Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (84)
Raspunsuri - Pagina 11
Katyuscha21 spune:
LAURA G --SI EU VREAU SA STIU TOTUL DE LA CURS
28+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
shtephy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui floricik
Daaaa In fiecare zi la pranz bag o portie de paste Vineri a venit soacra din Italia( ea acolo locuieste) si m-a invatat sa fac si Carbonara Deci mai diversific. Multumesc de intrebare 24+ http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png |
eu am incercat o data da nu mi-or iesit si sunt dragostea mea si ale gagalicei mele.
_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 24+
monis5 spune:
Smarandita - felicitari pentru baietel voinicut . Mai incearca pana una-alta cu miere contra carceilor
Douradoudou si RamonaC - aveti mare grija de voi si incercati tot ce v-au scris fetele si sa va treaca repede-repede, ca nu-i buna raceala asta... cum ati avut asa ghinion... pe caldura asta... aveti grija cu temperatura, cum zice si Smarandita, daca ajunge la 38 fuga la doctor ca nu e bun pentru copiluti
LauraG - evident ca fiecare face cum crede ca e cel mai bine - de aia am si luat in considerare ce ne-ai trimis tu acum catva timp, dar ce e drept nu total , adica am comandat celebrele protectii de pat de o inaltima f mica (cat sa nu impiedice aerul sa circule dar si bebelusul sa-si bage diverse membre printre zabrelele patului). In ideea asta, poate e mai potrivit un patut de ala de plasa, nu stiu ce sa zic...
Shtephy - de ce nu dormi la ora asta?
monis 28
acum si cu poze
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Shtephy - de ce nu dormi la ora asta? monis 28 acum si cu poze |
Ma chinuie rau o "insomnie acuta" .Incerc acum sa ma bag in pat,sa vedem ce-o iesi.Dar tu?Acum probabil esti in lumea viselor.
_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 25+
BoboMom spune:
Shtephy, sper ca dormi la ora asta.
Monis, da, e si asta o idee, cu ele joase... Sau cum ziceau in articolul ala, din material cu gaurici, care respira. Noi oricum am hotarat sa nu folosim deloc si sa respectam regula cu cearsaf si atat. Banuiesc ca o sa punem 'jucarii tari' de-alea prinse de zabrele - de-alea cu lumini si cu muzica, habar n-am cum se numesc Ni s-a spus ca alea sunt safe atata timp cat sunt prinse foarte bine.
Laura B, of si tu esti bolnavioara... Aveti mare grija de voi fetelor! Si nu stati cu febra! Sanatate multa! A, si apropo de respirat si eu patesc asa. Daca nu pot respira pe nas simt ca ma sufoc si fac atac de panica. Stiu cat de nasol e.
Noi am fost acum la cumparaturi si in timp ce sotul meu era la casa, eu m-am asezat pe o banca in magazin, pt ca eram (si sunt) f obosita. Pe banca era o fetita de vreo 5-6 ani, care m-a intrebat ce s-a intamplat, uitandu-se la burtica mea. I-am spus ca e un bebe inauntru si m-am asezat pentru ca sunt obosita. Apare fratiorul ei (pe care nici nu-l observasem pana atunci) de vreo 3-4 ani cred si vine la mine, incepe sa ma atinga pe burta si cu ochii mari ma intreaba intruna 'How did baby get in there?' de cateva ori la rand. Eu, un pic socata ma gandeam ce sa-i zic, dar m-a salvat ta'su care tocmai venea si ii zice 'o sa afli candva' Dar el ma tot intreba, asa ca i-am zis ca o sa-i explice taticul lui mai tarziu. Tipul si-a luat copiii si si-a cerut scuze, dar i-am zis ca n-are de ce, adevarul e ca m-a amuzat toata treaba. Ma gandeam dup-aia ca trebuia sa-i zic copilului ca domnul doctor l-a pus pe bebe acolo, ca adevarul asta e! Ce si-o fi inchipuit bietul copil, ca am inghitit un bebe, vorba sotului meu
Gata, ma duc sa-mi pun picioarele sus ca sunt f obo si maine avem cursul de la 9 la 4:30. Credeam ca e de la 10, dar m-am inselat...
Pupici si weekend placut!
Laura 28+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze
Katyuscha21 spune:
LAURA G noroc ca ai zis tu W-end placut ca eu credeam ca azi e joi ce am pierdut notiunea timpului mama.
eu am facut piftie deci sunteti invitatele mele si am pus la marinat niste porumbei sa ii facem pe gratar deci haideti la masa burtikute.
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
Katyuscha21 spune:
fetele va urez un W-end palcut si linistit si distractii placute cine se duce pe la petreceri
eu fug in pat ca am obosit si revin mai tarziu daca mai e cineva
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
vias spune:
'neata fetele
eu azi-noapte l-am visat pe fiu-meu in carut...il plimbam...si am visat si ca-l alaptam...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
Andrecluj spune:
Buna dimineata, fetele cucuietele. Burticutzelor racite le mai recomand comprese de bitter suedez pe gat, pe mine asa ma lasa durerea d gat. Stephy, parca tu spuneai ca nu ti-a iesit carbonara? Te invat in 10 secunde daca vrei. Doamen ajuta la un ween end fara probleme. 24 + Chiara Ada
raluci_b spune:
neata fetele
camy frumos vis
eu azi incep cu bagajeje de munte, asa ca sa ma scuzati dar nu o sa mai fiu activa in urmatoarea sapt.
26+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro