Burtici fericite de septembrie-octombrie (164)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

noi suntem bine, doatr ca ieri m-am trezit cu chilotei mai umezi decat de obicei, desi nu am pierdut nici dop, si nu am mai avut nici contractii. am zis sa mai astept sa vad ce se intampla. Azi noapte am dormit foarte bine.

in schimb mi-am facut programare la manechiura, pedichiura, pensat, vopsit...am tupeu asa-i??

eu astept sa se scoale baietii sa o luam din loc, sa vedem biserici pentru botez (ca sunt nasa pe 24 octombrie), de fapt ma intereseaza mai mult scorul practicat

va doresc si eu un week-end minunat!

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 36+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Fetelor, va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns:

Cand ar trebui sa ma duc la spital ptr monitorizare in caz ca nu il mai simt pe bb cum trebuie??? Adica la ce semne ar trebui sa intru in panica, dupa cat timp, ce sa urmaresc, cum sa fac??

Va rog, sunt disperata, dr mea e in concediu si nu o pot suna, deci ar trebui sa ma duc direct la spital si nu stiu ce sa fac.

Ieri am simtit ceva miscari finutze, ca si cum s-ar intinde, azi noapte aproape nimic si astazi probabil din cauza panicii nici nu mai simt, dar clar nu mai e cum a fost. O fi doar mai lenesa, sau cine stie, dar eu nu stiu ce sa fac.....va rog....

----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Fetelor, va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns:

Cand ar trebui sa ma duc la spital ptr monitorizare in caz ca nu il mai simt pe bb cum trebuie??? Adica la ce semne ar trebui sa intru in panica, dupa cat timp, ce sa urmaresc, cum sa fac??

Va rog, sunt disperata, dr mea e in concediu si nu o pot suna, deci ar trebui sa ma duc direct la spital si nu stiu ce sa fac.

Ieri am simtit ceva miscari finutze, ca si cum s-ar intinde, azi noapte aproape nimic si astazi probabil din cauza panicii nici nu mai simt, dar clar nu mai e cum a fost. O fi doar mai lenesa, sau cine stie, dar eu nu stiu ce sa fac.....va rog....

----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

neata,
in primul rand, inainte sa te panichezi, bea un paharoi maare de apa si stai linisita pe stanga 15 minute...vezi ce se intampla. ca sa stii ca e posibil sa nu mai fie asa activa din cauza ca nu mai are loc micuta...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 3 zile - azi e ultima zi de sambata ca punguta cu 2 bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Alex, nu stiu daca ma pot baga la sfaturi, sarcina mea fiind mult mai mica decat a ta. Dat, am patit acelasi lucru ieri, nu o simteam bine pe bebelina de aproape 2 zile, m-am panicat si am fugit la primul ecograf pe care l-am gasit la privat. Era in regula, puturoasa, dar doctorita mi-a spus ca trebuie simtit cel putin o data la 6 - 12 ore. Nu stiu daca te ajuta. Nu ai un aparat de ala de ascultat zgomotele fetale? Nu te supara ca ma bag cu raspuns, dar pot intelege ce simti. Bafta! 24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Neata si de la noi.
Mary, bun venit lui Razvan!!
Alex nu te panica, poate nu mai are asa mult loc de miscari. Pentru linistea du-te la spital dc dupa ce bei lichide nu se intampla nimic, la camera de garda unde lucreaza doctora ta.
+ 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

noapte buna fetilii

mie mi-a venit o idee (ca tot suntem interesate de subiectul alaptat):

Raluk, Dana, Crocodana si poate mai sunt fete care ati apreciat Laugh and Learn - tipa are si un cd cu alaptarea dar nu cred ca-l gasim de downlodat si pe asta - ce ziceti, punem banut pe banut si luam DVD?
m-am si gandit cum putem face - o idee - trimitem banii unei fete din "afara" si ea ni-l poate arhiva si trimite pe mail sau daca nu merge asa - il poate uploada pe un torent pt noi

buna, proasta ideea?

sa fiu sincera, pe mine m-ar interesa ambele dvd care au mai ramas de vazut cu ea - ambele fac cate 25 dolari bucata

aici gasiti informatiile legate de ele:
http://www.laughandlearn.com/classes-sheri

ce misto ar fiiii , voi ce ziceti?

daci 35+ cu Darius Alexandru

am primit si eu un dvd ieri cu alaptatul...il transform si-l postez pe yahoo sau undeva sa-l puteti lua si voi, ok?

MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata!

Techila, am vorbit cu fina mea care a trecut prin aceeasi drama cu pruritul de sarcina prin care treci tu. I s-a intamplat in ultima luna de sarcina si a spus ca absolut nimic nu o ajuta, ii venea sa-si smulga pielea de pe ea. Dupa cezariana au mai tinut-o vreo saptamana mancarimile dar la o intensitate mult mai mica.

Alex, eu din cate stiu este ca trebuie cel putin o data sa-l simti pe bebe in 24 de ore. Incearca sa-l stimulezi: gadila puternic burta, mai ales in locul unde se afla funduletul, pune muzica f tare in apropierea burtii (pt un minut-doua ca sa nu stresezi copilul).

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 36+

AMR 2-3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

huh , citesc , citesc si parca mai rau ma tampesc
E un subiect fierbinte si va fi intens discutat cu pareri pro si contra. Huh , bine ca sunteti aici va fi mult mai usor

pe mine m-a laut valul ieri... ma simteam asa de luminata...dar sunt sigura ca mamele cu al doilea bebe au mult mai mult experienta si am parut un pik ridicola.

MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!

Adela, ce faci?

Alex, pe langa sfaturile fetelor, incearca s-o inghesui putin; ingramadeste-o. Apasa pe burtica mai tare nitel cum fac dr la control si apoi asteapta sa vezi ce se intampla... Asta sigur nu le place... Mananca ceva dulce... La mine a functionat cu ingramaditul la un momentdat...

Mary, felicitari! Bun venit bebe Razvan!

Loredana 34+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007

atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata fetelor,
Alex pot sa iti spun din experienta ca este cel mai tampit sentiment pe care il poti trai.
Mergi la spital pentru ca vei pleca de acolo cu nervii asezati la ei acasa.
Faza cu copilul care creste si nu mai are loc eu nu prea o inghit pentru ca oricat de mare este bebelusul se misca chiar daca o face mai greu, chiar daca nu simti lovituri puternice dar el se misca.
Inainte de a merge la spital bea asa cum a spus si Techila un pahar foarte mare de apa, de preferat rece si stai pe partea stanga intinsa si va misca ai sa vezi. A doua smecherie este cu inghetata....mananca daca ai in casa si tot asa stai jumatate de ora relaxata si se va misca.
Iti doresc succes si te rog sa ne tii la curent ca te-ai linistit....mai ales ca nu am uitat ca tot ai spus zilele acestea ca ai si altfel de probleme care probabil au adancit aceasta stare de stres.
Daca te incalzeste cu ceva nu esti singura

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput