Burtici fericite de septembrie-octombrie (164)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

noapte buna fetilii

mie mi-a venit o idee (ca tot suntem interesate de subiectul alaptat):

Raluk, Dana, Crocodana si poate mai sunt fete care ati apreciat Laugh and Learn - tipa are si un cd cu alaptarea dar nu cred ca-l gasim de downlodat si pe asta - ce ziceti, punem banut pe banut si luam DVD?
m-am si gandit cum putem face - o idee - trimitem banii unei fete din "afara" si ea ni-l poate arhiva si trimite pe mail sau daca nu merge asa - il poate uploada pe un torent pt noi

buna, proasta ideea?

sa fiu sincera, pe mine m-ar interesa ambele dvd care au mai ramas de vazut cu ea - ambele fac cate 25 dolari bucata

aici gasiti informatiile legate de ele:
http://www.laughandlearn.com/classes-sheri

ce misto ar fiiii , voi ce ziceti?

daci 35+ cu Darius Alexandru

Sigur! eu sunt pro sa-l cumparam!dupa cum spuneam "merita toti banii" si pana acum nu am dat nici unul..

38+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineatza la toata lumea,

alex am patit si eu vreo 2 zile sa nu se miste...sfaturile fetelor sunt foarte bune. si daca nu ai inghetata baga ceva dulce ca ar trebui imediat sa-l inviorezi

MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

am vorbit cu mely..a spus ca facut azi dimineata cativa pasi..se simte super ok..si astepta sa-i aduca bebelusul sa-i dea sa pape

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Cu alaptatul, eu stiu cam asa...
Nu prea e bine sa bei ceai, lichide multe chiar din prima zi, pt ca s-ar putea sa faci mastita. Oricum, ca la toata lumea, upa cele 3zile de colostru, vine laptele mult, mult mai mult decat suge bebe si de aici mastita....
Cand va simtiti sanii tensionati, tari, pui copilul la san mai intai; el ar trebui sa fie cel care ajuta sanul... Oricum... Daca sunt tot prea tensionati, scoateti cu pompita sau cu mana, atat cat sa detensionati sanul si nu mai mult, pt ca scotand mai mult, stimulati si mai mult productia si nu faceti decat sa sporiti lactatia si mai mult si sa se umple sanii si mai tare...
Cum puneti copilul la san e alegerea voastra. Puteti merge pe varianta, la o masa un san, la urmatoarea masa celalalt san si tot asa alternand... Sau puteti merge pe varianta, mai intai un san, jumatate din timpul mesei (asta inseamna cam 10minute) si apoi mutat la sanul celalalt, iar la urmatoarea masa, incepeti cu ultimul san si terminati cu primul... Sper ca ati inteles cum vine treaba...

Fug ca s-a cacacit un copil... Revin peste ceva vreme...

Loredana 34+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007

atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Va multumesc din suflet pentru gandurile bune.

Deci am baut apa, am stat linistita, simt cate ceva dar foarte vag si finutz, poate doarmne, poate cine stie......sunt si extrem de panicoasa si am avut si ceva de tras zilele astea cu supararile....ieri a si sughitzat, sa vedem cum va fi pana mai tarziu.

Incerc sa ma linistesc cu nervii, sa ma uit la un film, sa nu stau cu ochii lipiti de burta si daca pana diseara - maxim maine dimineata nu simt macar de cateva ori calumea, ma duc la spital.

Acum trebuie sa imi iau gandul de acolo, ca altfel o iau razna si nu fac nimic, sunt sigura ca ii transmit stresul.

Techila, Luto

----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

alex..in dvd-ul pe care l-am tot vazut shely spune ca nimic nu functioneaza mai bine si mai repede ca apasatul si zgaltaitul burtii in anumite zone..la mine s-a probat...si la ecograf cand apasa tare cu transductorul lovea de numa numa...
sunt sigura ca e bine!!!

Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Din pacate desi sunt la bb2 nu am deloc experienta la alaptat, dar sunt avida de informatie. Eu sper ca intre noi sa nu iasa niciodata discutii in contradictoriu pe acest subiect. Cred ca toate stim cat de benefic este alaptatul, dar in acelasi timp nu as acuza niciodata, niciodata vreo mamica care nu a putut/nu a vrut sa alapteze din diverse motive.
Eu am senzatia ca odiseea asta este speciala, ca tinem enorm una la cealalalta, ca suntem mature, deci ne vom sustine in absolut orice situatie

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

huh , citesc , citesc si parca mai rau ma tampesc
E un subiect fierbinte si va fi intens discutat cu pareri pro si contra. Huh , bine ca sunteti aici va fi mult mai usor

pe mine m-a laut valul ieri... ma simteam asa de luminata...dar sunt sigura ca mamele cu al doilea bebe au mult mai mult experienta si am parut un pik ridicola.

MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 36+

AMR 2-3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

alex..in dvd-ul pe care l-am tot vazut shely spune ca nimic nu functioneaza mai bine si mai repede ca apasatul si zgaltaitul burtii in anumite zone..la mine s-a probat...si la ecograf cand apasa tare cu transductorul lovea de numa numa...
sunt sigura ca e bine!!!

Jucausa mea

Mi-e frica sa o zgaltai ca nu stiu cum sa fac, mi-e sa nu stric ceva!

----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Alex pune- niste muzica,un rock ceva...cica ar merge si faza cu un pahar de cola!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

buna dimineata fetilii

uite o melodie de pus lui bebe
http://www.youtube.com/watch?v=MUu5DcyDRaA

nici un vot in plus pentru DVD cu alaptarea de la laugh and learn?

Alex din aceleasi considerente am ajuns saptamana asta la spital pt monitorizare si as merge aproape zilnic ... ca sa evit asta ma gandeam sa-mi cumpar centura din aceea care masoara bataile inimii bebeului ... stiti cumva la ce pret si un site in ro care sa livreze fast?

daci 35+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput