Burtici fericite de septembrie-octombrie (164)
Raspunsuri - Pagina 7
aidaciolac spune:
ioi techila cu semnatura ta cu tot esti tare fato esti tare ... am si o pt tine ca ai trimis mai multi bani decat era pe bon si daca vrei sa scapi de meu zi ce sa iti mai trimit
Gata si eu la ca am tot rasfoit forumul sa fiu la zi
la gasca
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
daciana.ilie spune:
noapte buna fetilii
mie mi-a venit o idee (ca tot suntem interesate de subiectul alaptat):
Raluk, Dana, Crocodana si poate mai sunt fete care ati apreciat Laugh and Learn - tipa are si un cd cu alaptarea dar nu cred ca-l gasim de downlodat si pe asta - ce ziceti, punem banut pe banut si luam DVD?
m-am si gandit cum putem face - o idee - trimitem banii unei fete din "afara" si ea ni-l poate arhiva si trimite pe mail sau daca nu merge asa - il poate uploada pe un torent pt noi
buna, proasta ideea?
sa fiu sincera, pe mine m-ar interesa ambele dvd care au mai ramas de vazut cu ea - ambele fac cate 25 dolari bucata
aici gasiti informatiile legate de ele:
http://www.laughandlearn.com/classes-sheri
ce misto ar fiiii , voi ce ziceti?
daci 35+ cu Darius Alexandru
daciana.ilie spune:
techila , mi se ridica parul de pe maini cand vad proaspata ta semnatura,
dar ma bucur pt tine ca vei scapa de mancarimile astea pacatoase ... sper ... dr ce zice de ele? bubitele trec dupa?
offf, , acu mi-am amintit ca vroiam sa-i zic ceva important lui Kawaichan - daca tu esti convinsa ca e lichid amniotic te duci la spital si stai pe capul lor, cu sau fara contractii, cu sau fara dilatatie;
din ce am retinut, sunt politici diferite ale dr dar oricum sunt unii de parere ca in maxim 24 de ore de cand ai pierdut apa tb sa nasti ca sa protejezi copilul de posibile infectii ....
o precizare pt celelalte fete; daca pierdeti lichid si este verzui - si nu incolor ca al Mihaelei - luati bagajelul si nu mai stati, mergeti direct la spital
si ultima editare , noapte buna !
daci 35+ cu Darius Alexandru
techila spune:
aida, te-am spaguit ca sa fi reporter in direct marti dimineata......ca sa am drepturi legale asupra ta...te-am platit
...tre' sa comunici, printeso...n-ai cum sa te cotesti (io i-am zis lui sotz ca sa puna sa-ti ramana sa-ti cumperi flori, in semn se saru' mana foarte mult, dar tantalaul nu a priceput..., asa ca si-au schimbat destinatia, te fac reportereasa)
daci, draguta semnatura mea nu? abia astept sa scap de mancarimi, ca doar si acum tot d-aia sed pe forum, astept sa intre galbeneaua in burta ca sa ma deie sotz cu pudra, asta inseamna inca 3 ore de somn (am calculat eu). doctorita mi-a zis ca nu prea am ce sa iau, ca mai e un pic si sa suport ca ii executa, dar eu, care ma urc pe pereti...nu pot sta pasnica si dau cu galbenici plus pudra. si din ce am citi pe net, pruritul de sarcina trece la cateva zile maxim cateva saptamani dupa nastere....eu sper sa treaca dupa ce trece anestezia, iti dai seama...om vedea...oricum, nu cred sa fie la fel de rau ca doar mi s-o relaxa si mie pielicica...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 3 zile - azi e ultima zi de sambata ca punguta cu 2 bani
hatsumomo spune:
neata fetele felicitari noi mamici si noi bebici
ma bucur ca v-am lamurit anumite lucruri despre japonezi
Despre noi :- Ultima ecografie (Marti 36 s 0z ) ne-a aratat un voinic de 3 kg bine sanatos voios si care se pare ca nu se grabeste prea tare sa vina pe lume ii place f. mult la mami in burtica asa analizele au aratat ca am capatat un microb care la nastere daca intra in contact cu gurita bebelului ii poate provoca nu stiu ce dereglare la creier deci acum sunt la tratament cu amoxacilina ....pentru a 3 a oara mise detecteaza nu stiu ce microb prezent in urina si ma apuca nervii ca macar nu inteleg de ce anume si cum sa ma feresc
Cantarul ne-a aratat 64 kg adica fix 10 kg am luat in plus pana acum doctorul stie de 63 asa am hotarat eu cu sotul meu ca sa nu mai comenteze dr ca m am ingrasat ,si tot a mormait ca am luat preaaa multe kg iar eu i-am zambit ironic si i-am umplut frigiderul in gand si gata intr-un final ce ma intereseaza cel mai mult inca nu stiu adica data nasterii ...dpn este 15.09.2009 iar nenea doctorul ne-a spus ca nu suntem departe dar nici aproape nu suntem pupici si o i buna
AMR 3 SAPTAMANI
36 +
devylla spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hatsumomo asa analizele au aratat ca am capatat un microb care la nastere daca intra in contact cu gurita bebelului ii poate provoca nu stiu ce dereglare la creier deci acum sunt la tratament cu amoxacilina ....pentru a 3 a oara mise detecteaza nu stiu ce microb prezent in urina si ma apuca nervii ca macar nu inteleg de ce anume si cum sa ma feresc AMR 3 SAPTAMANI 36 + |
Este vorba de streptococ-ul B.Foarte des intalnit la gravide,unii medici aleg tratament inainte de-a se naste fatul,pe parcursul sarcinii,altii deoarece urmand tratament,el poate reaparea...in timpul travaliului administreaza gravidei perfuzii cu antibiotic.
Uite mai multe aici si ce cauzeaza daca nu este tratat:
Streptococul de grup BSusDintre infectiile streptococice de grup B, infectia cu Streptococcus agalactiae este cauza numarul 1 a infectiilor perinatale. La nou-nascuti si copii mici, aceste infectii includ pneumonia si meningita. Femeile insarcinate trebuie monitorizate pentru infectiile cu streptococi de grup B.
Factorii de risc cert de infectie a nou nascutului in cazul femeilor insarcinate infectate cu streptococi de grup B sunt:
- travaliu prematur
- ruptura prematura a membranelor
- existenta deja a unui copil cu infectie streptococica B
- febra in timpul travaliului
- multiparitatea (mai multe sarcini anterioare).
In cazul acestor femei cu factori de risc certi, se recomanda administrarea antibioticelor pentru a preveni transmiterea infectiei la nou-nascut.
TratamentSusDiagnosticul precoce si initierea prompta a terapiei antibiotice sunt preferabile. Penicilina este medicamentul de electie in tratamentul infectiilor streptococice, dar alte antibiotice, cum ar fi Eritromicina sau Cefalosporinele pot fi folosite depinzand de natura infectiei si de susceptibilitatea si rezistenta individuala la antibiotice.
Infectiile cutanate streptococice necesita uneori doar tratament local, cu unguente cu antibiotice, insa, in unele cazuri poate fi necesar si un tratament pe cale orala.
In cazul infectiilor cu Streptococcus pneumoniae (pneumococ) se recomanda efectuarea antibiogramei, deoarece s-au semnalat tulpini rezistente la penicilina, eritromicina si azitromicina.
Felicitari pentru bb grasunel.Sarcina usoara in continaure!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
vias spune:
buna dimineata fetele...
m-am trezit si azi-noapte am visat ca-l alaptam pe Flavius plus am visat si ca il plimbam in carucior ....cand m-am trezit si i-am spus lui Pustache, a zis saracu' ca prima data ma pune in carut si-mi face mie o plimbare in el..
In alta ordine de idei...am avut proasta inspiratie ca sa ma sui pe cantar de dimineta ...si am 86kg ...deci +16 kg ...ce este mai rau, ca 4 kg le-am luat asa la foc automat in ultimele 2 saptamani..
Popma de sani o voi lua si eu la spital la Tg Mures....dar sa stiti ca am si eu o buba pe creier...eu stiu ca daca merg cu pompa acolo...or sa-mi ceara toate tigancile pompa, va trebui sa stau cu ochii in 4 sa nu o foloseasca.....stiu asta de cand eram cu Darius in spital
Un we placut va urez tuturor...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
techila spune:
buna dimineata,
proaspata si fierbinte pentru toata lumea las...
va doresc un uichend minunat fetelor!!!!!!
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 3 zile - azi e ultima zi de sambata ca punguta cu 2 bani
NelaM spune:
Buna dimineata si de la noi!
Ce vis frumos ai avut, Camy. Trebuie sa te fi trezit tare fericita.
Eu zic sa nu iti faci prea multe griji pentru kg, eu am luat 18 si cu siguranta o sa mai iau. Sper din tot sufletul sa nu depasesc 77kg (acum am 75, inca!), le dau eu jos cumva dupa. Eu nu sunt o fire prea sportiva (a se citi sunt putoare din fire, daca e musai, facem si sport, da' numai daca e musai), dar cu un regim alimentar echilibrat tre' sa imi revin in forma dupa. Sper sa ma ajute si Ana.
Si tot la capitolul cantar, Hatsumomo, kg luate de tine mie mi se par putine, un pic sub medie; pai numai bb are 3 din cele 10kg ce zici ca le-ai luat. Nu sunt medic, depinde foarte mult si de inaltime, ma gandesc ca de aceea doctorul tau iti zice ca ai luat mult in greutate... al meu, dragul de el, imi zice ca suntem in grafic, inca!!! E fericit de evolutia Anei, ma gandesc, ca nu e ingrijorat deloc de cele 17kile ale mele!
Noi suntem bine, nimic nou sub soare. Crestem, crestem...
Un weekend placut tuturor!
Nela, viitoare mamica de Ana, 34+
Manca-o-ar mama de strut!
miha74 spune:
neatza si de la noi!
uau! dar aici nu se plictiseste nimeni.
[flo]Bun venit pe lume bb KAROLINA! Felicitari mami CLODUTE!
Bun venit pe lume bb RAZVAN! Felicitari mami MARY!
de bb Stefan si mami Ramsan mai stiti ceva? S-a externat???
techila multumim de cafeluta. mai avem inca 3 de primit de la punguta cu 2 bani (imi place noua titulatura)
Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 36+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)