Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (84)
Raspunsuri - Pagina 13
Ramonika spune:
simina - cu epidurala nush ce sa zic, mai bine fa cum au zis fetele, intreaba la spital. eu inca nu m-am hotarat daca o sa o folosesc sau nu, nu am vb cu dr. inca despre asta.
LauraG - misto intamplarea cu fetita care te intreba cum a ajuns bebe in burta... ![]()
eu deocamdata dorm bine, nu simt nevoia de perna speciala. sa vedem mai incolo ce-o fi...
mai am si eu arsuri, insa nu foarte des. iar laptele dulce e preferatul meu...
iaurtul mai putin...
carcei nu prea am, decat daca misc piciorul intr-un anumit fel, dar ma feresc sa o fac. oricum si inainte de sarcina tot asa simteam. in schimb mai imi amortesc mainile daca dorm pe ele...
fetele din Iasi, babay expo sau ceva similar nu stiti daca o sa aiba loc si in oras la noi?
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Avalon Monis , vezi ca dr.Haiduc mai recomanda pt eco si pe dr.Radulescu (Botica Razvan) pe care il poti gasi la Medlife http://www.medlife.ro/index.php?show=hyperclinica&s=91 in afara de dr.Steriu care banuiesc ce parere ti-a lasat, am fost si eu la ea la eco).***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** Avalon 26+ ![]() ![]() |
. Sa vad daca gasesc programare, ca la Iosub am deja.monis
28acum si cu poze
lorelix spune:
larisel,
sa-ti traiasca fetitele..si sa te bucuri de ele.

si un week-end minunat tuturor
lorelix
28+ TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
vias spune:
Larisel felicitari pentru cele 2 fetite 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
many_bani spune:
Buna dimineata si de la mine,
Larisel felicitari ptr cele doua printese, sa va ajute DD sa fie bine pana la capat.
Adriana cred ca si in Oradea se foloseste, prietena mea s-a stabilit acolo, deci a nascut la maternitatea din Oradea si a folosit epidurala.
Referitor la analize si eu cand am luat rezultatele la hemoleucograma completa am intrat in panica de nu mai stim de mine, insa dr. a zis ca ptr. sarcina sunt rezultate bune, la gravidute sangele este mai "diluat" iar aparatura care prelucreaza proba nu are de unde sa stie. Asa ca cea mai buna parere este cea a dr.
Va pup
28 + 
Avalon spune:
Dankuta
, perna am comandat-o de aici si merita fiecare banut (scoti tu cratima pentru ca apare reclama daca scriu corect linkul): http://www.bebelusul-tau.ro/detalii.php?cod=AR01 Dupa ce se nasc bebelusii o voi folosi pentru ei, pontul mi l-a dat o mamica de gemenase
Si eu pateam la fel ca tine pana acum, nu stiu cum faceam dar tot pe spate ma trezeam din somn... si nu e bine deloc...
Larisel
, eu imi fac singura injectiile si crede-ma ca nu e greu, trebuie doar sa fi atenta sa eviti a atinge vreun vas de sange acolo unde introduci acul (raman vanatai), deci cand bagi acul daca te doare inseamna ca ai atins un vas de sange, scoti acul si cauti alta zona (zonele ideale sunt cele de pe partea de sus a soldurilor pentru ca au grasime, aceste injectii se fac subcutanat, in stratul de grasime) uite aici un link cum sa ti le faci singura: http://www.ghidulpacientului.ro/tromboza-venoasa/pagina8.php
Practic dupa ce dezinfectezi cu spirt o zona extinsa unde intentionezi sa faci injectia, lasi sa se usuce bine (ca altfel ustura) si apoi apuci carnita cu doua degete de la cealalta mana decat cea cu seringa si introduci acul. Nu doare deloc daca acul intra in grasimuta, nu trebuie sa scoti aerul din seringa ca la injectiile intramusculare (stiu sa-mi administrez si din alea) si nu dai drumul la carnita pana nu introduci tot serul. Ai sa vezi ca acul e ca cel de insulina, subtire ca un fir de par si scurt... Dupa ce ai golit seringa, dai drumul la carnita si mai dai o data cu tamponul cu spirt peste locul unde ai intepat. Si gata! Eu injectiile le fac dimineata iar aspenterul il iau seara. Tot pt trombofilie mai iau si o capsula de vitamina C pe zi de 1 gr de la CETEBE si B complex cu acid folic (pt MTHFR) de la Doppel Herz (din sapt 12 iau combinat cu omega 3 pentru creierul bebelusilor).
Atentie ca administrarea de heparina duce la scaderea asimilarii calciului in organism si de aceea noi avem nevoie in plus fata de alte gravide de un aport de calciu suplimentar (eu iau special pt gravide OSTEOCARE) ca sa nu facem mai tarziu, peste ani osteoporoza.
Monis
, in functie de cat de mult te influenteaza zvonurile despre dr.Iosup poti pastra sau nu programarea la el (vezi ca Iosub e alt medic, si din cate tin minte nu din Bucuresti)... Cu riscul ca unele persoane sa se simta lezate spun ca nu este dumnealui raspunzator de faptul ca unele mamici au avut copii cu probleme ignorand total efectele nocive ale fumatului si a altor obiceiuri daunatoare (alcool, etc) in timpul sarcinii... ar trebui ca inainte sa acuze si sa faca plangeri la colegiul medicilor sa isi intrebe propria constiinta daca e corect sa distruga cariera unor oameni, in timp ce ele fumau in nestire in timp ce bebelusul se dezvolta in burtica... Fiecare face ce vrea cu corpul ei, insa atunci cand e vorba si de viata altora, ar trebui sa avem un pic mai multa constiinta...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
26+ 

monis5 spune:
Avalon - de cand cu proaspatul subiect despre Iosup (am eu un prieten Iosub![]()
![]()
si vesnic scriu aiurea) m-am mai gandit si cred totusi ca o sa ma duc la el. Oricum la STeriu nu mai mai duc poate sa se supere Haiduc mult si bine. Tanti aia m-a scos din minti si m-a facut sa bocesc zile intregi, asa ca poate fi experta-expertelor, pe mine nu ma intereseaza. Cat despre cei care i-au sapat cariera, nu ma pot pronunta ![]()

monis
28
acum si cu poze
unombun spune:
Avalon,te rog frumos sa ma ierti ptr.indrazneala,eu sunt de la forumul pe oct,ti-am scris pe e-mail un mesaj.Daca mi-ai raspunde sa ma lamuresti,ce bine ar fi..Ptr.arsuri,pe care eu le am de la tratam de sustinere a sarcinii si nu de la altceva,pentru ca fac si de la apa,iar grasimi nu maninc deloc-mai scap de ele prin fasole pastai-maninc zilnic de la inceputul lunii iunie de 3 ori pe zi si asa mai scap.Sint singurele care m-au ajutat-eu nu maninc grasimi,piine,etc,decit ce am scris,dar fac arsuri datorita progesteronului si fasolea descompune moleculele de colesterol,ce mai inginerie mare explicata de ginecolog.
shtephy spune:
Buna fetelor
Andre da te rog as vrea reteta cu explicatii
pentru carbonara
sar'na.
LauraG super haiosi copiii,draguta intamplare
.
Larisel felicitari pentru comorile fetite,sa fie sanatoase si sa stea cat mai mult la caldurica 
.
RaluciB ai scutire,nu vei fi pusa absenta la catalog.Distractie placuta
.
_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
25+