Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 6
marsy_baby spune:
Buna dimineata burticutze!ce mai faceti voi?ce nasol ca s-a terminat concediu
....azi trebuie s merg l o inmormantare, oare influenteaza pe bebe?pt ca sunt cam sensibila si m apuk
cand va suferinta...o zi superba sa aveti 
13+
ate_09 spune:
neata la toate fetele!!!! De azi am revenit si eu in forta!!! Gata cu concediul
....au zburat atat de repede saptamanile astea doua
.
Sper sa reusesc sa mai citesc din urma ca nu mai stiu ce ati mai facut pe aici.
Eu sunt ok...tot cu varsaturi si greata...cand or trece oare???
Mi=am facut analizele pt primul trimestru si joi am programare la medic sa vedem ce spune de ele. Tot atunci sper sa-i aud si inimioara lui bebe...vai ce emotii am!!!!
asteptam un
11+ Doamne ajuta! 
babyangel spune:
Buna dimineata, fetele,
Vad ca avem multe forte proaspete venite din concediu, asa ca se vor inmulti capitolele de atatea povesti
Marsy Baby, sa stii ca fiecare stare de nervi, stress, tristete influenteaza bebelul...am vazut de curand un documentar despre asta..Eu zic ca sarcina este motivul perfect pentru a lipsi de la aceasta inmormantare...trebuie sa fim cat de bine dispuse, sa radem mult sa fim linistite...
Chiar si stirile proaste sau filmele violente afecteaza bebelul, asa ca mai bine mergem sa dansam si sa ne distram cum a facut Andra la nunta...![]()
Anca
11+
cenia spune:
Salut,
Ma alatur si eu voua in rindul fetelor fara fitze, cu bebe al meu de 8 saptamini. Este un cadou surpriza de la Dumnezeu caci mai avem doi copii baiatul de 4 ani nascut in aprilie , David si o fetita de 1 an nascuta in aprlie, Naomi. DPN va fi 2 aprilie dar la al treilea de obicei il nasti mai rapid.
Mai cunosc doua fete de aici, Freedelia si Andira.
Cu 2 prunci nu prea am timp de scris mult, de obicei doar scriu raspunsul si cam atit.
Citeam ce frumoas s-au prezentat unele viitoare mamici si ma bucur ca am citit postarea lor ca sa imi aminteasca cit de minunat e sa fii mama! In ro am fost numai cu serviciul in cap si acum in State sunt o tipica housewife, cu unele regrete dupa munca mea. citind aici mi-am dat seama ca am timp sa muncesc toata viata si nu vreau sa ierd cele mai frumoase clipe ale copiilor mei.
ma iau dupa vorba aceea:"doi copii se cearta, trei deja sunt o echipa"! asa ca mergem inainte.
singerarile apar atunci cind se fixeaza ovulul fecundat in uter, se zice in popor ca "pina isi gaseste locul", eliminarea unui alt ovul etc.
la primul copil am avut singerare maro.putina. am fost disperata! si la al doilea destul de abundent, dar nu era rosie. deci asta e semnul bun , culoarea maronie. eu tot am asteptat si acum sa vina rosu dar nik. nici macar maron!
va las si toate bune sa auzim de vesti fara singerari, greturi (recomand stiksuri in poseta mereu, bautura de ginger rece, apa minerala rece, crakersi, covrigei).
babyangel spune:
Micky si Cenia,
Bine ati "aterizat" in Odisee, si sa avem parte doar de experiente frumoase impreuna
.
ELLA, ai un bebel tare maricel..cred ca toata ziulica papa! Super. Abia astept sa maerg si eu la eco, de azi intr-o saptamana..Voi avea si eu o poza, ca filmare nu pot pentru ca merg singurica si vreau sa ma concentrez la el/ea, nu la filmat.
Anca
11+
CoriMami spune:
Buna fetelor si bine ati venit viitoarelor mamicutze noi!
Eu incep saptamana plina de speranta, chiar daca:
- greturi am numai in toiul noptii, ma trezesc la 2 sau 3 am, mi-e rau, ma zvarcolesc, ma rog la DD si pana la urma trece si dorm
- la servici intampin dificultati in a pleca in concediul de odihna pe care l-am anuntat din martie si am facut cerere din aprilie. acum s-au trezit ca nu vor/pot sa ma lase sa plec, si noi am platit biletele pt Apuseni, plus ca am dat bani si pe echipamente si oricum numai asta visez de vreo 2 luni, ca plec la munte sa ma relaxez.
- dupa sperietura cu TSH mare, am fost direct la eco tiroida, si nu e grav..dar nici prea bine, adica am micronoduli pe un lob. Maine o sa-mi dozez toti hormonii, si am toata increderea ca un Euthyrox sau ceva m-or face bine si pe mine (cu mila lui DD bineinteles)
Va pup si sa avem o sapt frumoasa!
Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
DPN 19 martie 2010
samaria spune:
Buna dimineata!
Ce bine ca se intaresc randurile cu noi viitoare mamici!
Bine ati venit!
Am citit din urma cele scrise de voi,mi-au placut,mai ales povestile celor care au avut sansa de a vedea lumea larga...
.Sa calatoresc imi place si mie,dar sa locuiesc pe alte meleaguri,nu stiu daca m-as putea acomoda...
Cat despre retete exotice,ce sa mai vorbim...

O zi si o saptamana frumoasa sa avem,cu sanatate maxima si fara greturi si burtici cu bebei jucatori...la greu![]()
Va pup,de la munte(apropo,iar s-a stricat vremea pe la noi...
)
Maria
8+
Mami de Sammy
nemary spune:
neata 
daca tot vorbeati de ingrosarea randurilor, pai sa le ingrosam. ma alatur si eu voua, in frumoasa odisee de martie-aprilie 2010. azi am implinit 8 saptamani, vineri am fost la eco si i-am auzit inimioara lui bb2.
UM 29.06
duminica am avut si eu putina sangerare maronie, m-am cam speriat, mai ales ca la prima sarcina nu am avut-o.
va doresc o zi minunata si lipsita de greturi si sarcini duse pana la sfarsit.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
dayanara spune:
Bun venit micky, cenia si nemary, sa aveti sarcini usoare si bebelusi sanatosi !
nikole, denisa , vladi cine mai e cu sangerari, cum evoluati?
intreb pt ca tot ma chinui sa stau linistita in pat in repaos si cand tusesc sau merg la baie, mai ales dimineata cum ma ridic din pat sangerez maro, dar un pic mai mult decat pete, e bine ca elimin sau nu, practic asta apare cand tusesc deci la efort, nu stiu ce sa fac daca sa ma duc iar la control, ceea ce nu.mi vine deloc
roxana
7+ si
ivan (2.12.2006)