Burtici fericite de septembrie-octombrie (164)
Raspunsuri - Pagina 20
vias spune:
Daciana am vazut marsupiul...foarte fain...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Roxxy80 spune:
Eu iau o tableta la 8 ore si mi s-a spus ca o sa-mi creasca pulsul dar nu ma asteptam sa tremur asa rau. Azi de dimineata de abia tastam.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carinablanca
Exact asa mi se intampla si mie desi eu iau doar de 3 ori o jumatate de pastila pe zi. SI cel mai rau e cand il iau pe stomacul gol (dimineata) cand nu am chef si nici putere sa pap ceva. 37+ cu ![]() |
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 36+ AMR 2-3 SAPTAMANI
carinablanca spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui Roxxy80 Eu iau o tableta la 8 ore si mi s-a spus ca o sa-mi creasca pulsul dar nu ma asteptam sa tremur asa rau. Azi de dimineata de abia tastam.
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 36+ AMR 2-3 SAPTAMANI |
te cred, daca eu tremur la o juma de pastila la 8 ore. Incearca totusi sa ai stomacul plin pentru ca mie mi se pare ca nu am stari asa de proate (tremurat si pusee de caldura) asa.
Oaricum sa stii ca eu prefer mai ales dimineata sa raman in pat pana cand trece starea aceea . Oricum exact asa mi-a recomandat si doctorita.
Tu pana cand trebuie sa iei Gynipralul?
37+ cu
daciana.ilie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 Vreau sa intreb si eu burticile care iau Gynipral daca le creste pulsul si le tremura mainile si picioarele intr-un mare stil (cam la vreo 2 ore dupa administrare timp de vreo 30-60 de minute). |
si eu am patit la fel si nu a tb sa-l iau decat o saptamana ... slava domnului
zicea insa cineva, nush cine
daci
35+ cu Darius Alexandru
carinablanca spune:
Se poate lua cu Diazepam (asa mi s-a spus la medic). Doar ca mi-a zis si ca daca rezist fara mai bine e asa. Imi prescrie Diazepam doar daca e nevoie. SI asa cred ca luam destul pastile in sarcina si cred ca trebuie sa evitam tot ce se poate.![]()
37+ cu 
Roxxy80 spune:
O saptamana de zile voi lua, adica pana vine dr meu din concediu.
[/quote]
te cred, daca eu tremur la o juma de pastila la 8 ore. Incearca totusi sa ai stomacul plin pentru ca mie mi se pare ca nu am stari asa de proate (tremurat si pusee de caldura) asa.
Oaricum sa stii ca eu prefer mai ales dimineata sa raman in pat pana cand trece starea aceea . Oricum exact asa mi-a recomandat si doctorita.
Tu pana cand trebuie sa iei Gynipralul?
37+ cu 
[/quote]
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 36+
AMR 2-3 SAPTAMANI
vias spune:
am incercat acum sa o sun pe Monica...si mi-a inchis...si..NIMIC...
ieri area pe medicamente ca avea contractii..
O naste natural???????????
oricum...nu conteaza decat sa fie si ea si bebe sanatos..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
carinablanca spune:
Eu deja iau de 3 saptamani, dar cand termin cu folia asta ne oprim ca mi-e teama ca asa nu nasc niciodata. ![]()
37+ cu 
aidaciolac spune:
intru sa fac capitol in pauza de calcat 

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
techila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus am incercat acum sa o sun pe Monica...si mi-a inchis...si..NIMIC... ieri area pe medicamente ca avea contractii.. O naste natural??????????? oricum...nu conteaza decat sa fie si ea si bebe sanatos.. Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei www.Darius-Andrei.piczo.com http://nshrine.com/shrine/Darius Sa-l ajutam pe Alex 28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius CristianPOZE |
aoleo...pai sa nasca fara
? posibil sa fie doctorul lavizita de seara si sa nu poata raspunde....Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze
si 
AMR 3 zile
- azi e ultima zi de sambata ca punguta cu 2 bani