Burtici fericite de septembrie-octombrie (164)
Raspunsuri - Pagina 21
Roxxy80 spune:
Si eu m-am tot gandit la Monica zilele astea, dar parca mi-e tot timpul jena sa o sun, desi mi-a spus ca o pot suna oricand. Ma gandesc sa nu o deranjez, sa nu cumva sa o trezesc din somn etc. Sper din tot sufletul ca e bine.
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 36+
AMR 2-3 SAPTAMANI
alex25 spune:
Zicea cineva de un CD despre alaptare, as vrea si eu sa cotizez daca se poate - adica care ar fi planul, ca nu am inteles!
----------------------------------------------
Alexandra
34+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
daciana.ilie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac intru sa fac capitol in pauza de calcat ![]() ![]() ![]() |
.. sunt contrariata, chiar nu mai e nimeni, tacanit ca mine, care sa nu vrea sa calce hainutzele pt bebe?
daci
35+ cu Darius Alexandru
daciana.ilie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Zicea cineva de un CD despre alaptare, as vrea si eu sa cotizez daca se poate - adica care ar fi planul, ca nu am inteles! ![]() |
me, me ... planul nu e inca batut in cuie ... doar sa ne strangem si sa-l comandam si sa facem in asa fel incat sa avem repede acces la el
http://www.laughandlearn.com/classes-sheri
about childbirth se gaseste 'free'
daci
35+ cu Darius Alexandru
petrean spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
Este un Costin la euromedica si altul la spital. Ala de la spital e mai cunoscut. Oare de ala de la euromedica zici? 31+ ![]() |
e acelasi..are si acolo si acolo..a nascut o prietena de-a mea in martie cu el. a Pus ca e super ok..dr. La el a fost toata sarcina
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra