Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

oana nici nu vreau sa aud ca nu iti regasesti linistea... si asta acum, imediat.
cine puii mei a indraznit sa te supere pe tine si mai ales pe bebe???
hai, te rog eu mult de tot. oricum e normal sa fii un pic mai sensibila in timpul sarcinii, deci nu cred ca ar trebui sa fie suparat sotul pe tine.
iti trimit toata grija mea si sanatate multa amandorura.

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Ioanaaaaa, vai Doamne, cat e de mumoasa fetita ta

Vreau si eu...dar exact ASA

Oanaaaa, ce s-a intamplat???
Orice ar fi...trebuie sa iti immpui sa nu-ti pierzi cumpatul...raul banui ca a trecut, incearca sa te linistesti, eventual vb cu cineva apropiat despre ce s-a intamplat, e cea mai buna terapie.
Si...cere-ti scuze daca consideri ca ai gresit in fata fratelui...ajuta si asta, garantez

Nikole, mami lui Albastrel si fericita 9+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oanka, te inteleg, la prima sarcina eram foarte iritabila datorita hormonilor cum au spus si fetele, asa ca incearca sa stai linistita dar nici sa acumulezi tensiune nu e bine , incearca sa faci ceva sa elimini stresul si nervii

nikole tu cum mai esti cu sangerarile?
linda, parca si tu avea probleme esti ok?

eu azi am mancat ca porcu ,nu ma pot misca si ma doare burta, faza e ca am inceput sa ma simt mai bine si nici asta nu.mi convine, e ca si cum nu as mai fi gravida

roxana 7+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Fetelor, lasati supararile si greturile si hai la mine la o felie de paine prajita cu unt si miere si o cana de ceai de cirese amare indian.Greturile mele vad ca au disparut .Nu pot sa zic ca in schimb am capatat pofta de mancare mai mare decat inainte.In limite normale.Sper sa ma pot incadra in ce zice calculatorul de pe DC:12 kg.
Pupici pt toata lumea si unul special de la bebe al meu pt fetita...scuze....papushica Ioaneict care e toata numai un zambet.Asta da copil fericit.
Happymum chiar imi era dor de tine.
Stefimic la tine bebe a miscat ?Wow !Esti prima din odisee ..cred!Mie mi-a zis dr sa ma astept pe la 19-20 sapt.
Vladimirescu o reteta ceva?S-au dus sangerarile de tot nu-i asa?Doamne ajuta.
MSymo da si tu un semn de viata.
Ioana_p76 cam rar pe forum.Tot cu greturi?
Oanka oamenii fac rau pt ca asa sunt ei construiti.Si eu am constatat cu tristete in ultima vreme ca suntem inconjurati de oameni care se gandesc strict la ei si de restul oamenilor care alta data contau pt ei (cel putin declarativ) ii doare in cot.Pfuai!Ideea e sa stai relaxata si sa te gandesti intr-un mod egoist la bebe si la tine pt ca acum voi sunteti cei mai importanti.Un pup sa te mai linistesti.

12+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Happymum- sa inteleg ca bebe de Raluca e primul care ne spune ce este?! Wooooow, bebelinaaaaaaaaaaaaa.Felicitari Raluca.Am impresia ca e chiar ceea ce iti doreai.
Roxana, daca tu ai dat asa de usor kg de la Ivan, de ce iti mai faci griji ca mananci mult? Si io ma simt bine( in cea mai mare majoritate a zilelor), parca nici nu as fi gravida... dar sincer nu tanjesc dupa nici un simptom, ca asa minore cum le-am avut abia le-am dus.
Delia,asa cum iti zicea si Corimami, cu diareea nu e de joaca.Problema e sa nu te deshidratezi, iti trebuie neaparat niste saruri minerale( pliculele de Smecta, cum spune si Cori), ca daca a fost apoasa ai pierdut de toate.Cred un medic internist e cel mai bine sa vezi.Lichidele sint cele mai importante, insa nu doar apa chioara.Doamne ajuta sa treaca pana maine, dar chiar de trece, parea mea ca putin regim cu orez, morcovi n-am strica pt inca o zi.Sanatate maxima.

Stefanna mami de fetita si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Seara buna dragele mele
Scuze ca am "intrat" asa buzna si sunt offtopic dar m-au mancat dejtele sa va scriu si eu ca am niste emotii cat casaaaa ca se apropie botezul nepotelului meu(sambata) si am intrat intr-o mare agitatie.
Si acum regret ca nu sunt cu voi la aceasta odisee, dar ma multumesc cu faptul ca din cand in cand va mai scriu si eu aici cate un pic, dupa botez ne punem si noi pe treaba
Va doresc sarcini usoare, bebici cuminti pana la 40 de sapt. iar voi mamiciilor sa ramaneti suple si frumoase ca niste manechine
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Fetelor, sunt sculata de la 5, nu stiu ce sa fac, ca am niste dureri surde de burta care nu cedeaza deloc. Nu reusesc sa imi dau seama daca sunt de stomac sau de bebe, m-a luat asa o frica, am zis ca ma duc la urgenta, dar nici nu stiu unde, nu stiu daca ma primeste, ca eu nu mai sunt cetatean roman. Stiu ca exista niste centre de urgenta particulare, dar nu stiu unde sunt, cum functioneaza. Ai mei, plecati si ei de 4 ani, nu stiu nici ei, asa ca nu i-am trezit, ca mama se sperie rau si nu are rost. Ma gandesc sa astept pana la ore normale si sa merg la un cabinet particular. Tare nu stiu ce sa fac...

Poate are cineva un sfat, un nr de telefon, o adresa unde sa ma duc...

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Ioana76, mersi de ideea cu mamaliguta...sa stii ca maine imi voi face si eu...orezul nu prea ma pasioneaza

Freedelia, eu as zice sa incepi sa te hidratezi mai bine , si daca simptomele dureaza mai mult de 2 zile, atunci ar putea fi mai mult decat o banala diaree de la o mancare ce nu ti-a priit. Dupa 2 ziile, deja te poti gandfi la ceva virus de enterocolita si trebuie tratat!

Anca
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

7414741.

./zxcvbnmASDF0

Anca
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

nikole tu cum mai esti cu sangerarile?
linda, parca si tu avea probleme esti ok?

eu azi am mancat ca porcu ,nu ma pot misca si ma doare burta, faza e ca am inceput sa ma simt mai bine si nici asta nu.mi convine, e ca si cum nu as mai fi gravida

roxana 7+ si ivan (2.12.2006)

Intr-adevar, ma simt mai bine si eu. Ieri chiar am iesit din casa singura (pana acum nu ma incumetam de frica sa nu-mi fie rau) insa putin m-am obosit, asa ca dupa aceea am stat cuminte. Insa m-am simtit bine, si la fel e si azi, nu mai simt nevoia aceea de a ma intinde mereu pe pat. Sangerarea a trecut, oricum, nu a fost ceva grav (doar m-am speriat), cam o lingura (cantitatea) si maroniu. In orice caz, sfatul de a sta linistita, intinsa, de a nu face efort, este foarte bun! Chiar ajuta!

Cristina cryss30, bine ai venit printre noi! Sarcina usoara si la termen. Trebuie sa scrii 10 mesaje, dupa care scapi de moderare, adica mesajele vor aparea imediat ce le scrii. Spune-ne mai multe despre tine.

6+

Mergi la inceput