Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (84)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Suntem doua fetitze dezvoltate uniform si aproape la fel, avem 350g fiecare, dna dr ne-a masurat toate organele si oscioarele...suntem in grafic. Mami si tati sunt foarte fericti...tati era asa emotionat pt ca a fost prima intalnire. Acum asteptam sa se hotarasca asupra numelor noastre. Am si pozat...cine vrea sa ne vada ne gaseste la semnatura la "odiseea noastra".

21+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

FELICITARI pentru cele doua domnisoare, Larisel! Ma bucur mult ca bebelusele sunt in grafic! Si ma mai bucur ca doctorita ta a luat decizia inteleapta sa-ti dea clexane pentru FACTOR V si MTHFR, multi ginecologi habar nu au ce inseamna astea... Referitor la intrebarea ta daca se da compensat clexane, eu iau gratuit inca de la inceputul sarcinii, procedura e urmatoarea:
-ginecologul imi da scrisoare medicala cu tratamentul;
- la inceputul fiecarei luni merg cu scrisoarea la medicul de familie pentru a-mi elibera reteta gratuita (pentru gravide este gratuit) cu tratamentul pt o luna;
- apoi merg la farmacie si ridic clexane gratuit.
Eu am fost si la hematolog, desi doctorul meu a zis ca voi face clexane pana la nastere deoarece nu eram sigura daca nu cumva trebuie ajustate dozele (am si doua sarcini pierdute si am preferat sa "ma caut" mai mult)... se pare ca daca totul e ok la eco , voi continua pana la nastere si inca 6 saptamani dupa aceea cu doza de 0,4 zilnic.
Oricum, tu sa stai linistita la nastere, atata timp cat doctorita ta stie de tratamentul anticoagulant, va sti cum sa procedeze. Inca o data, felicitari!

Krelia, mi-a veniiiiiit peeeeernaaaa! E bestiala, albastra cu ursuleti! Am dormit cu ea in brate excelent, nici macar nu m-am mai trezit la 5,30 dimineata ca de obicei, ci pana la 8,30 ca o valiza in gara de nord! Mare inventie, dom'ne!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Vai ce emotionant Larisel, felicitari! Sa le dea Dumnezeu viata lunga fetitelor si parintilor lor. 24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata,fetele! Va doresc un W-E placut tuturor!
Raluci b. distractie placuta la munte!
Larisel felicitari pt .echo.! Sa-ti creasca mari si sanatoase "printesele"!

Multa sanatate fetelor care sunt racite!Incercati si cu propolis..

miany
28+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Simina, asa e cum zic fetele, depinde de spitalul la care nasti, daca nasti natural la Elias intr-adevar ti se cere sa vii tu cu epidurala (poate mai sunt si alte spitale la care se procedeaza asa), si cica se gaseste la farmacia din incinta spitalului Municipal trusa de epidurala Braun care e cea mai buna.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 26+

Mergi la inceput

Lumi, ma bucur ca v-ati simtit bine in scurtul concediu! Conteaza foarte mult cateva zile de relaxare. Ce ti-a recomandat tie doctorul sa iei pt reflux? Am niste arsuri ingrozitoare (cred ca unul din bebelusi sau amandoi sunt cam pletosi, daca ar fi sa ma iau dupa studiile astea)... si am uitat sa intreb la doctor(i) ce pot lua...

Avalon 26+

Mergi la inceput

Monis, vezi ca dr.Haiduc mai recomanda pt eco si pe dr.Radulescu (Botica Razvan) pe care il poti gasi la Medlife http://www.medlife.ro/index.php?show=hyperclinica&s=91 in afara de dr.Steriu care banuiesc ce parere ti-a lasat, am fost si eu la ea la eco).

Avalon 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Larisel felicitari pentru printese. Sa dea Dumneazeu sa fie sanatoase si sa ajunga cu bine pana la termen. Ce bine ca se mai regleaza balanta de fetite contra baietei.

Avalon de unde ai comnadat perna pt gravidute? As vrea sa imi cumpar si eu. Degeaba ma chinui sa dorm pe partea stanga, ca ma trezesc tot ca un greiere bortos cu fata in sus.

Camy ma bucur tare mult ca s-au adunat banii necesari pentru Alex. Ii doresc ca operatia sa fie o reusita totala.

23+ moi si Cezara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata fetelor,
azi cred ca ma duc sa-mi acut pantaloni pt. gravide, ca acus vine frigul si sa am si eu cu ce ma imbraca...

larisel - felicitari pt. fetite.
fetelor racite le doresc multa sanatate.
raluci - distractie placuta la munte.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Si celelalte masuratori sunt ok: col inchis si lung de 3.4cm, lichid amniotic normal, placentele s-au unit si acum e una singura cu grad de maturare 1, ir-uri ombilicale in grafic (0.68 respectiv 0.73), dpn nou 04.01.2010.

avalon Si eu am o sarcina pierduta din cauze neidentificate la 10 saptamani anul trecut in octombrie (posibil sa fi fost trombofilia de vina). Eu trebuie sa iau clexan 20mg tot asa cate una pe zi pana la nastere si dupa inca nu stiu cat timp. Am cautat in vreo 3 farmacii ieri si nu am gasit, dar azi sper sa am noroc. Reteta gratuita cred ca o iau abia luni, asa ca prima tura o sa o cumpar cash. Vroiam sa te intreb...tu le faci acasa sau ti le face vreo asistenta? Ca ma gandesc ca daca ma duc zilnic la policlinica sa le fac...mai cotizez si acolo.

Se pare ca exista o legatura reala (nu babism) intre arsurile stomacale si parul bb-ilor. Incearca cu lapte caldut...mai atenueaza senzatia.

Weekend placut tuturor...si relaxant.

21+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput