Burtici fericite de septembrie-octombrie (164)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Aida, pe mine m-a sfatuit o mamica care a alptat pana a facut puiul 1 anisor. Mi-a spus ca ea a inceput sa bea ceai de chimen si anason cam cu o luna inainte sa nasca, cate o cana-doua pe zi.
Oricum dupa ce-mi revin din anestezie vreau sa beau numai ceai din asta si incep imediat sa iau Galactogil (o sa iau timp de 2 zile doza dubla fata de cum scrie pe cutie).
Nici eu nu vreau sa cad in depresie. Daca nu voi reusi timp de o luna sa alaptez (atat mi-am propus sa incerc) voi renunta. Copilasii mei au nevoie de o mama calma si normala la cap, nu nervoasa si isterica.

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 36+

AMR 2-3 SAPTAMANI

Am citit ca ceaiurile astea de anason, chimen si fenicul sunt contraindicate in sarcina in doze mari-provoaca contractii. Asa exista la Fares un ceai pt stimularea lactatiei, dar cred ca cel mai bine e sa le consumam incepand imediat dupa nastere...

32+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

petrean nu stiu daca este pe mailul comun (ca tot imi propun sa downloadez tot si sa studiez si vad ca nu apuc ). Eu o am in format carte, dar de multe ori gasesti mai usor in format electronic ce cauti. Asa ca daca nu e mare deranj, poate ai putea sa o trimiti pe mailul nostru, sept_oct2009@yahoo.com .

Pana la revolutie stateam intr-un bloc pe langa gara (am avut o copilarie frumoasa printre sinele si depourile de cai ferate ). Apoi ne-am tot mutat. Si acum stam in cartierul Sasar, si ai mei, si noi tinerii. E cel linistit, plin de pensionari si verdeata multa .

Fetele, eu va las ca pur si simplu pic de somn si oboseala. Nu stiam de ce, apoi am calculat in ultimele nopti cat am dormit .

Va pup . Sa aveti o noapte linistita si un somn usor! techilaaaa se aude pana la tine???

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

mama..sta la meda:)exact blocul turn..aproape de euromedica
o sa trimit maine mailul..ca sunt franta..ma culc langa picii mei:)

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Aaaa, ce mi-ai amintit, Maria! La clinica din Tg-Mures unde a nascut prietena mea acu aproape o luna, a fost mulsa de mana si invatata cum sa se mulga. Chiar daca aveau pompe electrice din alea de spital acolo. Si i-au spus ca la pompa se scoate laptele foarte superficial, doar cel de aproape de gaurici. Si atunci incet incet ala din "fund" ori se face noduli, ori sanul va face din ce in ce mai putin lapte.

Acuma pe mine tot m-ar bate gandul sa-mi iau o pompa sa iau macar cat se poate. Pentru ca si prietena asta a mea spunea ca la pompa nu o durea deloc, dar la muls manual era ca o mamografie...

31+

si noua ne-a aratat cum sa expresam manual...cu mana de o parte si de alta a mameloanelor la diferite unghiuri...

dar hai sa te intreb si eu ceva, ca tot esti asa in tema cu cremele si etc...tu pentru ten ce folosesti? ca majoritatea cremelor sunt pline de parabeni si alte chimicale pe care nici nu le pot pronunta. si atunci cum iti faci rutina zilnica...demachiant, crema...si din cand in cand masti?

MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Felicitari noilor mamici!!!Sanatate multa, lapte mult si bb necoliciosi!!

Ahhh...ce subiect delicat ptr mine alaptatul. Asta a fost al doilea pas al meu spre depresia puternica, care m-a lovit ca un tren. Nu vreau sa va sperii. La mine a fost naspa ca Alessio nu vroia sa suga. Ii era atat de foame, sanii mei deja erau plini cu colostru ,lapte ce-o fi fost ala.....ca aveam 2 pepeni....la maslinele care le aveam de obicei.....si asa au devenit duri....si asa a facut imposibil alaptatul-E tare bine sa fii atenta sa nu devina sanii prea plini si duri ca bbul nu va reusi sa suga.Pe mine nu m-au ajutat nici asistentele astea.Le ceream o pompa sa ma mulg....dar ele imi ziceau ca nu-s sani de muls......si uite asa Alessio al meu a refuzat sanul.Ca vedea ca nu iese nimik din ei si il refuza categoric.Eu m-am luptat 2 luni....fara succes....cate ceaiuri am baut, pastile ptr marit productia laptelui....cate lichide.....nici un rezultat.Stresul, Alessio ca nu m-a ajutat....au contribuit la disparitia laptelui......ma mulgeam timp de 2 luni....cel mai mult am muls 30 ml.....groaznic......Acum imi voi lua pompa in spital.....sper din inima sa pot alapta, sa am un bb 2 mancacios.
Un sfat: sa nu beti multe lichide in spital....ca asa mariti productia laptelui....si sanii se umplu prea mult de lapte si puteti face mastita,etc.etc.....este un sfat "cules" de pe aici de pe la fete.

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

mai se vede ca a fost prea multa agitatie pe aici...ati cazut toate la datorie...tzt, tz, tz...noapte bune fetile...sa dormiti mult si bine. ca eu iar am inceptu sa visez aiurea...

MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

huh , citesc , citesc si parca mai rau ma tampesc
E un subiect fierbinte si va fi intens discutat cu pareri pro si contra. Huh , bine ca sunteti aici va fi mult mai usor

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

oooof danangie groaznic prin ce ai trecut Aici e marea problema ca suntem diferite ... eu de ex am baut muuuulta apa si degeaba , dar este adevarat ca in spital am plans in fiecare zi din cauza conditiilor , gandacilor ... a fost groaznic , desi acum daca dau timpul inapoi nu pot sa zic ca s-au purtat urat.Toti s-au purtat frumos si au avut grija de noi , iar cand am ajuns acasa am fost atat de fericita incat am zis ca nu imi mai doresc nimic ... , dar degeaba , nici laptele nu a venit
... e groaznic sa simti ca dai gres ...

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

salutare burticutze

in primul rand, sa uram si noi bun venit micutilor si felicitari mamicilor:

Bine ai venit Karolina! Felicitari Clodute!
Bine ai venit Razvan! Felicitari Melania !

ce faceti? ati adormit cu toatele?

eu am chef de o plimbare racoroasa si nush cum sa conving consortul

daci 35+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buna dimineata,
este a 2-a trezeala ca sa ma dau cu creme pentru scarpinala...am apucat sa dorm nitzel ca de cat v-am zis noapte buna, de la ora 8....dorm.
azi mi-am luat de la farmacie si mixura mentolata, nu foarte indicata in sarcina din cauza alcoolului dupa spusele farmacistei,
dar o folosesc si eu pentru genunchi, glezne si nitel pe fund. pentru burta mi-am luat un borcan cu galbenele.
am vazut ca si voi ati cazut devreme pe altarul formului..., deci nu aveti de ce rade de mine ca m-am culcat la 8.

nu aveam nimic interesant de zis, vroiam doar sa vad cum se vede ca mi-am schimbat semnatura...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 3 zile - azi e ultima zi de sambata ca punguta cu 2 bani - deci ar veni asa... cam...raspoimaine

Mergi la inceput