Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 18
babyangel spune:
Vad ca astazi nu suntem prea vorbarete, iar mie mi-e dor de ceva retete noi...pofte noi
Nici o pofta printre burtici??
Anca
11+
ioana_p76 spune:
Baby angel mie ieri mi-a fost pofta de mamaliguta cu branza si smantana si am papat (toate pasteurizate) si azi imi e pofta de orez cu lapte
, ma duc sa-mi fac.
Nu am pofte prea sofisticate ![]()
Ioana
9+ Doamne Ajuta!
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA Infertilitatea este o boala
freedelia spune:
Iata ca a mai trecut o zi -- inca 2 si plec acasa!!!
A venit o prietena la mine si mi-a prins tare bine sa mai stau de vorba cu cineva in liniste (copiii erau cu ai mei la Muzeul Militar). Si cand sa plece, am intrebat-o de epilat si a sunat unde se face ea si chiar avea liber, asa ca m-a dus pana acolo si ce bine a fost!!! Acum sunt mumoasa, epilata din cap pana in picioare -- pacat ca nu s-a topit si din grasime de la ceara calda :)
Ioana, mi-ai facut si mie pofta de orez cu lapte, dar nu ma simt in stare sa fac, iar alor mei deja le-a ajuns cat au stat dupa mine si copiii mei. Sunt cam dezamagita, dar asta e, fiecare face cat poate si cred ca a fost obositor, cu mine doar in pat si ei cu 2 copii plini de energie. Dar sunt dezamagita si abia astept sa ajung acasa.
Si o intrebare -- de azi noapte ma confrunt cu o diaree tare nasoala, apoasa. Cum mananc ceva, cum fug la toaleta. Credeti ca e ceva de care sa ma ingrijorez? N-am mancat mai nimic ieri care sa fi putut fi stricat. Vreo idee?
Va pup si ma duc sa ma intind putin -- am venit pe jos de la epilat prin soare si sunt un pic lesinata.
O seara placuta!
Ioanact spune:
samaria asa-i?Sa dea Dumnezeu sa ai o fetita.

babyangel eu am avut salon: 'mama si copil' si nu a fost obositor deloc. In prima seara s-a trezit de cateva ori, probabil de frig (si mie imi era un pic frig), dar de a 2 seara a dormit pana dimineata, asta ca am luat-o cu mine in pat.
In plus daca eram si cu alte mamici+copii in salon, era m obositor, pt ca siguri se trezeau poate exact cand adormeai tu..
Aaa..mi-am adus aminte, in prima seara, din salonul alaturat, se auzea un copil plangand, dar a plans toata seara, mama lui nu stia ce sa-i faca..imaginati-va cum a fost pt celelalte mamici..eu il auzeam at cand se trezea Ioana, dupa aceia adormeam si nu m auzeam nimic.
Si la a 2 a nastere tot singura in salon imi voi rezerva.
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
6+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
cryss30 spune:
Buna fetelor eu sunt Cristina si ma alatur voua.Puiul meu se va naste in aprilie.
Am mari emotii pentru ca am probleme de sanatate dar Dumnezeu face minuni si stiu ca ne va fi alaturi.
Ioanact spune:
Eu astazi am obosit, abia am reusit sa m aranjez lucrurile prin casa + ca am avut de facut si zarzavat, dar am avut ajutor: pe Ioana.![]()
Am eliberat un castron de rosii, intr-altul, si Ioana imi dadea la mana rosiile, asa de simpatica era.
Dupa ce am tocat rosiile si o parte din ardei simteam ca nu m puteam sa stau in picioare , si m-am intins in pat (20'), cu Ioana pe langa mine, venea langa pat si ma pupa pe nas, apoi isi asezea capul pe burtica mea, si ii ziceam ca: aici e un bebe mic', intre timp i se facuse foame Ioanei si a trebuit sa ii incalzesc mancarea, de incalzit a fost usor, dar cand a tb sa stau langa ea sa ii dau lingurita cu lingurita a fost m greu..am ajuns chiar sa imi tin mana la nas..offf..cand vor trece starile astea de greata?
E bine, ca i-a fost foame si in 3 min a terminat castronelul, dupa care i-am dat si lapte cu cereale si dupa ce a terminat, plangea ca m vroia, si i-am m facut un castronel. Avem 2 poze aici.
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
6+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
CoriMami spune:
Cu diareea nu e e joaca, ia-ti niste Smecta plicuri, si bea un ceai de menta in care dizolvi 2 plic Smecta. Daca si maine e apos, ar trebui consultat medic.
Te poti deshidrata si pierde saruri importante pt bebe.
in rest nu prea ai ce sa iei, ca Furazolidon, Saprosan, Ecefuryl, pe toate scrie ca nu s-au facut studii la gravide si doar cu acordul medicului se dau.
Totusi sper sa-ti treaca! Papa orez fiert.
Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
DPN 19 martie 2010
oanka80 spune:
fetelor intru si eu cu rugamintea sa ziceti o rugaciune mica pentru mine sa trec cu bine de seara asta. eu sunt o fire calma de obicei dar astazi am avut o ispita mare si am facut o criza de nervi de am crezut ca imi dau sufletul
. nu ma certati, dar efectiv nu m-am putut controla. ceva imi zicea sa ma calmez dar nu am reusit. de cand am ajuns acasa am tinut-o numai intr-un plans si nici acum starea mea depresiva nu a trecut. ma rog la Maica Domnului sa ma intareasca dar nu pot intelege cu ce scop pot face unii oameni un rau cu stiinta? au o placere morbida sa raneasca. ajusa acasa mi-am aruncat nervii si pe sot si pe frate si pe un prieten 
si acum am mustrari de constiinta. nu am patit niciodata asa ceva si acum ma inteapa tare burtica. am luat un no spa si astept sa isi faca efectul.
poate v-am plictisit dar eu gasesc mult sprijin moral aici la voi 
merg sa ma intind in speranta ca reusesc sa ma calmez si maine va fi totul bine 
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
13+
*mamica unui fluturas*
oanka80 spune:
Ioanact declar oficial ca m-am indragostit de printesa ta cu gura pana la urechi cu lingura triumfatoare in mana
. e scumpa foc si sa dea Domnul sa fie sanatoasa si sa aveti numai bucurii din partea ei.
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
13+
*mamica unui fluturas*
freedelia spune:
Oanka, in timpul sarcinii suntem mult mai sensibile si mai irascibile din cauza hormonilor. Si eu cateodata nu pot sa ma opresc de la a imi varsa nervii pe ai mei sau pe sot, chiar si pe copii din pacate -- si dupa aia imi pare rau. Stai linistita, incearca sa dormi si o sa fie bine.
Cori -- la ce doctor at trebui sa ma duc? Habar nu am cum se face aici, banuiesc ca ar trebui sa imi faca ceva analize. Dar nu stiu unde sa ma duc si Vineri plecam acasa. Mi-e si frica sa plec pe drum asa, mai ales ca in avion te deshidratezi oricum. Unde sa ma duc??
Incerc de vreo 2 ore sa atipesc dar nu am reusit. Am o stare cumplita de discomfort, ma apasa rau burta in orice pozitie stau. Azi noapte am dormit foarte rau, nu stiu daca mai rezist inca o noapte asa.
Va pup si Doamne-ajuta sa fie bine la noapte!