Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 5
ellanik spune:
Babyangel bebe are 6 cm si 60 de grame.Dupa ecograf e mai mare cu vreo 3 zile(ca de obicei).Are maini, picioare(chiar ma holbam la dr cand dicta asistentei) si energie cu caru'.

Oanka bine ai venit din vacanta.de ce intrebi de sangerari?Cat despre greturi si stari de voma fii fericita ca nu le ai.
Pastilute eu incep sa scad:luam 4 estrofem si mai iau sapt asta cate 2 /zi , scad si utrogestanul de la 8/zi la 4/zi sapt asta si sapt viitoare 2/zi , de acid folic am uitat sa intreb dar iau pana data viitoare cand merg la dr si atat .Cand ma doare burtica bag un no-spa dar doar cand ma doare .

Vladimirescu ti-am ascultat sfatul si stau cu sotul cioc in cioc.Acum cat il mai pot ajunge ca atunci cand va creste burtica nu mai ajung la ciocul lui.Vine el prin invaluire
11+
Eu si bebe il iubim pe tati !
oanka80 spune:
25miky bine ai venit alaturi de noi. te vei acomoda f repede caci sunt aici o gasca de mamici saritoare, fara aere si fite. sofia e superb numele, parerea mea. eu inca nu ma gandesc la nume, astept sa vad mai intai ce voi avea. 
ellanik am intrebat de sangerari pt ca am vazut ca multe fete au problema asta dar nu stiam cauzele. chiar daca nu am avut sangerari pana acum, tot am lenevit in pat f mult caci mi-am zis ca precautia e mama intelepciunii. dupa chinuri si asteptari de 5 ani prefer sa suflu si in iaurt
. am citit f mult in perioda asta si ma declar multumita de timpul petrecut in pat caci am avut multe chestii de recuperat din carti, caci in timpul anului nu vad in fata ochilor de cat manuale scolare ![]()
unele fete ziceau ca se ia acid folic pana in saptamana 12. eu fac aproape 13 si tot am luat cate una in fiecare zi, sper sa nu dauneze asta. nu mai am mult pana maine si discut asta cu dr. tu nu ai luat vitamine deloc?
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
12+
*mamica unui fluturas*
oanka80 spune:
tare faza la stat cioc in cioc
. al meu scump sot e in lumea viselor
, iar eu bantui prin casa ca imi stric buclele daca ma bag si eu la nani. merg sa imi fac o gurita de cafea sa mai prind un pic chef de viata 
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
12+
*mamica unui fluturas*
ellanik spune:
Oanka nu iau vitamne fiindca dr mea este anti.In sensul ca nu are rost sa imi dea acum mai ales ca analizele au iesit foarte bune si vitaminele nu fac altceva in acest moment decat sa te ingrase.bebe ia tot ce ii trebuie de la tine si rezervele incep sa se termine prin luna 5-6 daca analizele de prim trim sunt ok.Nu vorbesc depsre situatiile in care sunt carente.Acidul folic il poti lua pt ca surplusul se elimina prin urina asa ca...nu are ce rau sa iti faca.Dr mea a zis sa profit de fructe si legume sa beau sucuri naturale , lactate pt calciu .O sa facem niste analize prin sapt 24-25 a zis ea sa vedem de atunci.Oricum, am vorbit cu fina mea care e in Mexic si mi-a zis ca Elevit sunt pe un loc codas ca vitamine pt gravide pt ca se absorb intr-un procent mic.Ea mi-a zis ca foarte bune (adica pe locul I) sunt niste vitamine de la FLP.M-am interesat si eu si ar fi unele NaturaMin sau ceva de genul sta.Chiar cine are informatii sa imi zica si mie pt ca banuiesc ca la un moment dat imi va da si mie dr.
11+
Eu si bebe il iubim pe tati !
andra_s spune:
ce faceti burticutze?
gata cu distractia pe sapt asta! a fost o nunta superba! am dansat aproape toata seara, chiar ma gandeam ca imi ametesc bebelul... m-am gandit ca miscarea nu imi face rau, atata timp cat nu ma durea si nu ma deranja nimic. chiar glumeam cu niste prietene ca bebelul meu nu o planga la nastere, o sa chiuie ![]()
va poop, ma duc sa mai trag un pui de somn, ca nu am mai pierdut o noapte intreaga de mult timp. 
11+
freedelia spune:
Da, nici eu nu am luat vitamine la nici una din sarcini. Am avut o alimentatie echilibrata, cu multe legume si fructe, cu carne in fiecare zi, lactate si cereale integrale. Si nu am avut nici o problema, ambii copii s-au nascut de aproape 4 kg si foarte sanatosi. La sarcina asta am incercat sa iau acid folic, dar din cauza greturilor, il vomitam imediat dupa ce il inchiteam, asa ca nu am mai luat. Acid folic as fi luat, dar daca n-am putut, o sa aiba Dumnezeu grija.
In rest, cred ca toate vitaminele si hormonii cu care ne indopam nu cred ca fac atat de mult bine, sau ca nu sunt atat de necesare pe cat spun medicii din Romania.
25miky spune:
Buna gravidute !!! M-am vazut pe lista , ieiii ce bucurie , am zis ca nu a ajuns mesajul ! Multumesc Oanca80 pentru urari !!!Cu sarcina lui Michael , care e 3 acum , am fost una din Piersicutele de iunie -iulie 2006 , a fost cea mai frumoasa experienta din viata mea , cand a venit vremea sa nastem , fiecare am postat in ziua respectima , am fost pe la mijlocul listei si plangeam de bcurie in fiecare zii , cu fiecare bebe care aparea pe listuta , cand mi-a venit randul l-am trimis pe Steve acasa cu o foaie , sa posteze pe forum , habar nu arre ce a scris nici in ziua de azi ,nu stie prea multa romaneste . Stiu ca va fii un jurnal fericit pentru toate , e greu la inceput , mai ales cu mancarea , urasc carnea de pui , dar iubesc mancarea indiana , bebe asta ma pune pe spices.Iau vitamine seara , ca sa nu imi fie rau in timpul zilei la servici , dar apoi nu pot dormi ca mie foame si stau in fata frigiderului si ajung sa mananc paine goala si fructe.Ce parere aveti de alaptat ? am alaptat cu Michael , e o durere ingrozitoare la inceput...si sfarsit..aveam ditamai baloanele... dar cred ca i-a facut bine.Ahh , si cand aflati de sexul copilului , aici deobicei la 5 luni -5 luni jumate.. am o prietena in Romania a aflat la 3 luni jumate , se poate ?
castelanaC spune:
Buna dimineata burticilor,
va urez o saptamana buna, cu vesti excelente si cu un tonus pozitiv.
am si eu o rugaminte, de corectat datele mele de pe prima pagina, acum sunt trecuta la luna martie 2010, dar eu voi fi de aprilie, dupa UM.
castelanaC DPN 08.04.2010 UM 02.07.2009
va pup si multumesc anticipat!!!
castelana fericita
7+
nibi_niki spune:
Buna dimineata.Ce mai faceti
?eu m-am trezit cu noaptea in cap ca ma pregatesc de drum.Ma duc intr-o mini vacanta(de doua zile doar)intr-o insula in apropiere de casa.Am de mers cu vaporul vreo ora.Sper sa nu imi fie rau pe vapor...va povestesc cand ma intorc cum a fost..
PENTRU PRIMA PAGINA....DPN 17.03.2010...SI UM 10 06 2009
VA PUP SI AVETI GRIJA DE VOI
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nibi_niki Buna dimineata.Ce mai faceti ?eu m-am trezit cu noaptea in cap ca ma pregatesc de drum.Ma duc intr-o mini vacanta(de doua zile doar)intr-o insula in apropiere de casa.Am de mers cu vaporul vreo ora.Sper sa nu imi fie rau pe vapor...va povestesc cand ma intorc cum a fost..PENTRU PRIMA PAGINA....DPN 17.03.2010...SI UM 10 06 2009 VA PUP SI AVETI GRIJA DE VOI ![]() |
Bine ai venit!
Sarcina usoara, bebe sanatos si la termen!
Hai acum fuguta in minivacanta si ai grija de tine, sa nu exagerezi la soare care in primul trimestru....nu-i asa indicat.
castelana fericita
7+