunci n-a tinut nimic..
DanaHmmmm ce bine suna "pui cu mere si cidru"

Mami fericita de Sara-Maria (9-mai-2008)
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Ylari Pe cine crezi ca visam azi-noapte?? Pe tine! Stateai undeva jos, pe un scaun si aveai in brate 2 soricei albi, frumosi, ii mangaiai, ii dragaleai. Nu stiu sigur dar parca soriceii in vis inseamna copilasi. dar 2?? gemeni??

Mami fericita de Sara-Maria (9-mai-2008)
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria

Si eu stiam la fel, ia ca fug sa ma uit in dictionarul de vise!
Scumpa mea tocmai pe mine m-ai visat asa, cu 2 shoricei... Daca se adevereste??? Mama Omida o sa-ti zic!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns momMinodora spune:

seara buna fetelor...a cam batut vantul azi pe forum ...taman cand am avut timp si chef de vorba...bafta mea!!!...ghiciti ce fac eu la ora asta???..nu-i greu...mananc!!!!..cerealele fetei!i-am luat azi niste cereale stelute de la brumi, cu scortisoara (habar n-aveam ca brumi au si cereale)...grozaaave, i-au placut si Dariei, ea care a refuzat "n" cereale...
Simonacip,da, vreau sa mai pun cateva kg...Doamne ajuta!!!
Desiree, eu nu i-am dat niciodata sosuri, ketchup sau maioneza si tot e constipata...nu ele sunt cauza problemei Victoriei cu siguranta, insa nu prea sunt sanatoase, mai ales picante...nu-s bune ele pt cei mari, dar pt copil...eu am vesti bune:
toata saptamana trecuta Daria a avut scaun zilnic,in unele zile chiar doua scaune, fara nicio schimbare in alimentatie...sper sa ne tina D-zeu asa...sper sa scapati si voi odata de constipatie...multa sanatate!
o intrebare: am inceput o cura cu polen granule de vreo 3 zile...sa fie de la asta pofta de mancare????...ce ziceti?
vad ca v-ati dus cu toatele la nani..ma duc si eu..somn pufos voua si puilor vostri!..dimi sper sa fiu prima care da cafeaua

Mergi la inceput