Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (84)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

fetele eu am sa va las ma duk sa ma intind in pat ca ma doare un pik burtika si spatele.am stat destul pe scaun ma duk sa mai iau o pozitie de orizontal.revin mai inkolo.

28+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am vazut ca scrieti de calciu...deja luati calciu la varsta asta a sarcinii??????
mhhh....eu stiam ca de la 31s+ putem lua..ca si eu stau cam prost la capitolul asta, plus ca asa repede o sarcina dupa cealalta....e normal sa lase niste urme...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Si eu am fost racita: dureri in tot corpul, in gat, febra 38 cu 3... dar stiu motivul: seara mi-a fost frig si a doua zi am stat 8 ore in curent. Eu sunt f. sensibila, de fel racesc usor.
Mi-a trecut in 3 zile cu paracetamol, oxcilococcinum (homeopat) si faringosept. Astea se iau in sarcina.
Pentru durerile musculare in tot corpul am facut frectie cu carmol in primele 2 zile de trei ori in total (mai putin pe burtica); pe riscul meu ; nu stiu daca merge in sarcina dar la mine are efect imediat si nu puteam sa stau de durere.

Magda 22+ cu
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Si pe mine m-a luat de ieri raceala sau gripa, ce-o fi. Usturime in gat, tuse, nas infundat, durere de cap, temperatura, slabiciune generala. Ieri am fost de urgenta la medicul de familie- mi-a luat un exudat din gat, si deocamdata mi-a recomandat doar Tylenol si stat in pat. Din pacate azi a trebuit sa vin la serviciu, chiar daca voi sta mai putine ore. Eu imi pun picaturi in nas, ca daca nu pot respira pe nas parca ma sufoc. Acum doua nopti m-a lovit si un atac de panica, din cauza ca nu puteam sa respir cat as fi vrut. Gata gata sa chem salvarea ca-mi intrase in cap ca doar masca cu oxigen ma poate linisti...
Revenind la raceala, eu mai beau multa miere cu lamaie- ca ma ustura si gatul-, si-mi pun comprese cu spirt la gat si pe piept. Azi o sa incerc sa fac un decoct cu ceapa, sau poate un sirop de cepa cu miere, ca sa opresc tusea.

Ma gandesc mult acum si la fetele care trebuie sa stea in pat saptamani sau luni de zile pentru bebe... Azi dimineata, dupa numai o zi de zacut, pe mine ma dureau toate cele. Nu mai puteam sta pe nici o parte, daca imi putem mai multe perne sub cap ma durea gatul, cu mai putine perne ma "ataca" refluxul de acid gastric. Am mancat cred mai mult de 8 Tums-uri intre timp.

Pentru carcei doctorul mi-a spus sa iau calciu cu magneziu (asta pe langa pastila zilnica ce "Materna"). Am citit si aici la subiectul nostru (scuze ca nu mai stiu cine a spus) cum ca mierea ar fi si ea foarte buna. Acum eu iau si pastile, dar consum si cat mai multa miere, si sincer nu mai m-am trezit in ultima vreme din cauza carceilor...

Multa sanatate si sa auzim numai de bine in ultimele luni.

Laura

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Nu, camy, nu iau calciu inca. Eu nici nu stiam din ce saptamana ar trebui sa iau De aceea m-am plans azi la medic de carcei, si ma asteptam sa ma indoape cu calciu (citisem pe aici ca apar tocmai din lipsa de calciu!), insa el mi-a spus ca nu e cazul, si sa raman doar la singurul fel de vitamine pe care le-am luat pana acum.
Acum inteleg de ce nu mi-a prescris calciu inca...

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Laura B, acum aflu si eu ca mierea e buna contra carceilor. O sa incerc inca din seara asta; slava Domnului, am o galeata plina de miere, pe care o deschid insa cam rarutz...

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

a propos de carcei ...si pe mine ma supara, mai ales noaptea mi se pun la gambe si efectiv sar din pat ... ! i-am spus si doctorului si mi-a spus sa mananc lactate cat mai multe, calciu nici nu se pune problema sa imi administreze acum, asa ca ....bagam iaurt cu branza si cu lapte si tot asa ...n'avem ce face!

24+
POZE JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

Pentru fetele racite

asta fac eu..si pe cuvant ca a functionat de fiecare data...acum multa lume imi urmeaza sfatul..si eu am invatat asta de la altii

Deci..cum incepe sa ma doara gatul..e clar..racesc...atunci imi fac lapte caldut...(nici cald, nici rece) si pun in el lamaie... si mai fac asa pun miere amestecata cu o lamaie stoarsa...si o mananc asa....si a doua zi nu mai am nimic...dar vreo 3 zile o tin pe laptic caldut cu miere si lamaie...

Sanatate multa va doresc!

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

si eu la fel ca tine Romanitza...lapte, branza, oua, iaurt...pana peste vreo 2 saptamani si jumatate..ca apoi o sa iau calciu...ma stiu cu probleme...

Eu merg la somnic..ma duc sa ma cuibaresc langa al meu sot iubit..care in seara asta l-a pupacit pe Flavius si pe mine...pe burtica de numa... a fost asa frumos...

Un we placut av doresc dragalaselor!

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Alexa,RamonaC,LauraB sanatate multa! sa treaca repede.

Smaranditza ma bucur ca ai venit cu vesti bune

Lorelix nu ma pricep decat la hemoglobina.Mica inseamna anemie,dar cred ca la majoritatea din noi daca nu la toate o sa iasa sub limita.
Asa da pret la chilotii de unica folosinta.

LauraG eu vreau sa stiu totul de la curs.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 24+

Mergi la inceput