Burtici fericite de septembrie-octombrie (164)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Miha, Raluca spunea alaltaieri ca sambata spera sa o lase acasa. Sa vedem...

Camy dar in spital cum vei steriliza pompa, ca eu am si stresul asta...

Sabina multumim pentru informatiile despre streptococul B. Si eu sunt stresata cu el, ca nu mi s-a facut nici o analiza. Si daca tot provoaca ruperea prematura a membranelor, nu inteleg de ce nu ma analizeaza nimeni. Chiar doctorul meu spunea ca o sa-mi ia secretie prin saptamana 35 parca. Si eu stiu multe fete care au nascut in 33-34 din cauza lui...

Chiar asa, fetelor care ati nascut inainte de termen, vi s-a spus de ce s-a intamplat asta?

alex n-ai nici o tehnica s-o mai faci sa miste din cand in cand? Ori daca stai prea apasata pe burta, ori daca bei muulllttaa apa, ori uite eu daca ies la soare cu burta se intoarce saracu cu spatele... Dar du-te pana la spital daca tu crezi ca n-o sa te enervezi pe acolo, ca sa te linistesti.

Trebuie sa fug, raspund si recuperez mai incolo, n-am ajuns la zi...

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Pai Raluk , de ce nu l-ai facut inca? Mie dr mi l-a recomandat sa-l fac in sapt 28 si inca o data repetat in 36 asa ca merg sapt asta sa repet; vezi ca nu e compensat de casa de asigurari si tb sa cauti tu un loc unde se face analiza - de recoltat poate recolta si o asistenta

daci 35+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Alex, Alessia mea a sughitat zilnic de 2-3 ori in ultimele luni de ma miram si eu ca sughite non stop. sa=ti mai spun ca si ca bebe, dupa ce s=a nascut a sughitat cate 20 min incotinuu de nu mai stii ce sa faci? Este absolut in regula si nu inseamna nimic, dr Spock spune ca mai mult se streseaza parintii decat bebele de sughit. Asa ca nu te ingrijora ca nu a racit sau ceva. Alessia si acum sughite dupa ce radem amandoua si ne dragalim, ea rade foarte repede din orice si cu ras cristalin si..imediat sughite. Cat despre simtit ti-au dat fetele sfaturi bune, daca nu mai poti si nu mai poti, mergi la un ecograf, oricare, sunt multe cabinete particulare, vezi si tu unde te poate primi.
Insa sa stii ca daca o zgaltai sau o misti prin buritca nu pateste nimic, e foarte bine pazita si nici nu ai putea tu sa strici asa usor prin peretele uterului si cel abdominal (care, am vazut aseara, cica are niste centimetroi foarte multi, e foarte foarte gros, asa ca nu prea ai cum sa o defectezi pe bebelina) o poti apasa linistita. Dar sa stii ca da, treaba lor in mare parte e sa doarma.
Sper ca te-ai linistit deja si ai si simtit=o acum , pana apuc eu sa scriu - ca stau si cu un ochi pe mandra mea care ba scoate chiloteii ca nu ii plac cu Barbie, ba se joaca la apa in baie pe o scarita si trebuie sa fiu atenta la ea.
Pup

Clau 36+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Aviz amatoarelor

Cine a inventat wrap-ul a fost GENIAL.Doamne fetelor,vi-l rcomand cu mana pe inima.Nu se compara cu nimic din ce exista pe piata,la Erika am avut vreo 3 purtatoare de bb dar wrapul este minunat.
De doua zile,bb Lisa sta acolo ca in burtica...doarme dusa si se vede cat de bine ii prieste,ce fericita si in siguranta se simte.E bestial!Nici daca o tin in brate nu se linisteste ca in wrap,plus ca adoarme instant.I se aude doar respiratia linistita si calma.
Merita absolut toti banii,ba chiar in plus.
Bb sta atat de bine si in siguranta acolo,de maini te poti folosii fara probleme si este formidabil pentru mamicile cu doi copii,ca se pot ocupa in acelasi timp de amandoi.
Ca sa dovedesc cele scrise,uitati niste poze,de aici incepand:

http://family.webshots.com/photo/2350287440104955882QKOFlj

Ei,v-am convins?

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Din pacate desi sunt la bb2 nu am deloc experienta la alaptat, dar sunt avida de informatie. Eu sper ca intre noi sa nu iasa niciodata discutii in contradictoriu pe acest subiect. Cred ca toate stim cat de benefic este alaptatul, dar in acelasi timp nu as acuza niciodata, niciodata vreo mamica care nu a putut/nu a vrut sa alapteze din diverse motive.
Eu am senzatia ca odiseea asta este speciala, ca tinem enorm una la cealalalta, ca suntem mature, deci ne vom sustine in absolut orice situatie

Roxxy asa e ...fiecare stie mai bine ce si cum...era o mama ieri la ora care se vedea clar ca nu planuieste sa alapteze...dar asta e alegerea fiecareia...desi stiu ca e benefic pentru bb, pentru rinichii lui, pentru dezvoltarea lui ulterioara si pentru tine ca mama. una idntre prietenele mele nu a vrut sa alapteze pentru ca voia sa poata fuma si sa bea un pahar de vin...si atunci dupa 2 luni a terminat, iar acum imi spune ca se simte vinovata ca a fost egoista si nu a lasat fata sa suga cat a avut lapte. a zis ca la al doilea nu mai face asa...dar inca o data, e alegerea fiecareia si nimeni nu trebuie judecat. eu sunt o mare fana a lucrurilor naturale...cat mai putina interventie din afara...corpul uman este perfect...dupa cum am spus...m-a mirat faptul ca laptele nostru poate produce anticorpi pentru boli pe care nici nu le-am avut, la cererea copilului. asta este un lucru fantastic si dk ai lapte si inveti copilul sa suga corect...de ce nu ai face-o? ieri moasele ne spuneau ca au si un breastfeeding cafe unde poti sa vii sa mananci o prajitura si sa ceri ajutor daca ai probleme. pai cu atata bunavointa...de ce nu as face-o? daca voi avea de unde...ca dk Doamne fereste nu e...atunci se vor gasi alte alternative.

MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

raluk..la ce dr mergi?

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Aviz amatoarelor

Cine a inventat wrap-ul a fost GENIAL.Doamne fetelor,vi-l rcomand cu mana pe inima.Nu se compara cu nimic din ce exista pe piata,la Erika am avut vreo 3 purtatoare de bb dar wrapul este minunat.
De doua zile,bb Lisa sta acolo ca in burtica...doarme dusa si se vede cat de bine ii prieste,ce fericita si in siguranta se simte.E bestial!Nici daca o tin in brate nu se linisteste ca in wrap,plus ca adoarme instant.I se aude doar respiratia linistita si calma.
Merita absolut toti banii,ba chiar in plus.
Bb sta atat de bine si in siguranta acolo,de maini te poti folosii fara probleme si este formidabil pentru mamicile cu doi copii,ca se pot ocupa in acelasi timp de amandoi.
Ca sa dovedesc cele scrise,uitati niste poze,de aici incepand:

http://family.webshots.com/photo/2350287440104955882QKOFlj

Ei,v-am convins?

Jurnal de "mogalnete"

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

vai Sabina ce mititicuta si dragutza...e o dulce cum sta ea acolo :) doua comori ai :)

MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

[
Sabina multumim pentru informatiile despre streptococul B. Si eu sunt stresata cu el, ca nu mi s-a facut nici o analiza. Si daca tot provoaca ruperea prematura a membranelor, nu inteleg de ce nu ma analizeaza nimeni. Chiar doctorul meu spunea ca o sa-mi ia secretie prin saptamana 35 parca. Si eu stiu multe fete care au nascut in 33-34 din cauza lui...

Chiar asa, fetelor care ati nascut inainte de termen, vi s-a spus de ce s-a intamplat asta?

31+

Eu banuiesc ca am nascut mai devreme din cauza unui virus gasit in sange....daca ai citit povestea nasterii am scris acolo ca eram racita.Ei din cauza racelii...cat am stat internata am primit antibiotic.Doctorul nu mi-a confirmat,insa eu tare cred ca asta s-a intamplat si s-a declansat nasterea.
Ca depsre cand se face testul.Stiam la fel,prin sapt 34-35 de sarcina.

Jurnal de "mogalnete"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

pe mine m-ai convins Devylla ; doamne ce linistita pare ca sta acolo; frumoase poze

cat ai dat pe un wrap? in paritate romaneasca pls

daci 35+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Am baut apa, am mancat ciocolata, am impins cu degetele, am zgaltait burta = am simtit ceva, de vreo 2 ori, vag dar s-a simtit.

Ma potolesc pana mai tarziu si vedem ce se itampla - mai am treaba cu inghetata si cu cola.

Daca ma calmez de tot poate o fi mai ok, va tin la curent.

----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput