Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Sper sa fiu ultima care da vesti proaste
bb-ul nostru s-a oprit din evolutie si acum sunt mama de ingeras
acum plec la spital sa fac chiuretajul.
se pare ca pliul nucal era mare deja avea vreo 2 mm la 10 sapt si avea ceva ciudat pe spate, o dublare nu stiu cum, deci e posibil ca de la ala sa fi fost si alte malmormatii.....natura a decis cum e mai bine....
aveti grija de voi si de puiutii vostrii!!
eu nu stiu daca mai am curajul sa incerc, e a doua sarcina pierduta in timp scurt asa ca ii multumesc lui Dumnezeu ca am un copil sanatos!!!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata tuturor,
Am incercat sa trimit un mesaj de dimineata, dar nu stiu ce-am facut, ca vad ca nu mai apare...Dar vad ca am trimis"un mesaj codat" , stergand tastatura..asa ca scuzati-ma!

Deci sa reiau ce vroiam sa spun:
Oanka, eu am plans primele 4 luni pe prima sarcina , in fiecare zi..eram foarte nervoasa, din orice . Stii care e rezultatul? Am un copilas super plangacios, dar stii cum? Parca este actor! Plange la comanda, zau asa! Recomandarea mea ar fi sa te gandesti cum ai vrea sa fie bble tau, si asa sa te comporti tu pe sarcina! Se pare ca de acolo pleaca totul....E greu sa ne controlam impulsurile "iritate" dar, nu prea avem de ales daca vrem bbi zambareti! Asa ca, sa te simti mai bine , iti dau o si un

Alina cu salon mama si copil ai perfecta dreptate...cu siguranta nu voi alege altceva..Mai dar e foarte fericita Ioana cand papa..e triumfatoare!

Anca
12+ si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

alesico sa iti traiasca nepotelu.Fetelor pe voi nu va i-a somnu cand sunteti l munk? as putea de numa...ink o intrebare dak ma puteti ajuta cu un raspuns : dak lucrez cu jumate de norma, am dreptu la indemizatie? sa aveti o zi superba!

13+ in asteptarea primaverii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Imi pare rau pt tine floricika, nu-i usor pt tine dar sa nu te descurajezi... sa-ti traiasca baietelu .

13+ in asteptarea primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

floricika - imi pare nespus de rau. Inteleg perfect ce simti deoarece eu am trecut print-un avort spontan, produs se pare tot din decizia naturii, probabil produsul de conceptie nu era viabil. Desi la mine sarcina era mai mica, inteleg prin ce treci. Imi pare sncer rau, dar eu cred ca Dumnezeu te intareste si o sa incercati din nou, cum am facut-o si noi dupa 2 luni care au fost obligatoriu impuse de dr pentru refacerea organismului

e in burtica +12
Dr Anca Moisa
IAD reusita 16.06.2009
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Floricika Imi pare rau pt ce s-a intamplat..
Putere si curaj, cu timpul cand te vei simtii din nou incezatoare o sa-i faceti un fratior sau o surioara lui David. Sa va bucurati de minunea voastra e de baietel si sa mai dai pe la noi

Denisa, 8 +
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Floricika, te rog ai curaj, nu te descuraja! DD stie ce face! Este un moment greu pentru tine, iti suntem alaturi, dar te rog sa ai puterea sa treci peste asta. Poate experienta ta va fi de ajutor altor fete in situatii similare. Deci fii tare! DD da lucruri dintr-astea celor care le pot duce. Deci tu esti una din cele puternice. Pupici multi si vei vedea ca va fi bine. Ne rugam pt tine sa treci cu bine si cu fruntea sus.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

marsy_baby, da, daca lucrezi cu jumatate de norma ai dreptul la indemnizatie. Conteaza doar sa realizezi venituri impozabile in cele 12 luni dinaintea nasterii copilului, nu conteaza cat (suma).

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Floricika, imi pare f rau....stiu bine ce simti, sunt si eu intr-o stare groaznica de asteptare...pana maine.
Trebuie sa fii tare si sa mergi mai departe, Dumnezeu are grija de noi toti!

7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Floricika, fi sigura ca DD a avut grija sa faca asa cum e mai bine pentru tine si pentru ingerasul tau...Important e ca uite cate prietene ai langa tine, si te asteptam sa ne prinzi din nou din urma..

Anca
12+ si mami de Lucas

Mergi la inceput