Burtici fericite de septembrie-octombrie (164)
Raspunsuri - Pagina 11
vias spune:
........vreau si eu wrap...dar in Ro nu am gasit deloc...cred ca o sa rog verisoara sa-mi aduca din Olanda...acolo sigur se gasesc..si si ieftin...
Raluk16 pai atunci iau si sterilizatorul cu mine, ce sa fac?????
Alex25 asa nu-mi place cand aud ca esti stresata si suparata.....sa stii ca bebe simte tot..si nu-i doar asa, o poveste asta...
Eu zic sa nu mai astepti pana maine...du-te la maternitate si spune ca tu nu mai simti copilul..si ca vrei s ate linistesti..
Cred ca este f important ca tu sa fii linistita..si apoi o s afie si bebita..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
daciana.ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MangaGirl pe mine m-a laut valul ieri... ma simteam asa de luminata...dar sunt sigura ca mamele cu al doilea bebe au mult mai mult experienta si am parut un pik ridicola. |
absolut deloc; dimpotriva, m-ai reinsufletit si pe mine
daci 35+ cu Darius Alexandru
hatsumomo spune:
devylla multumesc si iar multumesc foarte mult ptr explicatia facuta acum macar stiu si eu ce si cum cu toate ca nu ma regasesc printr-e nici una dintr-e cauze ps am vazut pozele si tu si bebica ta sunteti asa de frumoase si de micute amandoua
si arati super in kimono-ul acela
rest referitor la kg 'merg pe burta ca e apa mica ':P pup fetele si un weekend placut va doresc in continuare
36 +
aidaciolac spune:
'neata!
wow devylla ce poze si ce papusele ai , buna treaba ai facut
... merg sa recuperez
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
daciana.ilie spune:
citat din mesajul lui camy_pus ...cred ca o sa rog verisoara sa-mi aduca din Olanda...acolo sigur se gasesc..si si ieftin... |
Camy ce inseamna ieftin, cu aproximatie ?
daci 35+ cu Darius Alexandru
petrean spune:
www.sling.ro/" target="_blank">slinguri
aici gasiti fetelor slinguri si puteti comanda din romania, la noi la odisee foarte mutle fete au avut
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
anco spune:
neatza fetelor
devila esti super cu papusile tale
petrean draga, asa mi-as lua si eu chestii de-astea, dar tu stii foarte bine ca la 2 bb nu se poate, am primit 2 marsupii, dar tre sa gasesc pe cineva care sa vrea sa se plimbe cu mine ca sa ii pot scoate in marsupii.
techila, punguta cu 2 bani, mai rezista putin, ca noi suntem cu tine.
astazi mai avem oare ceva adrenalina pe aici? sau e weekend liber?
anco 36+???? si
poze
petrean spune:
anco..eu stiu ca la 2 bebe(la mine 3)..esti legat de maini si de picioare..dc nu ai ajutor..sau nu stai la casa
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
kawaichan spune:
citat din mesajul lui petrean www.sling.ro/" target="_blank">slinguri aici gasiti fetelor slinguri si puteti comanda din romania, la noi la odisee foarte mutle fete au avut Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati Poze gemeni Povestea noastra |
Hello la poporul gravidos,
Noi ne pregatim sa mergem la spital,am vbit cu moasa si vrea neaparat sa-mi mai faca un test de lichid.
Petrean,una e slingul si alta-i wrapul,cu totul alta mancare de peste.Distribuirea greutatii e mai buna la wrap,la sling din cate am inteles te doare spatele mai repede. La sling se folosesc niste inele,la wrap ba..Iar 160lei nu mi se pare ieftin deloc,sincer...wrapul Sabinei costa fix 39.00$ plus 10$ transportul,pana una alta sunt se pare cele mai ieftine de pe piata...uite inca o data linkul cu site-ul de pe care e cumparat
http://www.sleepywrap.com/
Manga,ce ai gasit tu pe E-bay e tot sleepywrap
Ma duc sa ma pregatesc,v-am pupat,va tin la curent
Mihaela 37+ cu baby Joshua