Burtici fericite de septembrie-octombrie (164)
Raspunsuri - Pagina 19
carinablanca spune:
Raluk eu am vazut-o pe starchi in ambele liste si em presupus ca asa au ramas toate fetele. Ea avea acelasi DPN cu mine si asa am remarcat.![]()
37+ cu 
devylla spune:
Irda multumesc ca impartasesti cu noi experienta ta legata de wrap.
Ma regasesc in fiecare rand pe care l-ai scris.
SA mai treci pe la noi.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
anamaria1979 spune:
Aida am aceiasi problema, cel putin partea cu alaptatul este o necunoscuta mare pentru mine. Ar fii bine sa primim mai multe sfaturi de la fetele experimentate.
Va doresc o seara placuta la toate ca fug in parc cu soata, nu mai am stare in casa deloc, imi vine sa ma sui pe pereti.
+ 37
devylla spune:
Nah ca am gasit o comparatie intre wrap,sling si alte produse:
http://www.sleepywrap.com/index.php?page=compare-baby-carriers
La sfarsitul paginii este si un tabel usor de retinut
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
vias spune:
eu am comandat wrap-ul nu ca sa-l tin pe bebe in brate in casa...fereasca Dumnezeu...copilul in casa sta in patut la el...afara in carucior..ca de-asta i-am cumparat carut... wrap-ul l-am luat pt datile in care trebuie sa cobor sa-mi cumpar ceva (ca doar nu voi lasa copilul in casa singur)...cand poate mergemn repede la cumparaturi si il luam pe bebe..
Trebuie sa spun ca eu voi fi singura...sotul lucreaza de dimineata pana seara, doar duminica are liber....si nu voi fi decat eu si bebe...nu ma plang...doar ca vreau sa-mi fac viata mai usoara...si nu in casa...sau la plimbare..ci atunci cand am ceva urgent de facut...si stiti si voi..cand nu-i cineva sa te ajute...mai mereu apare cate ceva..
Am priceput tot ce ati scris voi..o sa tin cont de toate parerile si le voi adapta situatiei mele si necesitatilor.
l-am comandat acum pt ca eu mi-am facut o lista...altfel nu ma descurc.. din pacate noi avem rata la apartament 2500 ron 
..plus alta rata 500 ron... asa ca nu mi-as permite sa-mi cumpar tot ce-mi trebuie atunci dupa ce se naste..pt ca nu as avea cu ce sa cumpar...suntem si noi limitati...de-asta prefer sa cumpar cand pot...si din timp...ca altfel..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Roxxy80 spune:
Vreau sa intreb si eu burticile care iau Gynipral daca le creste pulsul si le tremura mainile si picioarele intr-un mare stil (cam la vreo 2 ore dupa administrare timp de vreo 30-60 de minute).
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 36+
AMR 2-3 SAPTAMANI
carinablanca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 Vreau sa intreb si eu burticile care iau Gynipral daca le creste pulsul si le tremura mainile si picioarele intr-un mare stil (cam la vreo 2 ore dupa administrare timp de vreo 30-60 de minute). Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 36+ AMR 2-3 SAPTAMANI |
Exact asa mi se intampla si mie desi eu iau doar de 3 ori o jumatate de pastila pe zi. SI cel mai rau e cand il iau pe stomacul gol (dimineata) cand nu am chef si nici putere sa pap ceva.
37+ cu
daciana.ilie spune:
Aida si Anamaria - nu vreti sa cotizati si voi si sa luam dvd ala legat de alaptare de la laugh and learn?
eu vreau, Raluk si Crocodana vor, probabil o sa vrea si Dana15 si costa doar 25 dolari dvd-ul?
Multumesc frumos Irda si Devylla - eu sunt pro wrap - acu sa vad ed unde il iau ca tb sa-mi si placa ![]()
Iulika , eu nu sunt atat de dragutza cu tine, te
daca renunti acum sa mai alaptezi; pls mai insista ... mai intreaba in stanga si in dreapta ... gandeste-te ca e doar un joc al nervilor si tb sa rezisti; macar inca 2 saptamani ... zic si eu ca-s buna la dat sfaturi in lipsa de astfel de probleme
; 

daci
35+ cu Darius Alexandru
Irda spune:
Sabina....mai dau pe-aici ca am niste fete dragi cu minuni in burtici la odiseea asta si abia astept sa le felicit deplin pentru pui, plus ca aveti aici o atmosfera tare placuta si "palpitanta" acum ca s-a dat "cep" la butoiul cu nasteri!`
Aida..asa e....la faza cu plecatul cu avionul de una singura cu 2 copii mici, dintre care unul sugar de 3 luni....iti dau dreptate....nu sunt multe care pleaca asa de nebune, dar cum aici n-aveam nici un ajutor...m-am dus la mama in Italia sa....DORM...
.
Ehh...a trecut si perioada aia....acum dorm toata noaptea legata amandoua gazele si ma odihnesc si eu.
Roxxx.....din pacate asta e unul din efectele secundare ale Gynipralului.....
Eu nu mai sunt gravi, dar la ambele sarcini am avut nevoie de Gynipral ca sa duc fetele pana la 35 de saptamani cand s-a produs nasterea la amandoua asa ca stiu cam ce stari
poate sa-ti dea medicamentul asta!
Cand vezi ca nu te simti ok...incearca sa te intinzi si poate si dormi nitel....face sa treaca mai repede senzatiile neplacute!
Imbarc fetele sa ma duc la Auchan dupa paine si lapte nu mai avem de diseara!
Pupicim fetele vesele!

carinablanca spune:
Si acum, daca tot am ajuns la zi
sa va povestesc si despre noi. Saptamana asta am fost din nou la control si dupa cum au spus medicii totul e ok cu bebelina si are cca 3 kg la 37 saptamani.
Mi-a masurat is Ir-urile (apropo la un moment dat zicea cineva ca stie intervalele care sunt ok. va rog daca se poate sa mi le dati si mie).
Placenta nu e chiar asa de imbatranita, ba chiar e de grad II ceea ce iar e ok la varsta noastra insa a zis ca lichidul amniotic este in cantitate mai redusa (oligoamnios). S-a intalnit cineva cu o asemenea situatie? Daca da va rog sa imi spuneti si mie ce stiti.
Per total rezultatul ecografiei a fost pozitiv deoarece medicii au zis ca e ok. Si ne vedem pe 31 august la control. Poate o sa fie ziua cea mare?
Pe de-o parte chiar mi-as doari asta deoarece atunci vom avea aproape 39 de saptamani. Daca sta bebelina pana atunci.
37+ cu