Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 4
ellanik spune:
Despre mine, toate bune.Azi am fost la morfo de trim I si masurarea de translucenta nucala .Aceasta din urma este de 1,3 adica super ok , stomac , prezent, inima cu 156bpm,col inchis de 3 cm , placenta inalta(su ceva de genul asta).Deja mi-a dat schema de reducere a utrogestanului si estrofemului si in 2 sapt scap de ele.Am dat sange si pt DT si vineri am rezultatul.Bebe e super voios .Daca doriti sa il vedeti e aici
www.youtube.com/watch?v=dn0KQ-HkdcM&feature=channel" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=dn0KQ-HkdcM&feature=channel
Vad ca greturile au inceput sa se rareasca in schimb se maresc perioadele in care imi e sooomn.Si dorm cateva ore bune dupa-amiaza.
Pup pt toata lumea.
11+
Eu si bebe il iubim pe tati !
dayanara spune:
ella, felicitari! impresionante filmuletele, la primul l.am vazut cum facea cu manuta in sec. 49!
si tu o mireasa frumoasa ![]()
roxana
7+ si
ivan (2.12.2006)
castelanaC spune:
Ellanik, felicitariiiiiiiiiiii, esti fantasticaaaaaaaaaaaaa!!!!
Frumusica ce esti tu, si ce bebe un miscaret!!!!!!!
Sa traiasca si sa stea la mami colo in burtica pana la 40 saptamani!!!!

castelana fericita
7+
ellanik spune:
Castelena, Dayanara 
ma bucur ca v-a placut duracell al meu.steptam si de la voi filmulete cat mai repejor.
O duminica placuta tuturor!
11+
Eu si bebe il iubim pe tati !
vladimirescu spune:
Bravo, ellanik !
Tine-o tot asa!
Acusi intri in trim 2 - si noi toate dupa tine!
Si eu sint bine, desi m-am saturat de stat in pat - pare grozav sa zaci toata ziua dar cind chiar trebuie s-o faci va asigur ca nu-i nimic grozav - mai bine as spala rufe cu mina, zau...
Miine o sa ma duc incetisor pina la birou, ca e aproape de casa, si am acolo camera de odihna cu canapea daca va trebui sa ma "menajez". Nu de alta, dar trebuie sa mai lucrez si eu, ca sa nu dau chiar faliment :)
Pup si va doresc o duminica placuta, cu copiii calare pe voi daca aveti deja, daca nu, cioc in cioc cu sotul :)
9+
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
freedelia spune:
Of, mai fetelor, dupa ce de miercuri pana vineri m-am simtit excelent, ieri m-am trezit cu greturi, am vomitat toata ziua -- nu stiu zau ce o fi, ca n-am mai patit asa. La celelalte sarcni cand au trecut greturile, trecute au fost.
Mai am 5 zile pana plec acasa si am atatea de facut -- trebuie sa merg la cumparaturi sa fac plinul de ce nu gasesc acolo (si pentru asta trebuie sa fiu pe picioare, nu o cazatura cum sunt eu acum).
In afara de asta, vreau sa merg sa ma epilez -- poate cineva sa imi recomande un loc bun, unde face bine-bine si NU cu ceara de unica folosinta (ci cu din aia de o fierbe si o strecoara dupa, din aia groasa, care smulge super bine).
De asemenea, ma ruga mama sa va intreb cam ce preturi sunt aici la manicura/pedicura, ca ar vrea sa isi faca inainte de plecare (ea pleaca acum cu mine).
Va pup si ma duc iar sa zac...
babyangel spune:
Salut toate burticile,
Din pacate nunta nu a fost asa cum mi-ati urat voi, si a fost foarte obositoare: fum, muzica live foarte tare si numai muzica po****ra
M-am chinuit si am stat de la ora 14 pana la 9 seara..
ANDRA , sa stii ca sunt zile in care si pe mine ma doare ficatul...am spalat intr-o zi tomberonul(de curte) si mi-a fost greata, desi aveam manusi, si m-a durut ficatul toata ziua...sau daca mananc ceva ce ni-i prieste, sau daca sunt foarte obosita..Dar nu sunt bolnava de ficat sau fiere...doar ca am o fiere lenesa...asta explica de ce mi-a fost rau de la usturoi...
ELLANIKA, chiar am cerut ieri miresei, (prietena de-a mea buna) sa-mi dea rochia de mireasa sa ma imbrac cu ea sa-mi fac poze, ca mi-e dor de nunta mea...Acuma ca te-am vazut si pe tine pe filmulet, e clar ca am devenit si mai nostalgica...am sa-mi pun sotu' sa ma treaca pragu' in dormitor![]()
Ce dimensiuni ti-a zis ca are bebe acuma?(avem cam aceeasi varsta de sarcina)
Anca
11+
oanka80 spune:
salutari si de la mine dragi mamici. am revenit acasa dupa un concediu reusit, ce e drept un pic obositor, dar a meritat.
vreau sa urez si eu sarcini usoare pentru mamicile noi de la odisee ce nu erau acum o saptamana si in special pentru Ioanact as avea o tona jumatate de pupici si alta tona si jumatate pentru celelate fete noi 

ma bucur alaturi de cele ce si-au vazut pruncutii miscatori la eco. maine am si eu programare pentru dublu test, morfologia fetala, masurarea pliului nucal si ce o mai avea chef dr. de fiecare data am emotii cand am intalnire cu fluturasul meu.
la mine totul ca si pana acum: fara dureri de sani, fara sangerari, fara greturi, cateodata uit ca sunt graviduta dar instinctul imi spune totusi ca am un samburel ce se dezvolta in mine. 
m-am tot gandit la voi zilele acestea si va rog sa ma lamuriti si pe mine care sunt cauzele sangerarii in faza de inceput a sarcinii. vad aici ca aproape 80% din gravidute au avut astfel de probleme si nu inteleg de ce e asa nasol la inceput si dupa aia trec...
fetele ce au trecut in trim II ce pastilute mai luati acum? eu am luat 4 pastile pana acum: acid folic, no spa, utrogestan si elevit. la care din ele avem interdictie incepand cu trim II?
si mai vreau sa intreb daca ia cineva omega 3 pana acum? dr mea mi-a zis ca din luna a 3-a sa iau 1 pe zi.
pooooop la toate albinutele. eu ma pregatesc de mers la o nunta. cununa socrii mei si vreau sa ma fac frumoasa. mi-am cautat 3 luni rochie pana mi-au cazut ochii pe una de la 400 km distanta de casa.
o duminica placuta tuturor 

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
12+
*mamica unui fluturas*
oanka80 spune:
oana sa iti fie de bine plecarea in concediu si sa te relaxezi cat mai mult. eu incep de pe 1 seviciul si cam dispare relaxarea 
arinaa mamica scumpa unde ai disparut?

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
12+
*mamica unui fluturas*
25miky spune:
Buna gravidute !!! Ma primiti in club ? bebe va venii in martie 2010 , e o surpriza caci ne hotarasem doar la unul si avem deja un baietel de 3 ani -Michael , dar s-a intamplat ,si ... aici sunt , 3 luni graviduta ca si voi.Ne gandim la nume , sotul vrea sa il numeasca LUC - ca din Star Wars - ceea ce urasc, daca e fetita , ce ziceti de Sofia ? sophie ? anyway , deabea astept sa merg la control marti si sa vad ce ne spune. Va pup .