Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Astazi as fi vrut sa vin si eu cu o veste buna, dar...., se intampla la fel ca si in aprilie. Am mers la eco la 5s3z si inca nu se vedea nimic, apoi la 6s si tot nimic si azi cand ar fi trebuit sa am 7s2z saculetul gol. Este marit dar e gol... Ma simt devastata, n-am puterea sa fiu optimista, dr. a zis ca poate fi o minune, dar in mod normal azi trebuia sa auzim pulsul si sa se vada si cordonul.
Mi-a dat sa repet BHCG azi si miercuri ca sa vada in dinamica daca se intampla ceva si joi repet ecografia.Va rog puteti sa-mi dati un sfat? Sa incerc si la alt medic, imi puteti recomanda pe cineva?
Sper sa nu parasesc odiseea voastra...
O saptamana usoara!

7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Msymo, nu.ti pierde speranta, uite la nikole, asa i s.a spus si ei. si a mai stat o saptamana si hop bebe e bine :) incearca sa faci alta eco
cea care ti.a facut.o azi era transvaginala?

roxana 7+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

msymo, fa o eco transvaginala undeva unde au aparat bun, eu ti-as recomanda la Romar, la Dristor da o cautare pe net si gasesti nr de tel fa o programare la doctritza Dragan.
Eu am trecut prin asta si e stiu....e groaznic....

9+

Mergi la inceput

Transvaginala am facut, la Euroclinic.

7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Salutare burtici !

Ronaxa la mine scurgerile s-au oprit de joi, pana cand nu stiu, au mai fost pauze de 4 zile dupa care au inceput iar din 2 in doua zile. Cauza inca nu o stiu.
MSymo Imi pare rau ca trebuie sa treci prin stresul asta. Nu-ti pierde speranta, se poate intampla o minune. Eu zic sa incerci si in alta parte, o a doua opinie nu strica niciodata. Doctorul ti-a dat o explicatie pt sarcina pierduta in aprilie? analizele cum au iesit?

Sambata am fost la peste, m-am simtit excelet. Din momentul in care am intrat in bucuresti m-au luat greturile si o stare de moleseala cumplita. Acum sunt la fel, nu am energie deloc, nici macar sa scriu pe forum.

Denisa, 7+
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Nikole, iarta-ma dar nu mai gasesc ce ai scris tu... Adica la cate sapt ai fost si tot asa nu era nimic ....si apoi s-a vazut...

7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Draga MSYMO, eu zic ca la Euroclinic aparatele sint in regula. In locul tau as sta pina joi sa mai fac o eco. Ma gindesc ca daca te duci in alta parte azi-miine, tot asta o sa-ti zica, pentru cu e posibil ca sarcina ta sa fie mai mica decit crezi tu dupa calculele cu UM si sa nu aiba ce sa se vada in acest moment... Uite, eu la ultima ecografie aveam dupa calculele cu UM (pe care o stiu f precis, nu ma insel) 9w1d, iar ecograful a estimat 10w4d... deci cu 1 saptamina si 3 zile in plus!! Ei, gindeste-te asa: daca la tine virsta gestationala reala ar fi cu 1 sapt si 3 zile mai mica (de ce nu? uite ca la mine pare posibil sa am o eroare asa de mare de calcul), atunci cam ce te-ai astept asa vezi la eco?? Nimic, nu-i asa?
Asadar, stai cuminte pina joi

DAYANARA, eu raportez oprirea singerarilor de orice fel de vreo 2 zile... Aseara am mai elimint un mic cheag mucos maroniu-deschis, si m-am bucurat, ca inseamna ca se face curatenie in garsoniera lui BB :) Dar sa stii ca am stat in pat 22 de zile in total si nu am ridicat nici macar o sticla plina de apa... Daca la tine e maro, e bine, stai cit poti tu de linistita in continuare. E normal sa elimini ceva daca stranuti sau te incordezi, dar sa nu te incordezi prea tare, ai grija. Cred ca se face curat si la tine acum :) dar totusi ai mare grija la efort ca se poate ca "dopul" la rana de unde a curs singe sa nu fie destul de zdravan si cind creste presiunea singelui de la efort sau enervare.... sa nu incepi iar. Fii precauta, mai bine sufli si in iaurt decit sa te frigi, zau!

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Vladi, merci de sprijin si incurajari. Am facut programare si la Dr. Tutunaru pt joi la pranz, a doua opinie....
Nu pot decat sa sper...

7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

aveam de gand sa.mi iau jamon si alte asemanatoare sa le congelez, ca mor de pofta, dar de la cineva care se ocupa aici de tehnologia alimentelor: congelatoarele din casa nu sunt eficiente, decat cele care congeleaza la o anumita temperatura, in general cele profesionale distrug bacteria....asa ca la revedere jamon

la prima sarcina am mancat un soi de salam iberic , cam toata sarcina zi de zi :))) dar nu stiam ca e tot crud ca jamonul, asa ca la sarcina asta nu mai am de gand sa.mi incerc norocul

roxana 7+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Msymo dar sacul ce marime avea? ti-a spus nr de saptamani la care corespundea marimea sacului?
din pacate si la mine la sarcina poerduta in noimebrie sacul crestea dar era gol inauntru dar crestea intr0un ritm mai lent decat era normal adica de ex m-am dus la dr stiam ca trebuie sa am 10 sapt dupa cum era de la ultima masuratoare (si 12 sapt de la ultimul ciclu!!! dar tot speram ca am avut ovulatia tarzie) si aveam decat 8, sacul gol, atunci ne-am decis la avort, pana atunci am tot sperat!
nu ti-a facut analize la ce a scos acolo sarcina trecuta ca sa vada cauza?

9+

Mergi la inceput