Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 10
danmin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ate_09 Asa mi-a scris pe hartia de la prima consultatie...eco transvaginala si papanicolau. Joi ma duc si cu rezultatele analizelor..un maldar intreg. Pe langa cele uzuale am facut si toxoplasmoza, rubeola, herpes, citomegalovirus, antigen HBS. A mai facut cineva? Acum iti trimit si carticica pe mail...scuze de intarziere ![]() asteptam un 11+ Doamne ajuta! ![]() Si mie acelasi sir lung de analize mi a fost dat de facut. Bine, eu gandesc ca..foarte bine ca la fac, dar mai cred ca nu toate analizele sunt la indemana tuturor mamicilor... Cele ca toxo, citomegalovirusul etc, ar trebui gratuite macar pt cele fara venituri, sau cu venituri mici, ca sa nu zic, ca norml ar trebui gratuitate pt toate gravidele. In fine...asa e la noi |
6+
stefimic spune:
salut fetelor, mi-a fost tare dor de voi.
dar dupa cm stiti mie i-mi era foarte rau si in final am ajuns in spital cu sarcina toxica dar mult mai rau ca prima sarcina, am stat o saptamana dupa care am preferat sa stau la mama 2 saptamani sa fie cineva care sa se ocupe si de stefi si de mine, acolo nu am avut net asa ca nu stiu ce mai faceti dar voi recupera de acum incolo.
bun venit noilor gravidute, va pup si sa aveti sarcini usoare.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
14+
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nemary neata ![]() daca tot vorbeati de ingrosarea randurilor, pai sa le ingrosam. ma alatur si eu voua, in frumoasa odisee de martie-aprilie 2010. azi am implinit 8 saptamani, vineri am fost la eco si i-am auzit inimioara lui bb2. UM 29.06 duminica am avut si eu putina sangerare maronie, m-am cam speriat, mai ales ca la prima sarcina nu am avut-o. va doresc o zi minunata si lipsita de greturi si sarcini duse pana la sfarsit. Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare Daria POZE DARIA |
FELICITARI, NEMARY!
sa fie sanatos bebe!
sarcina usoara, fara greturi si alte probleme!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
34+ Anna Sophia
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
floricika spune:
Fetele, noi diseara iesim in oras la ziua unui prieten si as avea pofta de creveti. Avem voie in sarcina?
10+
ellanik spune:
Floricika daca sunt bine preparati ai voie si inca cum!!Sunt full de proteine si nu ingrasa.
Baga fara probleme.
Stefimic imi pare rau ca a trebuit sa te chinui .Au mai trecut greturile acum?Esti mai bine?

Eu azi am avut doar o greata usoara asa ca am papat in voie .Am facut niste paste a la carbonara si am in frigider o prajiturica pe care o sacrific mai incolo.Deja am implinit 2 sapt de cand nu am papat prajitura si mi-e cam pofta.
Castelana tu cum esti?Esti fericita ca nu ai greturi.Pup burtica.Pana la urma cati bebici sunt?
12+
Eu si bebe il iubim pe tati !
ladyD spune:
Buna burtici!
Am citit mesajele voastre si ma bucur ca ne-am "ingrosat" randurile si ca sunteti bine!
Cum mai stati cu greturile?
Eu surprinzator....de o sapt nu mai am...o fi bine...o fi rau...nu stiu...
dorm in schimb f mult si am inceput s am niste arsuri cumplite in "capul pietului"...voi aveti asa ceva?
si ce sa facem sa ne mai treaca?
pupici multi pe burtici si sarcina usoara!
ladyD spune:
Si inca ceva....nu pot manca intr-adevar unele mancaruri....destul de multe....dar totusi pap destul de mult pt ca am pofta de mancare...
sper sa nu maingras....prea tare...:(
la voi cum este?
pup
andra_s spune:
castelana este o carticica despre copii, ate 09 e o dragutas si ne-o trimite pe mail, da-mi mie sau ei un pm cu mai-ul tau sa ti-o trimitem. 
12+
andra_s spune:
eu tocmai am dormit putin la pranz si am visat ca am fost la eco si zgaiba mea era mult mai mica si avea mai putine grame decat BBlul ellei, offf, bine ca am visat, ca asa ma speriasem in vis !!!
12+
freedelia spune:
Castelana, daca voi locuiti pe "teren neutru" o sa fie mai greut cu educatia bilingva, care n-o sa fir numai bilingva, pentru ca va fi cel putin tri-lingva. Noi am zis ca ii invatam si romana, dar din pacate nu am reusit, pentru ca noi vorbind engleza acasa, chiar daca ai mei le vorbeau in romana, nefiind cu ei non stop si restul familiei vorbind in Engleza, au ajuns sa nu vorbeasca romaneste, desi inteleg. Acum, in 5 saptamani in Romania, si-au dat drumul foarte bine, dar sunt convinsa ca vor uita din nou. Insa vorbesc Engleza si Chineza perfect -- ma declar multumita :) Sotul tau ce limba materna are? Si in casa ce vorbiti?
Floricika, ai voie creveti, insa in majoritatea cazurilor, nu sunt preparati termic suficienti. Daca sunt cumva cocktail, nu manca -- sunt aproape cruzi. Cei facuti pane ar trebui sa fie ok. Despre cei fierti (care sunt bagati in apa vii) nu stiu ce sa spun, stiu ca se tin in apa foarte putin... Mi-ai facut o pofta, abia astept sa ajung acasa sa mananc tot felul de bunatati .
Selina, stiu prin ce treci, si noi ne-am mutat cand avam vreo 12-13 saptamani cu Jodie -- ce nasol a fost!!! Noroc ca a fost mama acolo sa ma ajute.
Va pup, fete cucuiete si sa aveti o seara placuta!

de Daria Maria(29.01.2008)