Burtici fericite de septembrie-octombrie (164)
Raspunsuri - Pagina 5
raluk16 spune:
Multumim mult de informatii .
Deocamdata, din primul studiu, prefer Galaforul, pentru ca Galactogilul are zaharoza. Ce-i drept ca la Galafor nu am gasit deloc excipientii (prostiile de pe langa plante) dar daca sunt capsule, e posibil sa contina chiar numai plantele.
31+
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kemsy Iertati-mi Dar daca las sanul din care nu a mancat bebe plin, nu e riscul sa se umple si mai tare??Sau la un anumit nivel se opreste productia de lapte? Cu alte cuvinte, sanul e ca un robinet neinchis, curge mereu, sau e cu senzori ??? Gianina 34+ cu Loris Stefan Loris Fotografii |
:) cred ca nu apuca sa se umfle atat de tare incat sa fie o problema. copilul mananca destul de des :)
MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui petrean si galactogil este foarte bun, insa e cam costisitor...eu mi-am alaptat primul copil pana la 1.7 ani..si gemenii pana la 4 luni Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati Poze gemeni Povestea noastra |
de aia mi-am facut provizie de ceai de chimen...ca tot imi place mie tare mai ales supa de chimen
MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
petrean spune:
galatogilul..e super la gust..e o pulbere..care se pune in apa(ceai)..insa e undeva la 55 ron..pt 10 zileinvestitie serioasa..nu gluma
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
raluk16 spune:
Geanina eu cred ca pana la urmatorul alaptat poate astepta asa plin. Sau daca sunt zilele alea cu mult lapte, probabil ca trebuie sa-l scoatem tot sa nu se intareasca pe acolo, cu riscum sa crestem productia, dar asta se va regla in timp.
Si in legatura cu intorsul bebeului, eu in locul tau as incerca intai tehnicile de acasa (stat in 4 labe,...). Apoi tehnici de kinetoterapie, poate acolo aveti, era in filmul de pe youtube ceva, si nu lucra deloc tanti pe burta femeii. Zicea cineva pe aici ca tehnica aia de intoarcere a doctorului cu miscari de burta nu e numai dureroasa pentru tine, dar e si periculoasa daca doctorul nu e experimentat. Asa ca sa stii ca nimeni nu te-ar condamna daca ai alege cezariana! Mai ales dupa ziua de azi in care am vazut ce repede isi tine Melania bebeul in brate .
Aaaa, ce mi-ai amintit, Maria! La clinica din Tg-Mures unde a nascut prietena mea acu aproape o luna, a fost mulsa de mana si invatata cum sa se mulga. Chiar daca aveau pompe electrice din alea de spital acolo. Si i-au spus ca la pompa se scoate laptele foarte superficial, doar cel de aproape de gaurici. Si atunci incet incet ala din "fund" ori se face noduli, ori sanul va face din ce in ce mai putin lapte.
Acuma pe mine tot m-ar bate gandul sa-mi iau o pompa sa iau macar cat se poate. Pentru ca si prietena asta a mea spunea ca la pompa nu o durea deloc, dar la muls manual era ca o mamografie...
31+
vias spune:
citat din mesajul lui aidaciolac deci eu de data asta o sa stau si in urechi sa alaptez ... ca sa elimin eu niste bube de pe creier , dar daca nu se va putea si nu se va putea si nu o sa am , clar nu o sa fac o depresie din asta ca nu imi permit ... o sa vedem. Uite cum unele femei au colostru la cateva ore si altele nici dupa nu stiu cate zile ... suntem diferite ... va lipsesc putin Aida ... 35+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
nici eu nu am avut pentru DaRIUS......SI LA FEL AM PETE PE CREIER...VREAU NEAPARAT SA-L ALAPTEZ PE PICI..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
raluk16 spune:
Am trimis pe mailul comun un e-mail de la o prietena de-a mea din State care a primit sfaturi de alaptare de la La Leche League. Filmuletul exprima cam ce tocmai am aprofundat noi ca pompa singura nu scoate tot laptele. Si pe femeile alea le invata cum sa se maseze ca sa scoata tot laptele. Deci un fel de amestec intre muls manual si pompa.
31+
petrean spune:
fetele, care doriti cartea mama si copilul(exista inclusiv tehnici de muls, alaptat..e tare interesanta)v-o trimit cu mare placere
Poze gemeni
Povestea noastra
kemsy spune:
Eu am cartea, dar e evident ca nu am citit cu atentie .
Cu acestea va zic noapte bunaaaaa!!!!!!!!!!!
Gianina 34+ cu Loris Stefan
Loris
Fotografii
petrean spune:
raluk..unde stai in bm?si eu sunt tot baimareanca...plecata de acolo:))
Poze gemeni
Povestea noastra